Opgepakte rovers betrokken bij meer dan 10 straatberovingen

15
rbtp-houdt-4-straatrovers-aan
Van links naar rechts Faizel A., Eurvin L., Cedrik C. en Giorgio I.

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft de roofverdachten Faizel A., Eurvin L., Cedrik C. en Giorgio I. donderdagavond op twee verschillende plaatsen in het centrum van Paramaribo aangehouden. Het vermoeden bestaat dat zij betrokken zijn bij meer dan 10 straatberovingen in Suriname.

De verdachten zijn in de leeftijd van 14 tot en met 25 jaar. Zij opereerden op twee bromfietsen. RBTP heeft twee van hen klemgereden aan de Burenstraat en hun twee kompanen aan de Hofstraat. De mannen trokken door de straten van Paramaribo en rukten tassen van voetgangers weg. Ook maakten zij telefoontoestellen buit.

De rovers bekenden bij hun aanhouding betrokken te zijn bij een paar berovingen. Bij hen zijn twee bromfietsen in beslag genomen. De mannen bedreigden in sommige gevallen de slachtoffers met messen om de spullen te stelen. RBTP heeft twee messen in beslag genomen.

Het vermoeden bestaat dat de verdachten ook betrokkenheid hebben bij de beroving van een vrouw die kwam te vallen aan de Schimmelpennickstraat. Dit slachtoffer raakte gewond en moest met de ambulance worden vervoerd. Het verdere onderzoek is nog gaande. 

15 REACTIES

 1. Deze klootzakken vullen gewoon de gevangenis. Precies hoe zij geen genade hebben tegenover hun slachtoffers, zou ik ook geen genade hebben voor hun.
  Zo ook alle andere rovers.
  Oen no abi jeje no. Joe gi joe bigi sma soso sjing.


  Maak melding

 2. Dit zijn de toekomstige rekruten van belfort. Dit zijn de meest luie volk van Suriname , die alles gratis wil hebben , soms met geweld. Gaat u in de gevangenissen kijken, die is 90% bewoond door zulke gasten , wat een zeer grote kosten post is voor de Surinaamste Staat. Verder hebben alle huizen dieven ijzer om tegen deze rovers te beschermen.


  Maak melding

 3. Suriname moet een veel strengere strafsysteem invoeren. In veel Afrikaanse landen incl. Saoedi en Dubai wordt echt niet zo geroofd.

  De wet laat het zo toe om te roven in Su.


  Maak melding

 4. Nee jan faizel is een moslim, dus Marokkanen zijn in Nederland goed vertegenwoordigd als het om criminaliteit gaat?goed kijken jantje?en eerlijk is eerlijk de gevangenis in Suriname 90 procent met Afrikaanse mensen?de moet zijn ketting aan hun misdadige luie poten en rondom paramaribo laten werken?
  Straat vegen,reparatie aan de trottoirs schoffelen lange tijd 5 jaar lang en daarna
  Begeleiden, maar als deze boefkie 4 a 6 maanden worden opgesloten zullen deze luie criminelen het opnieuw doen??
  Ja de meeste luie varkens zijn mie crioro en hebben ook nog een grote bek?
  De ouders van deze criminelen moeten deze varkens niet gaan opzoeken in de gevangenis?


  Maak melding

 5. Dit zijn nou kinderen die door het soort Debby, op de wereld wordt gezet. Debby dit is jou trots en toekomst. Het ziet er goed uit de toekomst met jou en Rob q visie. Rob g pres en Debby vice pres. Whahahaha.


  Maak melding

 6. Dit is het ongeschoolde en hersenloze paarse cq gele tuig en stemvee van de meervoudig veroordeelde Surinaamse misdadigers Bouterse en Brunswijk. FAILED STATE is sinds 1980 een feit.


  Maak melding

 7. Mijn kijk hierop is dat de zwarte jeugd naar internaten moet worden gestuurd. De ouders zijn nl niet in staat deze kinderen goed op te voeden. Een internaat is ook niet de hemel, maar ze leren daar tenminste geen criminaliteit, maar discipline en een vak. President Santokhi zelf is ook het product van een internaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.