Politie Gewest Nickerie houdt speedmars

9
Politie Gewest Nickerie houdt speedmars

De politie van het Gewest Nickerie heeft afgelopen zaterdag een speedmars gehouden. Een gemengde eenheid van de politie bestaande uit de basispolitie, de bikers-unit Nickerie, Recherche West en het Regio Bijstand Team West heeft deelgenomen aan de speedmars.

Bij een speedmars gaat het om de verplaatsing van een eenheid van locatie A naar locatie B in een snel tempo, middels het afwisselend marcheren en hardlopen. De speedmars kan worden gezien als onderdeel van de vereiste gereedheid, paraatheid en discipline van de medewerkers. Daarnaast bevorderd het de fysieke en mentale gesteldheid van de medewerkers.

De speedmars werd georganiseerd door een coördinatieteam bestaande uit de inspecteur van politie 3e klasse Wikram Bhawan, inspecteur van politie 3e kl P. Wongsosoeparto, onder-inspecteur van politie Safraaz Khodabaks en de Gewestelijke Politie Commandant Nickerie, hoofdinspecteur van politie Bryan Isaacs.

9 REACTIES

 1. er zullen maar weinig zijn die die 100 meter hebben volgehouden , de paarse politie agenten zaten al na 10 meter lucht te happen en waren uitgeteld , maar na een tijdje dat ze tot rust kwamen konden ze die 10 meter toch kruipend terug gaan en verder gaan met het luieren


  Maak melding

 2. Beste Wat, als u dat echt geloofd, dan denk ik dat u, last hebt van de hitte.
  Als dat niet zo is, kom dan met een trainingsprogramma ( conditie – protocol). Blijf niet zitten en toekijken.
  Kom met, ideeën, adviezen en laat ze zien, hoe dat beter kan.
  Zo helpen wij elkaar.
  U, vindt het toch ook dat we in alles beter, moeten/kunnen worden?


  Maak melding

 3. WAT 23 augustus 2021 At 04:22
  er zullen maar weinig zijn die die 100 meter hebben volgehouden , de paarse politie…
  ______________________________________________________________________
  Het commentaar van @WAT moet men met een korreltje zout nemen..Hij is zelf een papzak met grote buik en heeft dagelijks moeite de trap op te lopen. Een DIKKE VETTE ORANGE RAT die zit te verzuren achter zijn PC en bedenkt welke stommiteit hij weer de ether zal ingooien.
  @WAT accepteer gewoon dat jij dit trainingsprogramma niet zal aan kunnen….BIMBO.!


  Maak melding

 4. Eens in de zoveel jaar een speedmars houden in het rijstdistrict, zal.niet veel.zoden aan de ‘baka dang’ leggen. Nog steeds zullen de politie agenten problemen met hun ‘bigi gogo’ hebben in de rijstvelden.


  Maak melding

 5. Daarnaast bevorderd het de fysieke en mentale gesteldheid van de medewerkers.

  als je dat met regelmaat doet wel.
  gewoon een verplichte jaarlijkse conditie training doen.
  slaag je mag je blijven
  zak je, non-actief totdat je het wel haalt
  lijkt mij nogal een bekeken zaak zo


  Maak melding

 6. @Leek, wat moedig van jou om een Replay te geven richting WAT.
  Volgens mij is “dit geval “, een achterlijk diersoort dat op uitsterven staat.
  Alles wat hij/zij uitkraait stoelt op racisme. Waardeloos figuur. Dat is de reden waarom wij zo blijven steken in Suriname. Jammer genoeg. Dus kort samengevat………MENEEER OF MEVROUW “WAT”, JIJ BENT WAARDELOOS EN HOORT HIET NIET THUIS OP DIT FORUM


  Maak melding

 7. Franko
  23 augustus 2021 At 16:34
  @Leek, wat moedig van jou om een Replay te geven richting WAT.
  Volgens mij is “dit geval “, een achterlijk diersoort dat op uitsterven staat.
  Alles wat hij/zij uitkraait stoelt op racisme. Waardeloos figuur. Dat is de reden waarom wij zo blijven steken in Suriname. Jammer genoeg. Dus kort samengevat………MENEEER OF MEVROUW “WAT”, JIJ BENT WAARDELOOS EN HOORT HIET NIET THUIS OP DIT FORUM

  Jij hebt je kwebbel vol over racisme. Heb ik jou gehoord toen die zwarte racist Astrid Roemer zich racistisch uitliet over Hindoestanen en Moslims had jouw soort de bek vol over de vrijheid van meningsuiting. Kijk zelf in jouw peer group hoe racistisch jullie zwartjes zijn en corrigeer dan pas een ander.
  Ps ook de club die zogenaamd tegen racisme strijdt schijnt intern behoorlijk racistisch te zijn. Ik heb het over de zwarte racist Sylvana Simons.


  Maak melding

 8. @ Popo Jantje, jou naam zegt het al. Dus zal ik mijn tijd niet aan jou verdoen. Jij behoort tot het laagste soort. Jou soort is zo GLAD, jullie glijden overal in.


  Maak melding

 9. kijk mensen die franco of die franco 11 of al die andere franco’s , denken , ja denken dat ze wijs zijn , maar ze kunnen niet denken hun neus is te kort ( een platte neus) of je kunt ook zeggen een gladde rattenkop zonder neus , ja franco’s blijf maar lekker pappen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.