Dronken jongeman kopt ruit prowagen kapot tijdens overbrenging

2
politie-zware-manschappen-ter-plaatse

Revelino G. (23), die onder invloed van alcohol verkeerde, is vrijdagavond tekeergegaan in Paramaribo toen de politie hem wilde vervoeren naar het politiebureau. Hij sloeg met zijn hoofd de zijruit rechtsachter, van een dienstauto kapot. Er is aangifte van vernieling van het voertuig tegen hem gedaan.

De politie was bezig met surveillance Saka Yu Tempo toen zij een grote menigte op een feestje opmerkte. Bovendien was op de plaats een vechtpartij uitgebroken. De feestende personen hadden alcohol gedronken waarbij enkelen met elkaar hebben gevochten. Een van de personen, Revelino G., richtte vernielingen op de plaats aan.

De sterke arm wilde de jongeman overbrengen, maar hij ging tekeer in het dienstvoertuig. Hij sloeg met zijn hoofd tegen een van de ruiten die kapotging. Het gelukte de politie hem over te brengen. De jongeman zal worden ontnuchterd en daarna worden voorgeleid.

Lees hieronder over operatie Saka Yu Tempo van het Korps Politie Suriname:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.