Zoon vernielt ramen woning nadat moeder weigert auto aan hem te lenen

10
verdachte-aangehouden-politie

Een jongeman heeft de ramen van de woning van zijn moeder deze week in Paramaribo kapotgeslagen met stenen. Hij was boos dat zij hem haar auto niet wilde lenen.

De verdachte mag niet thuis bij zijn moeder gaan, omdat er een beschermingsbevel tegen hem loopt. Hij ging toch bij het pand en dwong haar om hem de auto te lenen.

De moeder maakte haar zoon duidelijk de auto niet te zullen afstaan waarna hij boos werd. Hij pakte stenen en sloeg de ramen van het huis kapot. Daarnaast dreigde hij haar te vermoorden.

De moeder heeft aangifte gedaan waarna de zoon werd aangehouden. De politie heeft hem na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
 

10 REACTIES

 1. De verdachte mag niet thuis bij zijn moeder gaan, omdat er een beschermingsbevel tegen hem loopt.

  Zo te zien was het bevel niet voor niets afgegeven. Jongeren moeten leren zich te beheersen en als moeder weigert om haar auto af te staan, kan zoonlief nog altijd zijn benen in werking zetten.


  Maak melding

 2. Goed zo moeder. U hft hem de auto niet gegeven en waarschijnlijk mensen levens gered. Deze zoon moet in de bak en hij moet het voelen dus niet na 3 mnd eruit.


  Maak melding

 3. Chodeh, gelijk heb je, waarom zou je uit huis gaan als je giftige moeder je haar auto niet wilde lenen? Ik ken een geval van een brave zoon die hetzelfde probleem had met zijn vader, die hem zijn Mercedes Benz niet wilde lenen; die brave zoon dronk om zijn vader te pesten een hele fles Gramaxone leeg en hielp daarmee, voor hem en zijn giftige ouders, alle problemen de wereld uit.


  Maak melding

 4. ==Straks lees je weer dat het de schuld van deze regering is, omdat het leven hard is.

  Deze zoon mag blij zijn met andere ouders die ik ken. Hij zou een paar toontjes lager zingen en gelijk weten wie de baas is.


  Maak melding

 5. Bhagwaan Shankaraachaarya (de allergrootste spirituele filosoof die de wereld gekend heeft) zei: kupotro jaayet kwachidapi, kumaataa na bhawati.
  Hier waarschijnlijk van toepassing.


  Maak melding

 6. Deze jongen toont alle kenmerken van een psychopaat,gevangenisstraf is niet de oplossing van zijn kwaal ,maar een intensieve behandeling in een gesloten psychiatrische instelling !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.