Straatrover laat slachtoffer naakt achter

27
Politie-eenheden ter plaatse
Archieffoto

Een rover heeft een man vanochtend na het beroven naakt achtergelaten in het district Para. Hij maakte de lijfkleding, een halsketting, een telefoon en een portemonnee inhoudende SRD 800 buit.
De politie heeft het slachtoffer naakt aangetroffen.

De man kwam van een feestje te Vierkinderen en kreeg een lift tot de kruising van de Indira Gandhiweg en Loswijkstraat. Hij besloot in een bushuisje te wachten op een lift.

Daar kwam een man die hem een sigaret vroeg. Hij sprak met de man die na een poosje vertrok in de richting van de Loswijkstraat. Na een tijdje werd hij van achteren gewurgd middels een stuk touw.

Tot zijn verbazing zag hij dat het om dezelfde man ging die hem eerder naar een sigaret vroeg. De rover ontkleedde hem en maakte zijn kleding en de overige spullen buit. Hij vertrok met de gestolen spullen.

Het slachtoffer vroeg om hulp aan een bewaker die de politie had ingeschakeld. Hij had pijn aan de hals.  

27 REACTIES

 1. Popo Jantje zag een man het volgende drinken en steeds werd die man harstikke dronken.
  Coca-cola met rum
  Coca-cola met whiskey
  Coca-cola met jenever
  Coca-cola met vodka
  Coca-cola met Palm
  Coca-cola met Hanapier agu ede.
  Popo Jantje de wetenschapper, die niet verder onderzocht heeft dan zijn neus lang is, was er vervolgens zijn hele leven lang heilig van overtuigd dat men van het drinken van Coca-cola harstikke dronken wordt, de andere dranken hadden met het dronken worden van de man niets te maken.

  Popo Jantje, als je niet snap wat ik je duidelijk wil maken met dit schrijven, wil ik het je wel uitleggen hoor, geen probleem.


  Maak melding

 2. Duidelijk een geval van tot op het bot uitgekleed. Was dit een geval van lockdown overtreder die door een soort buurtpreventie onderdeel is ontkleed om hem een rit en tijdelijk verblijf in het AKS?


  Maak melding

 3. Henkes
  22 augustus 2021 At 16:57

  Jij doet alleen je kwebbel open als anderen gereageerd hebben. Het doet pijn dat velen jou als een zwarte racist ontmaskerd hebben. Schijnheilige zwarte dorpsgek.

  Ivanof
  Wat denk je zelf? Zijn het de Grieken of Italianen of Chinezen die het steeds moeten verpesten of zijn het anderen?


  Maak melding

 4. Popo Jantje @@ Onze Geert Wilders leest Para en hij is direct als een kip zonder kop erbij om te reageren over bevolkingsgroep..Maar ja. Hij ziet alleen maar zwart voor zijn ogen door de drank .


  Maak melding

 5. Glenn
  22 augustus 2021 At 18:16

  Hallo Glenn,
  Alles goed daar in Den Haag? Mijn kritiek gericht op de luie zwarten in Suriname niet op de hardwerkende Haïtiaan. By the way als de zwarte racist Astrid Roemer zich racistisch mag uitlaten, als de partij van Sylvana Simons door zwarten uitgemaakt wordt voor een racistische partij …. waarom zou ik mijn mond dichthouden? Trek jij je kwebbel open tegen de zwarte racisten. Dan pas heb jij recht van spreken.


  Maak melding

 6. Ook dit lezen buitenlanders. Straks komt men niet meer naar Suriname. Maar iemand die tijdens lockdown op straat is nemen jullie mee. Ga de criminelen oppakken


  Maak melding

 7. QQQ PoPo Jantje

  Weet Je Wie Het Verpest

  Die Hindoestaanse Meid Van 16 Jaar Ze Gaf Die Huis Sleutel Aan Haar Vriend Om Haar Eigen Moeder En Broertje In Huis Te Vermoerden. Die Moeder Raakte Zwaar Gewond. Broertje Van 14 Jaar Is Zo Zwaar Gewond Geraakt Hij Is In Het Ziekenhuis Is Overleden.

  Dat Is Verpesten.

  Die Hindoestaanse Dame Die Iemand Betaald Had Om Haar Eigen Schoonmoeder Te Vermoerden Te Weg Gedag A. Het Ging Om Geld. Dit Gebeurde 3 Jaar Geleden

  Dat Is Verpesten

  Die Hindoestaanse Jonge Die Een Matie Betaald Had Om Zijn Eigen Kweek Moeder Te Vermoorden Te Kwata. Hij Vond Dat Zijn Moeder Gierig Was Daarom Mocht Ze Niet Meer Leven

  Dat Is Verpesten

  Popo Jantje Hoeveel Tijd Heb je Nog Ik Wil Best Door Gaan He


  Maak melding

 8. @IVANOF LIMBURG

  Ik begin te schrijven dat ik geen enkele moord goedpraat.
  Het is van hindustanen bekend dat ze hun eigen mensen vermoorden. Echter ze vermoorden zelden iemand uit een andere groep.
  Van 1 bevolkingsgroep is bekend dat ze uitsluitend mensen uit 2 bepaalde groepen beroven, mishandelen, vrouwen verkrachten en vermoorden.
  Van de hindustanen noem je dat verpesten. Is dat andere geen verpesten?


  Maak melding

 9. @Limbo
  leer eerst wat behoorlijk Nederlands te schrijven voor je je in andere culturen verdiept.Vanaf 1850 gaan wij naar school en kijk hoe ver je met je schrijfkunst gekomen bent.
  Viyayarni is na 1873 gekomen en zie hoe verzorgd haar schrijf wijze uit ziet.


  Maak melding

 10. QQQ,,Viyayarni

  Ik Probeer Jou Te Volgen Beste Vriend.
  Je Geeft Aan Dat Hindoes Het Liefst Hun Eigen Mensen (Families) Vermoorden, In De Meeste Gevallen Gaat Het Maar Om 1 Ding.. Geld. (Waarom Dan)

  Maak Niet Uit Hoe Gierig Mijn Moeder Of Schoonmoeder Ook Mag Zijn. Ik Ga Nooit Een Matie Betalen Om Mijn Moeder Te Vermoorden.


  Maak melding

 11. Popo Jantje @@ ik zie het dat je verstand zit op een plaats die heel donker is. Wie is Silvana Simons? Politiek interesseert mij niet. Door de politiek ben je zo dom. Trouwens … ik woon niet in Den – Haag. Ik weet zeker dat jij niet een hardwerkende persoon is. Elke dag ben je hier bezig om jouw frustraties uit te spuwen. Dat je een gefrustreerd persoon bent zal mij niet verbazen. En nu wegwezen..🖕


  Maak melding

 12. Poepe jantje ik heb nog 1 liter gramoxzoon over. Die mag je gratis en voor niets komen ophalen. Dat gebruikt jou soort toch als het even niet gaat? denk aan vrouw heeft je verlaten of kinderen luisteren niet naar je ….Geld gebrek…etc..etc. Kom maar halen zwakkeling.


  Maak melding

 13. Popo Jantje, wanneer je niets zinnigs hebt in te brengen begin je racistisch tegen mij te schelden. Je weet nog steeds niet wat mijn etnische afkomst is.omdat ik dat nooit heb laten doorschemeren, van jou is echter duidelijk dat je een Hindoestaan bent, als ik me tot jouw nieveau zou verlagen, zou ik net als jij racistisch tekeer gaan tegen Hindoestanen. Dat doe ik echter niet, omdat ik weet dat er Hindoestanen zijn die heel verwerpelijk gedrag kunnen vertonen (zie reacties elders bij dit onderwerp), maar ik weet ook dat de meeste Hindoestanen, net als de meeste andere mensen, normale mensen zijn. Ik weiger dus, om net als jij te generaliseren naar een bepaalde groep toe. Ik probeer zoveel als mogelijk elk mens individueel te beoordelen en niet bij voorbaat vooroordelen het belangrijkste uitgangspunt te laten zijn.
  Dat gezegd hebbende, weet ik intussen genoeg van jou, dat ik er nu zeker van ben, dat ik met jou nooit als vriend zou willen en kunnen optrekken omdat je een grote @#$& bent.


  Maak melding

 14. Zwarten moorden en roven er op los maar vinden het niet kunnen dat daar iets van wordt gezegd. Waarom zijn de zwarten 10 keer meer misdadig dan de niet-zwarten?
  Welke zwarte durft hier een verklaring voor te geven?
  Please, wees vrij jouw theorie hier weer te geven.
  Ik geef alvast een voorzet. Zwarten hebben geen vader die ze straft, want vader is zelf met criminaliteit bezig.


  Maak melding

 15. ibaH halluB , jij hebt het goed verwoordt , de kinderen worden opgevoed door de moeder of oma , maar in hun genen zit al de het crimineel gedrag van de vader zeker als de vader paarse genen heeft , als deze kinderen straatrovers worden zien ze alleen maar zwart


  Maak melding

 16. Mie na wang blaka mang/ tang eerlijke tap a grontapoe /80 procent na soso blaka mang e foefoeroe 100 procent ma leti?
  Nou me lee noh/ als je steelt dat is verkeerd/ popo jantje viyayarni je mag schrijven wat je wilt/ maar de beesten willen niet gaan werken?
  Mensen met groep tegenwoordig op straat lopen/ zo is het beste/ en schiet hun handen kapot/ ding koullo lesi agoe


  Maak melding

 17. IVANOF LIMBURG
  22 augustus 2021 At 19:00
  QQQ PoPo Jantje

  En kom nu eens met een voorbeeld waarbij een een Hindoestaan een zwarte vermoordde. Andersom ken je vast wel tig voorbeelden waarbij een zwarte een Hindoestaan vermoordde. O wacht mij is wel een geval bekend van de gebroeders Gopal die twee zwarte criminelen morsdood maakten. Deze zwartjes hadden op een lafhartige manier een werknemer van de Gopal beroofd maar hadden buiten deze twee helden gerekend. Drie keer bam bam bam en die zwarten zagen sterretjes … richting hemel.


  Maak melding

 18. Roman
  23 augustus 2021 At 04:04
  Mie na wang blaka mang/ tang eerlijke tap a grontapoe /80 procent na soso blaka mang e foefoeroe 100 procent ma leti?
  Nou me lee noh/ als je steelt dat is verkeerd/ popo jantje viyayarni je mag schrijven wat je wilt/ maar de beesten willen niet gaan werken?
  Mensen met groep tegenwoordig op straat lopen/ zo is het beste/ en schiet hun handen kapot/ ding koullo lesi agoe

  Nee dat hoor je mij niet zeggen. Ik heb Haitianen die keihard werken om een bestaan hier op te bouwen. Het zijn vooral de Surinamers en Guyanezen die te lui zijn om te werken. Waarom kunnen zij geen voorbeeld aan Haitianen nemen?


  Maak melding

 19. FRANCO 11
  22 augustus 2021 At 23:05
  Poepe jantje ik heb nog 1 liter gramoxzoon over. Die mag je gratis en voor niets komen ophalen. Dat gebruikt jou soort toch als het even niet gaat? denk aan vrouw heeft je verlaten of kinderen luisteren niet naar je ….Geld gebrek…etc..etc. Kom maar halen zwakkeling.

  Geef het aan de luie zwartjes die je vast wel kent. Je weet wel die zwartjes die dagelijks op de barricaden staan om tegen deze regering te protesteren.


  Maak melding

 20. Wel misselijkmakend dat iedereen over 1 kam wordt geschoren.
  En dat er wordt gesproken over zwartjes. Terwijl je ook zwarte Hindoestanen, Srilankanen, Indonesiërs enz. hebt.
  En ik kan mij best voorstellen dat als je beroofd bent door een bevolkingsgroep je van haat vervuld bent. En elke gelegenheid aangrijpt om je gal te spugen.
  Maar wat bekeik je daarmee? Eerder naar je graf, dat zeker.
  En tegen al die gewetenloze mensen, die mensen bestelen. Oen draai oen Libië.
  No mek sma mofo de na oen tapoe.
  We fok sma liebi op. Dat no boeng.
  Jullie gaan de rekening gepresenteerd krijgen.

  En tegen alle andere hardwerkende Afro- srananman. Laat jullie niet ontmoedigen. Doe goed en zie niet om.
  Voel je niet aangesproken door gezwets van anderen .
  Je bent niet verantwoordelijk voor de daden van anderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.