Zeventig lockdown-overtreders overgebracht naar AK-stadion

6
Afgelopen weekend weer 238 lockdown overtreders overgebracht

De stootgroep van het Korps Politie Suriname heeft in het weekend van vrijdag 20 augustus tot en met de vroege ochtend van maandag 23 augustus in totaal zeventig lockdown-overtreders, van wie twintig vrouwen naar het AK-stadion overgebracht.

De overtreders kregen allen een bestuurlijke boete opgelegd. Drie vrouwen die vreselijk te keer gingen met de politie, werden overgebracht naar het vrouwencellenhuis van het politiebureau Geyersvlijt.

Verder werden er bij Fort Zeelandia, Wakapasi en aan de Waterkant hangjongeren verwijderd. Drie huisfeestjes binnen het ressort Latour werden stopgezet.

Tijdens de mini roadblocks of te wel de dispensatie controle die werden gehouden aan de Henck Arronstraat en de Ephraimzegenweg zijn er zes voertuigen doorzocht.

6 REACTIES

 1. Helaas is dit Coronavirus overtreders een terugkerende fenomeen blijkbaar is het Voor deze overtreders helemaal niets a/d hand en zijn al deze maatregel berust op Leugens er moet wat daadkrachtiger worden opgetreden door de Boete naar Srd 1000. Te verhogen en dient men het terstond te betalen indien men het bedrag niet kan opbrengen dan de Overtreder 2 weken vastzetten en bij eventuele herhaling 3maanden gevangenis straf de Regering treed heel Laconiek op tegen de overtreders terwijl het mede dankzij deze groep Personen het Coronavirus wordt overgedragen wat opzich een strafbaar feit is.
  Regering wordt wakker en Bescherm uw Burgers beter en Strenger voordat het telaat is.


  Maak melding

 2. Er zou idd veel harder moeten worden opgetreden tegen overtreders. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Als er niet strenger wordt opgetreden, zal Suriname nog lang lijden onder de Corona pandemie want de besmettingen zullen alleen verder toenemen. Hetzelfde geldt voor ziekenhuisopnames en de capaciteit van IC-bedden. Toeristen, ook zij die reeds ingeënt zijn, zullen wegblijven, je gaat immers ook als gevaccineerde de pandemie niet opzoeken.


  Maak melding

 3. Het spijt me, maar ik blijf dit onzin vinden. Avondklok, avondklok, avondklok… stop ermee. Hoe lang gaan we dit nog handhaven?? Covid is er misschien nog wel een aantal jaren! Geef iedereen zijn vrijheid terug en zorg ervoor dat ook in de avond en het nachtleven de protocollen gehandhaafd worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.