Zusje van doodgestoken Akshay is verdachte in moordzaak

31
Zusje van vermoorde Akshay is verdachte
Akshay (17) werd afgelopen mei in zijn eigen huis doodgestoken.

Een bizarre insight in de moordzaak, waarbij de 17-jarige Akshay uit Rotterdam in mei dit jaar in zijn eigen huis werd doodgestoken. Zijn zusje van 16 is verdachte in deze zaak.

Volgens het Algemeen Dagblad zou het zusje van het slachtoffer de sleutel van haar ouderlijk huis aan drie medeverdachten hebben gegeven, zodat zij Akshay en zijn moeder konden doden. Haar vriend is een van de aangehouden meerderjarige verdachten.

Volgens de krant draait het conflict om de vriend van het zusje. De man zou niet door de familie van zijn geliefde geaccepteerd worden. Het meisje zelf zat tijdens de steekpartij op school, en zou de sleutel van het huis aan haar vriend hebben gegeven.

Akshay en zijn moeder werden thuis belaagd door een groepje, dat zich na de bloedige steekpartij uit de voeten maakte. De 17-jarige jongen overleed, zijn 44-jarige moeder raakte gewond aan haar arm.

Naast het 16-jarige zusje zitten twee mannen van 20 en 18 en een tiener van 16 uit Zoetermeer vast. Ze staan volgende week woensdag voor het eerst tegenover de rechter.

31 REACTIES

 1. Mie gado dit meisje heeft om een laar haar familie compleet verwoest/wat een heks/ jouw eigen familie zoiet aandoen. Wat een drama/ om een vriend jouw familie zoiets aandoen verschrikkelijk/ Rip akshay?


  Maak melding

 2. Ze kunnen haar koppelen met die 21 jarige soortgenoot van Su die zn moeder en Beeldsnoo heeft vermoord.
  Je ziet het weer. Niet alleen in Su, niet alleen onder zwarten, maar overal komt het voor.
  Hoewel deze gasten vaker hun eigen mensen vermoorden.


  Maak melding

 3. @Henkes

  Moet jij het over beroepsracisten hebben?

  @Rasta

  Dat meisje waar jij het overhebt is wel haar dochter.
  Stel dat de moeder haar vermoordt dan verdwijnt ook de moeder achter de tralies.

  Verder reageer ik niet omdat eerst bewezen moet worden of de dochter in deze zaak medeschuldig is. Wordt bewezen dat ze schuldig is dan hoop ik dat ze een flinke straf krijgt en de werkelijke moordenaar mag van mij levenslang krijgen.
  Iemand is onschuldig tot schuld is bewezen.


  Maak melding

 4. Popo Jantje, met jouw reactie geef je aan je aangesproken te voelen en dat je een van de beroepsracisten bent. BLM demonstreert niet om dit soort familiemoorden, ze protesteren wanneer racistische politieagenten ongewapende mensen doden bij hun arrestaties, terwijl het niet nodig was zoveel geweld te gebruiken.
  Viyayarni, als je met je vraag bedoelt te zeggen dat ik ook een beroepsracist ben, waarom vroeg ik me dan slechts af waar de racisten boeven en begon ik niet zelf een hoop racistische taal uit te slaan? Een racist zou niet op de uitkomst van een onderzoek wachten, hij zou meteen vol overtuiging, net als Popo Jantje racistische onzin uitkramen.


  Maak melding

 5. @Sandra

  Waarom vind jij het zo belangrijk om de afkomst te weten?
  Het gaat om een mensenleven dat op een wrede manier is beëindigd, dan moet en mag afkomst geen rol spelen.

  Ik word zo moe van mensen die altijd willen weten wat de afkomst is.


  Maak melding

 6. Henkes
  21 augustus 2021 At 12:29
  Popo Jantje, met jouw reactie geef je aan je aangesproken te voelen en dat je een van de beroepsracisten bent.

  Henkes, ga jezelf voor de gel houden jij zwarte racist. Daarnaast ben jij ook een schijnheil. In ieder mens zit iets racistisch dus kom hier niet doen alsof jij zonder vooroordelen zit.
  Over de BLM terreurbeweging kan ik kort zijn. Verontwaardiging volop als het slachtoffer zwart en dader blank is. Maar als slachtoffer niet zwart is maar dader wel van afro afkomst dan hoor je die zwartjes nooit. Rarara wie maakt nu onderscheid naar ras?
  Dus hou je Bijbelse mantras maar voor je.


  Maak melding

 7. @Henkes

  Waarom mag jij wel de waarheid schrijven en ik niet.
  In deze geef ik je wel gelijk dat vooral hindustanen er als de kippen bij zijn met hun comments over negatieve berichten jegens creolen. Is het andersom dan zwijgen ze in alle talen en dat vind ik laf.
  Ik reageer zelden op dit soort nieuws
  Zegt men de waarheid over hindustanen in negatieve zin dan laat ik het maar zo.
  Ga het echt niet opnemen voor hindustanen die zich misdragen. Andersom reageer ik zelden op negatieve berichten over creolen.


  Maak melding

 8. De dochter was de familie een stapje voor. Anders was zij het slachtoffer geworden door eerwraak. Zo gaat dat binnen sommige culturen. Kijk maar naar de Turken en Marokkanen


  Maak melding

 9. @yiyarni je hebt altijd zieke kritiek schaam je je als een hindoe op WKN wat jouw soort doet of wil je het niet weten schaam je kapot als hindoe? Zieke hindoe ben jij en nu wil je afkomst niet weten schaam je dood! . Afkomst is heel belangrijk daarom is het belangrijk ik wil het weten het zal jouw dochter maar zijn @yiyarni jullie hindoes haat onder elkaar zelf injullie soort familie broers en zussen en jouw zieke haat hier op WKN. Trieste zieke hindoe ben jij echt super triest geval. Dat je nog durft te schrijven hoe triest ben onzichtbare rat. Schaam je dood.


  Maak melding

 10. Henkes 21 augustus 2021 At 02:05
  Messi 21 augustus 2021 At 02:52
  ===============================

  Henkes en Messi, jullie zijn de personificatie van het racisme hier op WTK.
  Waarom jullie het racisme op anderen proberen te projecteren is meer dan duidelijk. Het is het handelsmerk van de NDP figuren om het slechte DNA in zichzelf op anderen af te wentelen.


  Maak melding

 11. Popo Jantje@@ Het zou je sieren om alvast een stille tocht te organiseren. Wat verwacht je van de mensen die jij dagelijks uitmaken voor apen? Wat ben jij een hypocriet Idioot.

  Het is triest voor woorden dat jij je eigen broer van 17 jaar laten vermoorden door een oser van een vriend. Een normale vriend zou dit niet doen. De familie had inderdaad gelijk om tegen te zijn. Heel veel sterkte aan de familie..


  Maak melding

 12. Heel triest wat er gebeurt is.
  Ik wens de moeder echt veel sterkte, ze is haar zoon kwijt, op een bepaalde manier ook haar dochter. Want hoe kan je zo een dochter nog vertrouwen.


  Maak melding

 13. @Sandra

  Waarom moet ik mij als hindu schamen?
  Onderbouw een keer je loze beschuldigingen aan commenters.
  Je gaat tekeer als een dolle hond!
  Ik heb weer om al die onzin van je gelachen.


  Maak melding

 14. l@ yiyarni Ik weet niet waar je hard zit lachen ergens in India ofzo maar die gebeurt in rotterdam en ik woon in rotterdam ik vind dit diep triest je bestookt mij met je rattencellen hersenhoofd heb je in je hoofd rattencellen nu mag je hard lachen hoor! Jij als hindoestaan nooit hoor ik andere geluid jullie zijn onder elkaar als levende roofdieren Veroordeel eens krachtig dit gebeuren en niet onzin noemen Proffessor @Yirnayi en mij lastig vallen met je rattencellen het zal je zoon en je dochter maar zijn dan zou je je niet rot lachen.Je noemt mij schrijven loze dit en dat je hebt alleen mensen met rattencellen in hun kop jij zoals nog een paar anderen op WKN het gaat niet lukken jullie anders te laten denken hindoes achtervolgen mij met je rattencellen in je hoofd zolang je geen menselijke cellen heb is het moeilijk voor jou mij te begrijpen- dus blijf lekker doorlachen Proffessor @Yiryarni. Ik ben niet bang voor je je kop vol rattencellen als jou, dom ben je niet- alleen je kop zit vol rattencellen dat is het probleem.


  Maak melding

 15. Glenn
  21 augustus 2021 At 15:13
  Popo Jantje@@ Het zou je sieren om alvast een stille tocht te organiseren. Wat verwacht je van de mensen die jij dagelijks uitmaken voor apen? Wat ben jij een hypocriet Idioot.

  Het is triest voor woorden dat jij je eigen broer van 17 jaar laten vermoorden door een oser van een vriend. Een normale vriend zou dit niet doen. De familie had inderdaad gelijk om tegen te zijn. Heel veel sterkte aan de familie..

  Goedemiddag Glenn,
  Ik voel me totaal niet geroepen om een stille tocht te gaan lopen. Ik vind het wel heel apart dat de zwartjes altijd de kwebbel vol hebben over racisme. Het opperhoofd der racisten hier op WTK verwees naar racistische agenten in Nederland die zwarten discrimineren. Daarom vond hij het goed dat de terreurbeweging BLM van zich liet horen. Vreemd dat dezelfde terreurbeweging niets van zich laat horen als de dader zwart is en slachtoffer blank/ bruin/ rood of geel.
  Meten met twee maten kunnen zwartjes als geen ander.
  Trouwens Glenn jij woont in Den Haag waarom hou jij geen stille tocht voor het slachtoffer?
  Ik ben het wel met Sandra eens dat er wraakactie moet komen. Steek het huis van mijn part van due laffe moordenaar maar in de fik.


  Maak melding

 16. Popo jantje@@ ga aub je zoete praatjes tegen iemand anders zeggen. ..Ik ken donkere mensen, maar geen zwartjes. Wat ben jij dan??? De donkere hebben het recht om voor hun zelf op te komen, net als jij vindt dat Taiban het recht hebben voor hun zelf op te komen. Waarom zijn de Taiban geen terroristen dan?? Maar de donkere mensen in jouw ogen wel? Stop met jouw racistische gekletst hier bij de waterkant. Denk je echt als jij een vol café in een dorp binnen loopt dat de mensen gaat zeggen van.. daar komt een blanke aan.. Hell not. Dan hoor je ook tot de zwarte ras. Snap jij dat nauw???🤬🤬🤬


  Maak melding

 17. Helaas heeft de Waterkant mijn eerdere reactie verwijderd.
  Het betreft een steekpartij. Welke 2 groepen lopen m.n. met messen rond? Marokkanen en Antillianen. Een Antilliaan zal het niet geweest zijn, dus blijft over een m.sl.m.


  Maak melding

 18. Glenn
  22 augustus 2021 At 00:10

  Jouw laatste posting heeft mijn standpunt glashelder bevestigd. Ook jij bent een schijnheilige racist met je zoete praatjes. Ook jij huilt het hardst als het slachtoffer een zwartje is maar zwijgt als het andersom is. De Black Liver Matter Beweging is door en door racistisch in wiens ogen alleen het leven van zwartjes er aan toe doet. De rest telt niet. Dat vind ik racistisch. Zoals ik het ook vind dat Astrid Roemer haar uitspraken over Hindoestanen en Moslims puur racisme insinueert. Ergste vorm van racisme van deze zwarte racist. Jouw soort stond klaar om het onder de noemer vrijheid van meningsuiting te brengen. Dat is ook zo kenmerkend voor jullie zwartjes. Altijd maar de slachtoffers uithangen. Loop jij maar een Haags cafe binnen en ga daar de grote roerganger uithangen.


  Maak melding

 19. Er zijn mensen die op WTK reageren puur voor de virtuele confrontatie.
  Vraag me af of ze in het dagelijks leven ook zo zijn. Dan ben je eigenlijk wel zielig…

  Allerlei zaken worden erbij gehaald die helemaal niks met het onderwerp te maken hebben. Puur alleen om elkaar uit te lokken en te beledigen.

  Als het in Suriname ook zo was in het dagelijks leven dan hadden we elkaar allang afgemaakt…


  Maak melding

 20. Allen,

  Als ik de berichten hier lees, zijn er veel racisten onder alle bevolking groepen.
  Waarom willen jullie weten om welke ras het gaat ?
  Waarom niet schrijven dat het om mensen gaat ?
  Suriname was een voorbeeld voor de rest van de wereld hoe alle rassen naast elkaar in vrede konden leven.
  Wat is er mis gegaan en waarom laten wij ons beïnvloeden door politiek ?
  Ik ben nog steeds heel trots dat er binnen mijn familie alle rassen vertegenwoordigd zijn.

  SUCCES.


  Maak melding

 21. Er is genoeg grond om te groenten, fruit en bloemen te planten commentatoren, Gebruik uw tijd productief, tenzij je al alles hebt. Dan hier te zeiken over iemands kind, helemaal aan de andere kant van de aardbol. Wat hebben jullie toch heel veel tijd en dan klagen jullie nog dat alles duur is in dit land.


  Maak melding

 22. Waarom moet deze site uit de lucht?
  Hoezo verbindend werken? Is dit hun taak?
  Het zijn on-volwassenen met eigen verantwoordelijkheid, die ze duidelijk niet nemen. Dat is de attitude van de gemiddelde suri en surined.

  Nou, vooralsnog is dit de site met de minste scheldwoorden en racistische uitlatingen.

  Kun je nagaan hoe het gesteld is op de gemiddelde suri Facebook pagina op whatsapp en de laatste trend; aan elkaar gelinkte voice-over berichten. Nou dat is onvoorstelbaar wat er gebeurt.

  Dus…. nee.


  Maak melding

 23. @eerlijk je mag wel trots zijn maar ik vind dat als zo een erge zielig bericht wordt geplaatst dan moet de ras vermeld worden zelfs moordenares haar naam. Dit is diep triest mang. @jai chand geef ik gelijk maar ik denk niet het een marokaan was god mag weten welke duivels dit hebben gedaan ik moet kosten walgen van dit bericht. @eerlijk he zal maar zo’n dochter hebben dan zou je anders piepen geloof ik ik zou ook de naam van deze zieke moordenares dochter willen weten. God heeft verschillende rassen geschapen en jij zeurt over mensen veel mensen zijn erger dan duivels maar jij leeft in dromen land. Ook mijn familie zit vol met rassen maar ik ben er niet trots op, trouwens nederland vindt ik oersaai land ik verveel me kapot nog een antilliaanse gestoorde lebisch die seksvoodoo doet in mijn slaap ook zo’n ras gek type netals jij @eerlijk geerlijk beerlijk veerlijk teerlijk enz.


  Maak melding

 24. Jaichand
  22 augustus 2021 At 01:48
  Helaas heeft de Waterkant mijn eerdere reactie verwijderd.
  Het betreft een steekpartij. Welke 2 groepen lopen m.n. met messen rond? Marokkanen en Antillianen. Een Antilliaan zal het niet geweest zijn, dus blijft over een m.sl.m.

  Nee nee nee kerel. Je zit er naast. Jet is echt een zwarte kk leip die deze laffe daad gepleegd heeft en geen Marokkaan. Een zwarte sharmoeta zouden Marokkanen zeggen.
  Elders lees ik de roep om eerwraak. Geloof me bij Afghanen had deze zwarte kk gezwel allang in de fik gestaan of was zijn gezicht door zoutzuur onherkenbaar geworden,
  Jaichand ga je diep schamen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.