Vrouw op straat beroofd van bijbel

21
bijbel

Een rover heeft een vrouw in Paramaribo beroofd van haar tas met Bijbel en een mobiele telefoon. De vrouw heeft bij de politie aangifte van de beroving gedaan.

Volgens het slachtoffer liep zij over de Virgostraat. Op een gegeven moment stopte een bromfietser bij haar en maakte haar tas afhandig. De rover was ongewapend en ongemaskerd.

De crimineel is met de buitgemaakte tas weggereden. De vrouw raakte niet gewond. Zij wil dat de verdachte wordt achterhaald en strafrechtelijk vervolgd.

De zonen van Hermandad in Suriname zijn na de aangifte gestart met het onderzoek. 

21 REACTIES

 1. @Pompo jantje

  Helemaal eens met jou. Want volgens bepaalde forumleden op waterkant.net dringt het niet door tot hun. Ik heb in een eerder reactie ook aangeven het zijn de grootste parasieten die het leven van de rest van het volk geen rust gunnen , die de eindjes bij elkaar probeert te knopen. Het zijn en blijven apen die slingeren van de ene naar de ander. Deze soort hoor je niet klagen omdat ze aan het profiteren zijn van andersmans rijkdom.


  Maak melding

 2. QQQ.. Popo Jantje

  Een Koeli Man Hier Bij Mij In De Wijk Was Ook Zo Negatief Over Blaka Mang En Over Suriname Waar Die Geboren Was, It Was Zo Erg Dat Hij Nix Meer Wilde Weten Van Suriname. 3 Jaar Geleden Besloot Hij Te Remigreren Hij Ging Vergoed Naar INDIA. 4 Maanden Daarna Werd Hij In Zijn Eigen Woning Vermoord. Roofmoord


  Maak melding

 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Vrouw op straat beroofd van bijbel en een mobiele telefoon door een ROVER op een bromfiets.

  Dus nu gaat hij door gehele land met de BIJBEL & mobiele telefoon op zijn bromfiets door het Surinaamse Ganzenland, om de overige ROVERS & CRIMINELEN te bekeren.


  Maak melding

 4. @ R, Heb je wel eens een aap met kroes haar gezien. Maw Als gladharige heb je meer gemeenschappelijke genen met een aap dan een kroesharige. Just saying.(Feed your mind and read a book).


  Maak melding

 5. Kan de dief bezinnen op zijn wandaden?
  Dit soort diefstal is niet verkeerd/ lees goed meneer de dief?
  En veel wijsheid?u zult nooit meer stelen?
  Tenzij dat je rob gay heet?


  Maak melding

 6. @Fer.E

  Mooie draai heb je gegeven op het spreekwoord: met de hoed in de hand komt men door het ganse land. Hopelijk lukt het deze rover om met de bijbel in de hand zijn gedrag te veranderen, zodat hij alsnog door het ganse land kan gaan.


  Maak melding

 7. Beste famiri, alle bevolkingsgroepen hebben hun abanies!!!!! Een ieder zo in theorie de barmhartige Samaritaan kunnen zijn ,…of de duivel.

  Trouwens, volgens mij staat nergens dat de rover een blaka man is.

  Het gaat Suriname goed en de abanies slecht.
  Trouwens, Steve Meye vertegenwoordigt niet alle christenen. Zie hier een gruwelijke misvatting van een van de forumleden.

  Wie de Bijbel op de juiste wijze leest, komt tot bloei en wordt werkelijk mens.


  Maak melding

 8. Hij beroofde die vrouw van haar tas. Jammer of gelukkig voor hem zat er een bijbel in. Had ook een manja, vibrator of wasgoed kunnen zijn. Weet hij veel?😁


  Maak melding

 9. Alweer de zoveelste misser van een journalist. Hij/zij schrijft: vrouw beroofd van bijbel.
  Hoe kon de dief weten dat er een bijbel in de tas zat. Wat heeft een dief aan een bijbel!
  De journalisten schijnen van het niveau van ROBG te zijn.

  Debby,
  Fijn dat je weer van je hebt laten horen.
  Mijn advies: als je veilig over straat wilt lopen, neem geen bijbel mee.


  Maak melding

 10. Harm 25 augustus 2021 At 09:24
  Je hebt helemaal gelijk, er staat nergens in het bericht tot welke bevolkingsgroep de rover hoorde en Steve Meye vertegenwoordigt niet alle christenen.
  Zoals altijd, worden nu eenmaal snel conclusies hier getrokken.

  Als we ons bewust zijn dat er een stijgende trend waarneembaar is in criminele activiteiten van een specifieke bevolkingsgroep, zouden we ons ook moeten realiseren dat we hier te maken hebben met een sociaal-maatschappelijk probleem in Suriname. We zouden er allemaal veel meer baat bij hebben als we met ideeën komen hoe dit probleem aan te pakken i.p.v. racistisch bezig te zijn.


  Maak melding

 11. Mick Chick, is de enige die doorheeft dat de titel misleidend is en waarschijnlijk geschreven is door een chick zonder kop; die vrouw werd beroofd van haar tas, waar toevallig een bijbel inzat. Het laatste waar de dief op hoopte, toen hij die tas stal, was dat er een bijbel in zat.


  Maak melding

 12. Zeer misleidende titel.
  Als je alleen daarvan uitgaat dan denk je dat die vrouw alleen met een bijbel in de hand liep terwijl het zat in de tas.

  Kon ook net zo goed een voodoopop of wisi in zitten. Maakt het nog sensationeler toch…


  Maak melding

 13. Ik weet zeker dat toen de dief zag dat er een Bijbel in de tas zat, hij zijn eigen bijbel opende waaruit toen een heleboel potten, pannen en franchepanes kwamen rollen.


  Maak melding

 14. @OOF

  Op You Tube is een filmpje te zien van een Afrikaanse moeder met haar Afrikaanse zoon. De zoon wordt door andere Afrikanen voor aap uitgemaakt omdat zijn gezicht op het gezicht van een aap lijkt. De natuur is grillig en heeft ervoor gezorgd dat er mensen bestaan met een afwijkend uiterlijk.
  Mijn hart brak toen ik dat filmpje zag. Vind het voor moeder en zoon heel erg dat mensen zo wreed reageren op het uiterlijk van de zoon, terwijl diezelfde mensen apen leuke dieren vinden.

  Bij mij in de straat heb ik weleens een Afro man gezien die het uiterlijk heeft van een chimpansee. Hij is heel groot en breed en heeft ook de gang van een chimpansee.
  Toen ik die man de eerste keer zag dacht ik aan hem kun je zien dat de mens van apen afstamt, maar dacht er ook gelijk aan als hij maar niet gepest wordt om zijn uiterlijk.

  Je schrijft dat gladharigen meer genen delen met apen want apen hebben geen kroeshaar. Waarom willen vooral Afro dames dan gladhaar hebben. De pruiken met gladhaar gaan nog steeds grif over de toonbank of ze straighten hun kroeshaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.