Soundtruck protestactie door politie in beslag genomen

14

Dit is de soundtruck die vanmorgen ingezet zou worden, bij de protestactie van de samenwerkende vakbonden 1:6 op het Kerkplein in Suriname. ‘Zou‘, want de truck werd gisteravond door de Surinaamse politie in beslag genomen.

Volgens bondsvoorzitter Edam was de soundtruck gisteravond bij het Kerkplein om voorbereidingen te treffen voor de actie dinsdagochtend. De mensen aldaar zouden zijn aangesproken door de politie, die hen voorhield dat ze geen dispensatie zouden hebben om zich tijdens de lockdown op straat te begeven.

Er werden lockdown boetes uitgedeeld en de truck werd in beslag genomen. Volgens Edam heeft hij de boete van de mensen betaald. De soundtruck werd naar het AK stadion gebracht en staat voor het gebouw aan de Letitia Vriesdelaan (foto).

De sprekers op de bijeenkomst met tegenvallende opkomst, moesten het vanmorgen zonder soundtruck doen:

14 REACTIES

 1. Het volk van Suriname heeft genoeg te eten en drinken. We lopen te klagen over alles en pintje bij paaltje, laat men het afweten. Zolang wij dagelijks te vreten hebben, zullen wij geen poot vervoeren.
  DE MAN VAN DE STRAAT HEEFT ALTIJD GELIJK GEHAD. ALLEEN BRACHT HIJ ZIJN BOODSCHAP MET DE MA BBBO TERMEN.
  Willen wij verlichting en veranderingen, zullen wij het op de juiste manier moeten afdwingen.
  Men heeft het hennelijk goed, stelletje gewillige schapen dat we zijn.
  Ik heb het goed en zie dagelijks de ellende met dieven, rovers, mensen die het echt moeilijk hebben.
  Het volk is gewoon een stelletje slampampers en meet niet.
  Ik had ook niet anders verwacht.
  Waardeloos zijn wij, net onze munt.


  Maak melding

 2. Kies ing mooi. Die 2 koppige ndp adders zijn gedoemd om lijdzaam toe te zien hoe al hun pogingen de grond in geboord zullen worden. Alhoewel ik bepaalde handelingen vn deze rekering waar lonnie vieze pres is afkeur..lonniie n familie zijn hongerig nr gronden cq concessies.


  Maak melding

 3. Beste Ari denk je dat de mensen komen opdraven voor die vakbondsleiders die zelf meerdere salarissen hebben en doen alsof ze het menen met het volk. De werkende gaan hun dagloon ,of niet gewerkte uren in deze dure tijd niet opgeven want als ze komen worden ze nergens geregistreerd of uitbetaald uit de kas ,want de leiders houden het vakbondsgeld liever in de kas en voor eigen gebruik, zie recent politievakbond. De mensen die er wel waren zijn de niet werkende of de geheime ambtenaren en mensen als Feller, Piqué en Pakitow die zich voordoen als jullie nieuwe leiders en daar trapt de Surinamers in .En dat jullie munt waardeloos is komt door de Surinamers zelf want die willen toch alles uit het buitenland en vragen toch ook voor alles US of Euro ,dus Ari het is vraag en aanbod.


  Maak melding

 4. Waar was Ronald Hoogland? Deze racist die zijn mond vol heeft over de integriteit en geloofwaardigheid van deze regering schitterde voor de zoveelste keer door afwezigheid. Laffe hond.


  Maak melding

 5. Het heeft geen zin je druk te maken over de leefomstandigheden van de SURINAMER. Ze hebben het goed en jou pakket dus niet nodig. Gelieve geen nieuws meer over een slechte economie. Ze zijn zelf te lui om te gaan protesteren. Dus mi mang nang mi mars..


  Maak melding

 6. Ik heb de protesterende leiders nog steeds niet kunnen betrappen op goede ideeën. Ze zijn tegen het IMF, ze zijn tegen de afschaffing van de subsidies, ze zijn tegen de president etc etc.
  De mensen die een beetje doorgeleerd hebben beseffen dat de huidige regering momenteel bezig is de rommel van 10 jaar op te ruimen en dat elke regering die het meent met Suriname dezelfde weg zou gaan bewandelen. Het meest opmerkelijke vandaag was de oproep van Belfort aan Santokhi om af te treden. Deze man houd de domme massa voor de gek. Deze man heeft meegewerkt aan de amnestiewet van Bouterse en als DNA lid van de ABOP zou hij een beroep moeten doen op de ABOP om voor een ander beleid te kiezen. Blijkbaar wordt hij ook niet meer serieus genomen door zijn eigen partij.


  Maak melding

 7. Wat is het nu?
  1. Omdat Surinamers lui zijn en alles gratis willen hebben, gaan ze protesteren.
  2. Surinamers zijn zo lui, daarom zijn ze er niet toe te bewegen om te gaan protesteren.
  Het lijkt erop dat een Surinamer kan doen wat hij wil, al werkt hij zichzelf dood, het stempel van luiheid raakt hij nooit kwijt. Van mij mag iedereen me lui noemen, ik werk net zo hard als ik zelf wil en als het je niet bevalt, mag je de pot op. Overigens heb ik Nederland Bakra collegas gehad, waar de luiste Surinamers nog iets van kunnen leren, maar ook had ik wel Bakra collegas waar de ijverigste Surinamer niet tegenop kon. Zolang iemand je niet komt lastig vallen, mag die persoon zo lui of zo ijverig zijn als hij/zij elf wil.


  Maak melding

 8. Henkes 24 augustus 2021 At 22:09
  Zolang iemand je niet komt lastig vallen, mag die persoon zo lui of zo ijverig zijn als hij/zij elf wil.
  ———————————————————————————————
  Henkes…praat geen poep. Het zijn deze Surinamers die je telkens lastig vallen om een pakket te sturen..want a moeilijk. Heb je een doni voor me ..want mi skeer…maar protesteren voor een beter bestaan ho maar. Dus over lastig vallen gesproken meneer Henkes..keep on dreaming. Is daarom wordt je beroofd…heb je het door…!!


  Maak melding

 9. franco11 jij wordt beroofd door je holmaatje debby , maar die is weer bang voor de politie , dus ze zal jou poep roven , en de politie heeft het goed aangepakt om die soundtruck in beslag te nemen , ja franco 11 jou paarse vakbonds helden wisten zeker niet dat er avondklok was en dat men zonder dispensatie op de weg mag zijn he , deze vakbonden zijn paarse aanhangers , maar het paars verven van die soundtruck ging niet door , dus waren er een aantallen ndp paraplu’s voor de versiering , weer een aanfluiting van de ndp aanhang


  Maak melding

 10. Denise 24 augustus 2021 At 21:43
  Wat je zegt, is helemaal waar!
  Het is me opgevallen dat jou postings altijd tropisch hardhout snijden.
  Ik weet zeker dat een ieder die Suriname een warm hart toedraagt, jou reacties waarderen.
  Dus, ga vooral door hiermee.


  Maak melding

 11. Allen,

  Klopt het dat mensen tegen betaling gaan protesteren in Suriname ?
  Ik heb een interview hierover gezien.
  Het zijn bijna altijd dezelfde gezichten die ik zie ?
  Wat en wie zit hierachter ?
  Is dit een politiek spelletje ?
  Waarom rekenen op steun van de overheid ?
  Handen uit de mouwen en werken voor je geld, dat moet de mentaliteit worden hier in Suriname.

  SUCCES.


  Maak melding

 12. Volgens Pique zal hij elke dag gaan protesteren bij het parlement.

  En ik denken dat die man een drukke baan had, waardoor hij het zich kon permitteren om eens een keer de straat op te gaan. Ik begin steeds beter te begrijpen waarom het land met dit soort figuren niet vooruit kan komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.