Al enkele dagen meer dan 200 nieuwe COVID-19 besmettingen per dag

14
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname is al enkele dagen sprake van meer dan 200 nieuwe COVID-19 besmettingen per dag. Dat blijkt donderdagavond uit de update van de coronacijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Op donderdag werden maar liefst 230 nieuwe besmettingen geregistreerd na 585 keer testen (39,3%). Ook zijn er 2 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal coronadoden is hierdoor gestegen naar 707.

Aanvankelijk was er sprake van een daling van het aantal mensen in de ziekenhuizen. Uit de cijfers blijkt echter dat dit aantal is gestegen van 59 op woensdag naar 66 op donderdag. Het aantal personen op de ICU is gelijk gebleven.

De cijfers van donderdag 26 augustus 2021:

14 REACTIES

 1. Het zijn de weigeraars en de feestende bende die bezig zijn, mensen te besmetten en de dombo,s die denken dat als ze gevaccineerd zijn veilig zijn en los kunnen gaan.
  Blijf de covid regels aanhouden. Al ben je volledig gevaccineerd, loop men de kans op besmetting. Het immuunsysteem van de mens is niet gelijk.


  Maak melding

 2. Het is de aanloop om, nu het volk echt begint te morren en er nog meer repressie zal plaatsvinden, de vrijheidsbeperkende maatregelen aan te scherpen en natuurlijk even makkelijk de schuld op het volk afschuiven. De lockdownregels zullen worden aangescherpt en rond december weer versoepeld, omdat dan die “domme SurNeds” met hun valuta naar Su willen en zo Chan zijn “diaspora kapitaal” kan innen. Bij binnenkomst middels visumkosten o iets dergelijks, tijdens hun verblijf middels wisselen bij de Gambio’s en de stromannetjes op straat en de markt en bij vertrek no snel even per persoon ruim €150 betalen voor de PCRtest! Zo blijven deze gasten ons belazeren en bestelen en op slinkse manier de SurNeds geld uit de zakken kloppen! Geld dat zij beter aan hun familie konden besteden!!


  Maak melding

 3. Lucie of kafowroe, wanneer je naar adem snakt in het ziekenhuis , zal je anders kraaien en zal je smeken om gevaccineerd te worden, jo paarse djamoe ede. You only talk purple shit. Natuurlijk geef je de regering de schuld van die besmettingen, terwijl de burger eigen verantwoordelijkheid heeft, maar niet neemt.


  Maak melding

 4. Beste Lucien je laat beetje bij beetje je ware aard zien ,namelijk een luie vlerk die liever afhankelijk blijft van de voedselbank in de Bijlmer dan te gaan werken voor de kost. Toerisme brengt geld in het laatje maar je hebt liever dat de mensen hun zuur verdiende geld sturen naar het luie deel van de Surinamers zodat ze blijven klagen en afhankelijk blijven van pakketten.Kom eens met een goede oplossing en blijf niet steeds de regering de schuld van alles te geven. En Lucien ik ben 1 van die domme Surneds die zelf bepaalt wat hij met zijn geld doet en wanneer hij naar Su gaat wat jij waarschijnlijk niet kan, en ik ben geen Vhper en ook geen mensen hater.


  Maak melding

 5. In het ziekenhuis zijn er 66 + 15 patiënten. Dus de patiënten in Su worden niet ziek. Hoe komt dat???
  Waarom vraagt niemand zich dat af????
  Als al de VHP en NPS stemmers en hun familie gaan vaccineren is het al grote groep.
  Als iemand niet wilt en ziek wordt is het degene zn zaak.
  We staan toch aan de vooravond van creperen. Of het nu covid is of armoede.
  Chan en zn team hebben getoond geen land te kunnen draaien. 0,0 gedaan in 1 jaar. Alleen verhogingen


  Maak melding

 6. @debby
  Lees je eigen troep, als je niet eens ziet hoe belachelijk je klinkt verklaard genoeg waar om je je zelf ook niet gaat afvragen, waarom jij niets gaat bereiken en laat staan advies moet geven hoe je een land financieel gezond maakt voor de toekomst.Typisch het soort ( ongeacht ras / etniciteit ) dat alleen naar eindconsumptie kijkt… Niet naar investeren, produktie, arbeid etc .. alleen wat kan ik eten, showen en feesten, maar weten alles beter.

  Hoe weetje dat VHP en NPS ers zich niet laten vaccineren? Hoe kom je aan die bron ? van je straat-leraar of je wijze paarse soort genoten ? Welke studie heb jij gevolgd om hier over of economische zaken te spreken ? Hoeveel financiele in breng heb jij voor ” je ” land ? Dat de situatie zo is , komt dat jou types hun ziel en lichaam ten koste van het land hebben verkocht voor een portie of vlaggetje en het gevoel dat je ergens bij hoort( wat fake blijkt )… Het is harde realiteit, maar durf het onder ogen te zien, kijk maar in de spiegel als eerst … Nu is er iemand die het tenminste op een correcte manier probeert en heeft al duizenden dingen beter gedaan dan sinds afgelopen 40-50 jaar. Alleen op internationaal gebied al. Dat jou type verkeerd heeft gestemd en nu op de blaren moet zitten…tja consumptief lenen/meegenieten wordt terugbetalen met rente… die mag jij betalen voor je guru … Fijne dag … en zou vooral niet meer naar paarse bijeenkomsten gaan tijdens corona whahahah


  Maak melding

 7. dingen zijn soms hard aan te horen, maar gooi de boel open. Iedereen voor zichzelf en god voor ons allen. De idioten die blijven feesten en de Mohana regels niet willen volgen, zullen snel merken, dat covid geen joke is. Als zij hun leven verliezen of familieleden , dan is het al te laat. Sranang mang tranga yesi toemsie, if ie no wan yere, dan ie moes fierie.


  Maak melding

 8. @Latour Posse, Surined en de andere vaste varkens op dit forum: En ja, dat is het enige dat jullie te berde kunnen brengen, schelden op iedereen en alles die de valsheid en de incompetentie van Chan en zijn bende ter sprake brengt, stelletje varkengebroed! Blijven jullie maar tegen de waarheid aan schoppen en schelden, daarmee gaat het echt niet weg!! En al die verwensingen ten spijt, wens ik jullie een gezond en vredig varkensleven toe, want varkens, dat zijn jullie in de diepste zin des woords!!


  Maak melding

 9. Lucie, goed in de spiegel kijken, voordat je anderen varken roept. A kafowroe heee baka. Feit is dat die pikin ingi boi, opa D, deze grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname is. Spreek dat eens tegen met feiten, lucien alias lucien karwafodi, jo paarse djamoe ede. Ik hoop van harte dat covid no nak you. Blijf je niet aan de regels houden, kafowroe.


  Maak melding

 10. @Lucien alias tingie ka fowroe jij bent zo te zien goed geraakt door mijn comment op je reactie betreffende de besmettingen want je gaat nu mensen voor varkens uitmaken. Ik zal je uit jou droom helpen, ik volg en lees elke dag alles van wat er op Wtk staat en reageer 2 tot 3 keer per maand, dus Lucien wie is nou die varken want ik zie de stomme haatdragende reacties van tingie ka fowroe Lucien elke dag meerdere malen langs komen. Heb je honger ga je Bijlmer voedsel pakket halen want je kraait alleen onzin uit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.