700ste coronadode in Suriname genoteerd

11
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname is maandag 23 augustus de 700ste coronadode in het land genoteerd, sinds de start van de pandemie. Dat blijkt maandagavond uit de update van de coronacijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat er de afgelopen 24 uur 71 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 207 keer testen (34,3%). In de ziekenhuizen worden op dit moment 68 personen behandeld en op de intensive care afdelingen 13.

De cijfers van maandag 23 augustus 2021:

11 REACTIES

  1. Ik geloof er geen ene moer van. Wanneer iemand na een vaccinatie sterft, zegt men dat dat komt door onderliggende kwalen. De vaccinatie zelf is nooit de doodsoorzaak. Wanneer iemand zonder vaccinatie en na een ‘besmetting’ sterft, spelen onderliggende kwalen ineens geen rol meer, want dan is hij gestorven aan Covid.
    Zo zie je de valsheid in het classificeren van de doden.
    In werkelijkheid zal nog geen 2% van de opgegeven doden werkelijk en alleen tgv Covid zijn overleden.
    Laat men kijken naar de mensen die geen onderliggende kwalen hadden, maar wel Covid. Hoeveel van hen is overleden? Nog geen 5.


    Maak melding

  2. Ik heb op dit forum nog nooit zoveel onzin omtrent covid 19 en de vaccins voorbij zien komen.Velen zijn opeens viroloog,epidemioloog,farmacoloog,verpleegkundige,arts etc etc


    Maak melding

  3. Mensen En Mensen Kinderen

    Is Een Bewezen feit De Mensen Die Aan Covid 19 Dood Gaan Zijn Mensen Die Niet Gevaccineerd Zijn. De Delta Variant Raast Al Door Het Land.

    Vandaag Wordt Er Weer Een Zinloos Manifestatie Gehouden, Ik Hou Mijn Hart Vast.
    Ik Vindt Het Bizar Dat Amoksie Van Justitie En Politie Dit Niet Verbied. Ik Ben Van Overtuigt Dat Er Na Volgend Week Weer Een Totaal Lockdown Gaat Zijn


    Maak melding

  4. @percival

    Dan zul je ook weten dat tot aan vandaag de dag niemand die corona virus volledig heeft weten te isoleren (oftewel er is nog niet voldoende bewezen dat er een corona virus bestaat) en er daarom dus geen goede vaccin gemaakt kan worden tegen iets dat niet bewezen is.
    Zelfs het Amerikaanse CDC (ROVM) geeft toe dat ze geen volledig geïsoleerde covid-19 virus hebben.
    Als virusonderzoeker moet jij nu je conclusie kunnen trekken. En dat is dat er geen deugdelijke vaccin gemaakt kan worden als de virus niet volledig is geïsoleerd.


    Maak melding

  5. Bron: National Geographic

    Volgens mij is er in Suriname mogelijk sprake van de Lambda variant.

    The unusual Lambda variant is rapidly spreading in South America. Here’s what we know.
    Its mutations help it dodge the immune system. Researchers are scrambling to figure out if it is more dangerous or transmissible than Delta.

    A coronavirus variant known as Lambda, which has largely slid under the radar for the past nine months, is now causing almost all new infections in Peru.

    Lambda (also known as C.37) was first detected in Peru in August 2020 and has spread to 29 countries, many in Latin America. And, since January 20, 2021, 668 Lambda infections have been reported in the United States. In Peru, Lambda is now responsible for more than 90 percent of new COVID-19 cases, a steep rise from less than 0.5 percent in December. The country has already suffered the world’s worst mortality due to COVID-19; the disease has killed about 0.54 percent of the population.

    The Lambda variant likely caused the high number of infections during the second wave between the end of March and April, Peruvian Minister of Health Óscar Ugarte said in a news conference. In neighboring Chile, where the primary vaccine is China’s CoronaVac, Lambda accounts for 31 percent of sequenced cases in the last 60 days. The high case numbers are occurring even though 58.6 percent of Chile’s population…

    Read the rest of this article on NatGeo.com


    Maak melding

  6. @Ronald
    Weet niet waar jij die onzin vandaan haalt.Er zijn honderden coronavirussen en het virus die een covid infectie veroorzaakt bestaat wel degelijk.Mensen ontkennen het bestaan van het virus maar wanneer ze op de IC terecht komen vragen ze bijna stikkend om een vaccin maar dan is het helaas te laat.En dat maakt het IC personeel elke dag weer mee.


    Maak melding

  7. Er zijn nog steeds mensen die er huiverig voor zijn om zich te laten vaccineren.🤦🏽‍♂️
    ☝🏽 is hun goed recht,☝🏽 maar wees dan ook zo flink een briefje bij je te dragen dat ze je niet naar het ziekenhuis hoeven te brengen om aan de beademing te leggen. 🧐
    Ga lekker zelf liggen creperen in je hol, en gun een ander die een dringende uitgestelde operatie moet ondergaan dat bed, en de nodige medische verzorging.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.