Vriendin sluit vriend op en beëindigt relatie na diefstal 2.150 euro

11
euro

Mark M. (19) is dinsdag aangehouden voor het stelen van 2.150 euro van zijn vriendin in Paramaribo. Hij ontkent de diefstal. Volgens hem had zijn vriendin hem het geld geleend.

M. had toegang tot haar huis en ging in de slaapkamer. Hij nam toen het geld weg. De vriendin ontdekte de diefstal en vermoedde dat haar vriend verantwoordelijk was, want er waren geen andere personen in het huis geweest.

De vriendin ontkent dat zij hem geld heeft geleend. Volgens haar heeft haar vriend het geld gestolen. Zij heeft daarom aangifte gedaan. Zij heeft na de ontdekking van de diefstal de relatie met hem beëindigd.

De jongeman is in verzekering gesteld. 

11 REACTIES

 1. Er staat: Vriendin sluit vriend op en beeindigt relatie na diefstal van 2.150 euro.
  Na het artikel.gelezen te hebben realiseerde ik me dat de titel had moeten zijn: Vriendin laat vriend opsluiten en beeindigt relatie, nadat hij 2.150 euro.van haar gestolen heeft.
  Volgens de eerste versie heeft de vriendin zich aan twee strafbare feiten schuldig gemaakt, volgens de tweede versie is de vriend degene die zich aan strafbare feiten heeft schuldig gemaakt. En omdat hij nu opgesloten zit, lijkt de tweede versie de juiste.


  Maak melding

 2. @Henkes volgensmij moet de verslaggever van Waterkant wat dieper in de Van Dalen gaan duiken. Want steeds lees ik ook “de Surinaamse politie was er als de kippen bij ” als het om een delict gaat dat in Suriname is gebeurt. Waarom ook niet de Surinaamse Chinees, de Surinaamse dief, de Surinaamse V.P. Brunswijk, de Surinaamse afgezant Bordo etc……….


  Maak melding

 3. Ik ben het eens met de personen hierboven over de schrijfwijze van journalisten. Ik had al eerder opmerkingen gemaakt over hun schrijfwijze. Ze geven de lezers een verkeerde indruk. Een cursus correct Nederlands schrijven zouden ze wel kunnen/moeten volgen. Nederlands leer je ook door veel te lezen en als je stommiteit krijgt voorgeschoteld………


  Maak melding

 4. Hoe komt deze vrouw aan zoveel euro geld in suriname was de mevrouw met vakantie in suriname ofzo. Ze kan beter zoveel geld op de bank zetten dan thuis in een lade.Nou dame volgende keer beter op je geld letten.


  Maak melding

 5. “Schat, je mag alles van me hebben wat je wilt”, zei ze en toen nam ik die € 2.150.

  Yor en andere critici.
  Na de staatsgreep, die door halve garen “revolutie” wordt genoemd, is Suriname op alle fronten achteruit gegaan. In feite hebben de militairen een goed ontwikkeld land 100 jaar teruggezet in de tijd.
  Ik heb in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw de beste tijd van Suriname meegemaakt. Op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijk, financieel/economisch, etc. was Suriname heel hoog gepositioneerd in Zuid-Amerika. Wat ik nu nog kwijt wil is: Dank je wel Bouterse.


  Maak melding

 6. @ John:Is er onderzoek gedaan naar werkeloosheid en armoede in de jaren 60/70 Van de vorige eeuw?Hoe zat het met de infrastructuur?Hoe lang duurde een reis over de weg van Albina naar Nickerie?En zo heb ik nog vele vragen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.