Grootvader (60) vast voor seksueel misbruik 3-jarige kleindochter

20
gevangenis suriname

De Surinaamse politie heeft een 60-jarige grootvader afgelopen dinsdag opgespoord en aangehouden, omdat hij verdacht wordt van seksueel misbruik van zijn 3-jarige kleindochter. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De man, Henkie B., wordt ervan verdacht daags daarvoor seksuele handelingen te hebben gepleegd met het kindje. Het slachtoffertje maakte dit kenbaar bij een familielid, dat direct actie ondernam.

De verdachte, die zich vermoedelijk uit de voeten probeerde te maken, werd op zijn woonadres in het district Para aangehouden en in de boeien geslagen door de politie van Rijsdijk. Het meisje is ter observatie in een ziekeninrichting te Paramaribo opgenomen.

Henkie B. is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken meldt de politie.

20 REACTIES

 1. Verzoek aan redactie WTK:
  Gaarne het adres van deze vieze owru man door te geven zodat ik hem met een bezoek verblijden mag. Alleen Para vermelden is niet concreet genoeg. Hoe ziek moet je niet in je hoofd zijn om dit te doen? We moeten ook af van de denkfout dat kindermisbruik een ziekte uit het Westen is.


  Maak melding

 2. @PPJ: Dan ga je als je zo stoer bent ff winkelen bij winkel Jaglal te Rijsdijk(bij iedereen bekend) en informeer je naar Henkie en kan je hem 1 op 1 een bezoek brengen om je stoerigheid ten toon te spreiden. Want ook op Parra zegt men :takimang a no doemang.
  Al die stoere praat hier op wtk pffff… bepaalde acties of voornemens roeptoeter je niet met het gevaar dat men je als gevaar ziet voor je omgeving. Maar Succes met je missie.

  Best jammer die oversekste volwassenen die zich aan anderen dan hun levenspartner concibine of sekswerkers vergrijpen en het leven van kinderen vernietigen.
  In dit geval en vele anderen is ook Opa een ouwe viezerik die kinderen paait met snoep koek en ssoms geld. Moeders let op je zonen en dochters.


  Maak melding

 3. Sammy,
  Ik heb via Ramesh begrepen dat deze vuile €@&& achter slot en grendel zit. Jammer maar ik zal nooit voor eigen rechter spelen.
  Je ziet en leest het .. ik doe wat ik beloof!


  Maak melding

 4. Deze grootvader heeft als rolmodel zijne excellentie Didibri. Die, met jonge meisjes ‘a guyaba e lolo’ dansende viezerik, zou zich ook zonder enige schroom kunnen vergrijpen aan zijn kleinkind als er geen getuigen aanwezig waren .


  Maak melding

 5. Ik ken er nog meer, die hun eigen kinderen belagen.
  Echte duivels zijn het. Een kind van 3 jaar!!!!
  Om te huilen gewoon. Dat je je eigen ouders niet meer kunt vertrouwen.
  Lock him up!!! En lang genoeg dat hij duizend jaar betreurt, dat hij met zijn tengels aan dat kind heeft gezeten. DiDiBrie!!!!!!


  Maak melding

 6. Helaas pedo’s heb je in alle kleuren en lagen in de maatschappij.😣😥Het trieste is dat je zelf je eigen vader dus niet met je kleintje kan vertrouwen😓


  Maak melding

 7. Viezeriken , verkrachters en pedofielen heb je in alle lagen van de bevolking. Maar dat je opa, je eigen vader, niet met zijn kleinkinderen kan vertrouwen, is gewoon te ziek voor woorden.😥😓😖


  Maak melding

 8. Zei het reeds in een eerdere posting: plaats hem in een cel waar zware criminelen ondergebracht zijn die een langdurige straf moeten uitzitten (en ze vooral informeren wat hij misdaan heeft).


  Maak melding

 9. Schande ten top. De enigste optie die overgebleven is vr deze vieze man is zelfmoord.

  Nieman gaat hem meer willen zien/spreken en willen accepteren in de samenleving.


  Maak melding

 10. X. Mohammad
  23 augustus 2021 At 01:33
  Een Taliban kopstuk heeft recent een huwelijk afgesloten met een 2-jarig kindje. Twee jaar! Volgens de moslimwetten mag dat!!!

  Bron?
  Hoe oud was Samuel uit de Bijbel toen hij Rachel trouwde? Hoe oud was Sarah toen zij met Abraham trouwde? Hoe oud was Mary de Pamplona toen zij met Koning Willem III trouwde?
  In de Mahbarat staat geschreven dat Krishna 14100 vrouwen trouwde daaronder ook zuigelingen. Zo te zien is er weinig verschil tussen de wereldgodsdiensten en hun wetten.


  Maak melding

 11. Popo Jantje: In de Mahbarat staat geschreven dat Krishna 14100 vrouwen trouwde daaronder ook zuigelingen. Zo te zien is er weinig verschil tussen de wereldgodsdiensten en hun wetten.
  ———————
  De Shrimad Bhaagwad Puraan vermeldt dat Bhagwaan Shri Krishna 16108 vrouwen – die gevangen waren gezet door een andere koning die hen zou opofferen – bevrijdde uit de gevangenis.
  De vrouwen zeiden toen, doodt ons liever, want de maatschappij zal ons niet meer accepteren.
  Bhagwaan Krishna zei toen: maar IK zal jullie accepteren. Ik trouw daarom met jullie en niemand zal ooit een vinger naar jullie uitsteken.
  Dat is heel wat anders dan een Taliban die omwille van zijn geilheid een 2 jarige trouwt.
  Plaats de dingen wel in de juiste context. De islam staat mannen gewoonweg heel veel perversiteit toe.


  Maak melding

 12. Plaats de dingen wel in de juiste context. De islam staat mannen gewoonweg heel veel perversiteit toe.

  En de moslims in Suriname doen dit ook? Ga eerst jouw Heilige Boek goed bestuderen en stop met het verdraaien van feiten! Je weet net zo goed als ik dat wat jij schrijft nonsens is.
  Overigens heb ik jou verzocht om de bronvermelding van wat jij beweert. Nog steeds geen reactie. Ondanks dat de Taliban uit perverse fundamentalisten bestaat, heeft India als eerste de Taliban geaccepteerd. Wellicht is dit ingegeven door angst voor deze beweging.


  Maak melding

 13. @Popo Jantje

  India heeft niets met de Taliban. Hoe kom je daarbij?
  Weet je dat een groot aantal gematigde Afghanen in Noord India wonen. Deze Afghanen zijn gevlucht voor de Taliban en India heeft ze toegelaten. Daarvoor zijn de Afghanen India dankbaar.
  Ook China en Rusland staan niet achter de Taliban. Alleen Pakistaan steunt de Taliban.


  Maak melding

 14. Viyayarni 23 augustus 2021 At 22:36

  India heeft de Taliban wel degelijk erkend ! Wellicht als tegenreactie op het geit dat China de Taliban ook erkend heeft. Daarnaast heeft Trump jarenlang met de Taliban onderhandeld over terugtrekking… let op buiten de Afghaanse regering om he.
  Je vergeet te vermelden dat Pakistan 3 miljoen en Turkije ook 3 miljoen Afghanen opgevangen heeft.


  Maak melding

 15. @Popo Jantje

  Noch India noch China hebben de Taliban erkend.
  Beter het nieuws lezen. Deze landen hebben connectie met Afghanistan maar niet met de Taliban.
  China heeft Afghanistan nodig voor de verdere ontwikkeling van de zijderoute en daar staat de Taliban buiten.
  In Noord India wonen Afghanen die vanwege de Taliban hun land hebben verlaten. India heeft deze Afghanen ontvangen, maar wil niets met de Taliban te maken hebben.
  Jij vertaald connectie hebben met Afghanistan als connectie hebben met de Taliban.
  Heel erg fout gedacht van jou!

  Achter de aanslagen in Mumbai India in 2007 stond de Taliban.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.