Bestuurder Mark X rijdt EBS stroompaal kapot

11
Bestuurder Mark X rijdt EBS stroompaal kapot

De bestuurder van deze Mark X heeft zondag aan het einde van de middag een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS), kapotgereden. Het eenzijdig ongeval vond na 17.30u plaats aan de Nieuwe Charlesburgweg.

De auto reed over bovengenoemde weg en nabij de kruising Ringweg Noord ging het mis. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder de controle over het stuur verloor en van de weg raakte. Hij klapte daarbij tegen de paal, die in twee stukken brak.

De bestuurder is per eigen gelegenheid naar de SEH gegaan. Zijn auto raakte flink beschadigd, zoals op onderstaande foto goed te zien is:

11 REACTIES

 1. Ik raad alle Surinamers aan met zachte banden (niet volledig opgepompt) te rijden. Want dan blijft de auto meer contact houden met het wegdek en is het beter bestuurbaar, dus beter in controle te houden.


  Maak melding

 2. Kritiek vindt goedt maar de wyze van formuleren raakt my heel erg,dit is wraak ,misguning negatief reatie,s schaamteloos gewoon Foei .
  vandaag is het deze persoon overkomen, het kan jullie ook overkomen, we maken gebruik van de zelfde wegen.


  Maak melding

 3. Beste Lezers

  Invoer Van Deze Bakken De Mark X Moet Aan Banden Worden Gelegd.
  Elke Dag Is Het Weer Raak. ER moet Een Commissie Uit De Grond Worden Gestampt Om Te Onderzoeken Wat Er Mis Is Aan Deze Auto’s

  Een Import Stop Licht Voor De Hand


  Maak melding

 4. Wat is er mis met de rechtervoet van deze mensen?? Juist hij is te zwaar!! Hetgaspendaal gaat te diep want de kwaliteit van het asfalt laat niet toe dat je met hoge snelheid rijd. Een commissie invoeren?? Import verbieden???
  Gewoon een nuchtere chaffeur die op tijd van huis gaat en zijn verstand in zijn hoofd heeft!!! Hoe moeilijk kan het zijn. U weet het al. We gaan weer terug naar paard en wagen.


  Maak melding

 5. Bingo, het lijkt me altijd een goed idee om met banden op de juiste spanning rond te rijden, je brandstof verbruik is hoger en ik betwijfel of de auto ook beter bestuurbaar is met zachte banden. Het lijkt me een beter advies chauffeur’s op het hart te drukken om tijdens de lockdown thuis te blijven en bij overtreding van de lockdown vooral niet als een idioot te gaan racen op de weg.


  Maak melding

 6. Debby 23 augustus 2021 At 18:14
  President commissaris Van Telesur Raghoebarsing rijdt hefboom telesur kapot. Dat is nog erger.
  Wie gaat dat betalen???
  Dat is toonbeeld van zwakte
  ========================

  Telesur gaat dat zelf betalen en zeker niet de president commissaris. Wat is daar mis mee? Niet dat het ermee te maken heeft, maar weet jij toevallig ook het verschil tussen een hefboom en een lantaarnpaal?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.