Cubaan aangehouden voor poging moord landgenoot om geld

8
verdachte-aangehouden-politie-rbt-suriname

De illegale Cubaan Roberto R. is dinsdag aan de Cassialaan aangehouden. Hij had in juni gepoogd een landgenoot in Suriname te doden, vermoedelijk om geld.

Het slachtoffer had geld gespaard waarvan de verdachte op de hoogte was. Beide mannen werkten als bewakers. Roberto R. sloeg zijn landgenoot met een hard voorwerp op het hoofd wat ertoe leidde dat het slachtoffer twee weken in het ziekenhuis was opgenomen voor medische behandeling.

De verdachte die geen legale status heeft, ontkent dat hij zijn landgenoot van het leven wilde beroven. Het slachtoffer verklaart dat Roberto R. hem vermoedelijk wilde doden om daarna zijn geld weg te nemen.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

8 REACTIES

 1. Flyer , we denken dat massamoordenaar ddb beschermd wordt door figuren in de top bij justitie en in de regering , of misschien worden deze personen wel bedreigt om tijd te rekken , je ziet toch dat het proces telkens werd verdaagd , en die personen worden misschien opnieuw bedreigt , nu er wapens zijn gestolen bij bouta.


  Maak melding

 2. Hoe kan een man die illegaal in Suriname vertoeft legaal werken voor een bewakingsbedrijf? En surinamers klagen en protesteren dat ze geen werk vinden? Wat mis ik in de berekening?


  Maak melding

 3. Ram Singh
  Je haalt de woorden uit mijn mond. Illegaal en toch werk en nota bene in de bewaking.
  Justitie moet niet alleen hem berechten, maar ook een fikse boete geven aan de werkgever die illegalen in dienst neemt. Waarom niet een Surinamer in dienst!
  Straks gaat Robg klagen dat het aan de regering ligt dat Surinamers geen werk hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.