Broers voor bedreiging en vernieling aangehouden

4
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft maandag de broers Stefelino A. (20) meer bekend als ‘Ticoos’ en Stefano K. (30), op hun woonadres in het district Nickerie ter zake bedreiging en vernieling opgespoord en aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Het tweetal kreeg op die bewuste dag een heftige woordenwisseling met de aangever Vidjai K. verrichtte vernielingen aan het voertuig van de man. Hierna heeft Stefelino, de aangever ook met de dood bedreigd.

Vidjai deed op diezelfde dag van het voorval aangifte bij de politie. De broers werden direct opgespoord en het gelukte de wetsdienaren beiden in de kraag te vatten.

Het tweetal heeft toegegeven aan welk strafbaar feit zij zich schuldig hebben gemaakt. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de twee broers hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie.

4 REACTIES

  1. Het valt mij op dat er heel veel zwarten wonen in het Hindoestaanse Nickerie. Waarschijnlijk door de creoliseringspolitiek van de NDP zijn zwarten in grote aantallen in alle districten genesteld. De NDP zocht volledige dominantie door zwarten en natuurlijk makkelijke verkiezingsoverwinningen op deze manier.


    Maak melding

  2. Goed gezien Phalane , daarom hadden ze in alle districten zetels , maar deze ndp-ers hadden meer verwacht met de verkiezingen van mei 2020 , maar ze werden afgestraft en terecht , iedereen in Suriname en in alle districten wilden deze boevenbende niet meer , en die broers kunnen het niet verkroppen en bedreigen mensen en vernielen dingen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.