Ruim 140.000 doses pfizer vaccins uit de VS aangekomen in Suriname

22
Ruim 140.000 doses pfizer vaccins uit de VS aangekomen in Suriname

Op de internationale luchthaven van Suriname zijn vrijdagavond meer dan 140.000 doses van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin uit de Verenigde Staten (VS) aangekomen. Dat heeft de Amerikaanse ambassade in Paramaribo bekendgemaakt.

Het betreft een donatie van de VS die voort komt uit gezamenlijke inspanningen eerder dit jaar tussen de toenmalige voorzitter van de CARICOM, premier Keith Rowley (Trinidad and Tobago) en de Amerikaanse president Joseph Biden.

Het Surinaamse Ministerie van Volksgezondheid zal de bestemming en distributie van deze vaccins verder coördineren.

 Het bericht van de Amerikaanse ambassade in Paramaribo:

22 REACTIES

 1. Behalve de self made econoom RobGek en een paar surrogate onderontwikkelde Surinamers, moet iedereen zich laten vaccineren.
  Oproep aan Lucien; ook jou roep ik op om je te laten vaccineren. Wellicht heeft dit vaccin een positieve bijwerking en geneest het jou van je racistische inborst. DOE WET !


  Maak melding

 2. Wanneer raken we de gratis gen kwijt. De gratis gen die ons zo blij laat reageren omdat we iets gratis krijgen. We zijn zo blij dat we het gratis krijgen zijn gaan zien als een prestatie van ons. Door onze inzet krijgen we gratis spullen!!! De focus wordt nog steeds niet gericht op zelfredzaamheid. We doen alsof we nog steeds leven in de koloniale tijd, waar het krijgen van spullen van de baas normaal was. Handen wrijvend en klappen van blijdschap bij weer een gratis geschenk. Vandaar de pakketten regen in Suriname. Het doel is niet gaan werken, maar eraan werken dat men spullen gratis krijgen. Zelf onze president is er trots op. Het is tôg je reinste kolder. Hoe maakt je burgers economisch weerbaar, niet steeds gratis spullen vragen om ze gratis weg te geven onder het mom van kijk ik heb weer gezorgd dat we gratis spullen krijgen, dit is geen verdienste voor borstklopperij, dit is bedelen. De multinationals en onze politici hebben het allang in de smiezen, het volk is gek op gratis, niet alleen onder de Surinamers maar ook onder de Surineds, kijk maar naar de reacties bij weer een gratis zending van een of ander spul uit het buitenland.🙈🙈


  Maak melding

 3. Sommige figuren denken dat wij de internationale media niet volgen. De Amerikaanse schenking is in het kader van het COVAX programma. Amerika wilde niet achterblijven t.o.v. Rusland en China die heel veel arme landen met vaccins ondersteunden. Amerika had een achterstand opgelopen in de hulpverlening m.b.t. Covid-19 vanwege de opstelling van Trump. Trump geloofde niet in het ” Covid – 19 thing “. Vanaf het moment dat Biden het roer overnam is Amerika met een inhaalslag bezig om de eigen bevolking te vaccineren en om steun aan arme landen vaccins te geven. Nederland gaf afgekeurde Astrazeneca vaccins aan Suriname. Veel van deze afgekeurde vaccins waren in India geproduceerd en voldeden niet aan de EU eisen. Nederland had haar toevlucht genomen tot vaccins die in India waren geproduceerd. Engeland had namelijk de hele voorraad opgekocht die in Europa was geproduceerd.Dit soort informatie wordt angstvallig geheim gehouden.


  Maak melding

 4. Pony 21 augustus 2021 At 13:21
  Wanneer raken we de gratis gen kwijt.
  ==============================

  Ook zo’n azijnpisser, je zou blij moeten zijn voor de Surinaamse samenleving dat anderen geven ipv alleen maar nemen. In jullie soort ogen is het nooit goed, alleen maar omdat een Hindoestaan de leiding nu heeft in het land.


  Maak melding

 5. RobG 21 augustus 2021 At 13:25
  Sommige figuren denken dat wij de internationale media niet volgen. De Amerikaanse schenking is in het kader van het COVAX programma. Amerika wilde niet achterblijven t.o.v. Rusland en China die heel veel arme landen met vaccins ondersteunden. Amerika had een achterstand opgelopen in de hulpverlening m.b.t. Covid-19 vanwege de opstelling van Trump. Trump geloofde niet in het ” Covid – 19 thing “. Vanaf het moment dat Biden het roer overnam is Amerika met een inhaalslag bezig om de eigen bevolking te vaccineren en om steun aan arme landen vaccins te geven. Nederland gaf afgekeurde Astrazeneca vaccins aan Suriname. Veel van deze afgekeurde vaccins waren in India geproduceerd en voldeden niet aan de EU eisen. Nederland had haar toevlucht genomen tot vaccins die in India waren geproduceerd. Engeland had namelijk de hele voorraad opgekocht die in Europa was geproduceerd.Dit soort informatie wordt angstvallig geheim gehouden.
  =============================

  “Nederland gaf afgekeurde Astrazeneca vaccins aan Suriname.” RobG smerige vieze vuile paarse rioolrat, val toch dood man, je hebt echt je smoel voor je straf. Je zit alleen maar met vuil te gooien. Je bent geen ene k@oulo, alleen maar met leugens en bedrog kom jij hier je nonsens verkondigen. Ik weet niet of je al ingeënt bent, maar nu mogen ze je echt eentje geven waarbij je niet meer opstaat. Je hebt geen recht om je Surinamer te noemen, smerige vieze vuile paarse rioolrat.


  Maak melding

 6. Vanwege de sterke lobby van diverse ministers kan de suri een keuze maken uit verschillende vaccins.
  De usa ambassadrice verduidelijkt dit gebaar op haar Facebook pagina.

  Topvrouw 👍


  Maak melding

 7. Valse schaamte is niet accepteren dat Suriname bankroet is, en een schuld van US$ 4 miljard moet aflossen.

  Je land is bankroet, dus vooralsnog moet je het doen met giften en voedselpakketten.
  Op de pof leven, lenen en niet aflossen, eigen land in de uitverkoop, gebouwen als onderpand geven, schijnt normaal te zijn.

  Wat een farce!


  Maak melding

 8. Er zijn al zoveel diverse vaccinatiesoorten tegen het COVID-19 virus in Suriname aangekomen en toch is het totaal aantal gevaccineerden in Suriname heel erg laag.

  Aan de ene kant kan in mij dat voorstellen, uitgaande van de ongeletterden/laaggeletterden, in eigen (h)o(u)so dresi, die niet gaan werken, geloven Surinamers, maar aan de andere kant gelet op voorlichting van geletterden en voorbeeldfiguren vd diverse etniciteiten, die hier een voorbeeld in (moeten) geven of gegeven hebben, de scholen, enz vind ik dit triest.

  Surinamers laten jullie je vaccineren


  Maak melding

 9. Sabaku jij hebt volkomen gelijk, die robg is dom, is gek , en praat alleen maar onzin, een spuitje is genoeg , maar hij is ook jaloers dat deze regering weer de banden heeft aangehaald met bevriende landen die zijn baasje bouta vergalde.


  Maak melding

 10. @RobG 21 augustus 2021 At 13:25
  ….. Nederland gaf afgekeurde Astrazeneca vaccins aan Suriname. Veel van deze afgekeurde vaccins waren in India geproduceerd en voldeden niet aan de EU eisen.

  REACTIE: Jullie paarsen kunnen niet laten om de meest schaamteloze onzin en leugens te verkopen. Lager dan paars kan een mens niet zakken


  Maak melding

 11. Sabaku ga eens eindelijk leren begrijpend lezen alvorens anderen voor azijnpissers uit te maken. De vaccines zijn welkom, en mijn reactie gaat niet over de vaccines maar over de kortzichtige halleluja stemming die men uitkraait alsof het een prestatie is van de regering. Weet je niet hoe het werk om in aanmerking te komen voor zo’n zending bij de Amerikaanse overheid. Ga dat eens na voordat je voorbarig met je zure reactie komt. Er zijn ook andere spullen waarvoor men in de rij gaat staan, laptops enz.
  Dit is geen prestatie, dit is bedelen, gebruik maken van de mogelijkheid via inschrijving in aanmerking te willen komen voor een of ander spul.🙈🙈


  Maak melding

 12. Sabaku, en als de mensen inactief zijn gemaakt door deze gen ben jij één van de eerste hier op WKT om de Surinamers voor luie donders uit te maken. 🤮


  Maak melding

 13. Pony 21 augustus 2021 At 15:38
  Sabaku, en als de mensen inactief zijn gemaakt door deze gen ben jij één van de eerste hier op WKT om de Surinamers voor luie donders uit te maken.
  ====================================

  Je reacties kunnen niet dommer zijn dan die van RobG, of zijn jullie twee één persoon.
  “‘als de mensen inactief zijn gemaakt door deze gen” Surinamers kunnen echt niet luier worden, dat bestaat gewoon niet, dus je doemscenario zal echt niet uitkomen. Over doemscenario gesproken, ik had je veel slimmer ingeschat.
  En over “de kortzichtige halleluja stemming die men uitkraait alsof het een prestatie is van de regering”? Ga je huiswerk maar nog een keer doen, onder die NDP kornuiten van je was het nooit gebeurd, dus valt het altijd onder de prestaties van deze regering.
  En je bent een azijnpisser, bedelen is geen slechte daad. Slecht is dat er ongecontroleerd geleend is en men daarnaast nog is gaan graaien in de spaarcentjes van het volk. Maar dat is hogeschool voor jou. Jullie soort gaat liever stelen.


  Maak melding

 14. Op het hele Amerikaanse continent ( Canada, de VS, Midden Amerika, Caribbean, Zuid Amerika) was Suriname het slechtst presterende jongetje van de schoolklas als het gaat om de Covid-19 bestrijding. Het beleid van minister Ramsdonk was bagger. Geen enkele land in de hele regio had code zwart. Op het hele continent gingen de alarmbellen rinkelen van de gezondheidsautoriteiten. De Pan Amerikaanse Health Organisation (PAHO), Unicef, WHO, de Caricom en bij de Nederlandse regering werd alarm geslagen. In feite had de WHO de Surinaamse regering in curatele moeten stellen m.b.t. de aanpak van Covid-19. Het verhaal van Esmeralda over lobbyen,onderhandelen, enz. moeten wij naar de Fabeltjeskrant verwijzen. Lees maar de diverse rapporten van de internationale organisaties hoe de Covid aanpak per land verloopt. Suriname blinkt uit door incompetentie, slecht vakmanschap, geen coördinatie, enz.enz.enz.


  Maak melding

 15. RobG 21 augustus 2021 At 16:56
  Op het hele Amerikaanse continent ( Canada, de VS, Midden Amerika, Caribbean, Zuid Amerika) was Suriname het slechtst presterende jongetje van de schoolklas als het gaat om de Covid-19 bestrijding. Het beleid van minister Ramsdonk was bagger. Geen enkele land in de hele regio had code zwart. Op het hele continent gingen de alarmbellen rinkelen van de gezondheidsautoriteiten. De Pan Amerikaanse Health Organisation (PAHO), Unicef, WHO, de Caricom en bij de Nederlandse regering werd alarm geslagen. In feite had de WHO de Surinaamse regering in curatele moeten stellen m.b.t. de aanpak van Covid-19. Het verhaal van Esmeralda over lobbyen,onderhandelen, enz. moeten wij naar de Fabeltjeskrant verwijzen. Lees maar de diverse rapporten van de internationale organisaties hoe de Covid aanpak per land verloopt. Suriname blinkt uit door incompetentie, slecht vakmanschap, geen coördinatie, enz.enz.enz.
  ====================================

  Nu pas begrijp ik je helemaal, je haalt je verhaaltjes uit de fabeltjes krant van meneer de Uil en probeert het weer op een ander te projecteren. En al die tijd dacht ik dat je hier alleen maar anansi tori zat te verkondigen. Het klinkt steeds logischer, geboren in Suriname, de oorsprong van jou anansi tori en nu wonende 10 hoog in een flatje ergens in Rotterdam, de bakermat van meneer de Uil en zijn fabeltjes krant.
  Smerige vieze vuile incompetente paarse rioolrat.


  Maak melding

 16. Sabaku, draai maar lekker met je kont. Ga leren begrijpend lezen. Over je allooi zal ik het niet hebben. Ik ken je niet zo goed.
  Ik lees alleen jouw reacties, Mwa. Weinig doordachte argumentatie, dus niet in staat tot zinvolle discussie. Als je nog hieraan twijfelt lees je, maar je eigen reacties terug.

  ‘ En je bent een azijnpisser, bedelen is geen slechte daad’@@
  Bedelen is geen slechte DAAD, iemand die zo denkt over bedelen heeft het heeeeelemaaal niet begrepen.

  Je mag van mij nog vele malen halleluja roepen, het is aan jouw als je voor gek wil staan. Vooral doen man. Ben je vergeten dat je niet meer op mijn reacties zou reageren, omdat jij denkt dat je beter geschoold bent. 😂😂 de dom dommer domst, de deuk komt nooit meer goed, hik.
  Nog een fijne voortzetting.


  Maak melding

 17. bla bla bla …. Geen enkele land in de hele regio had code zwart.
  zwart is slecht noh? boi lik me bille hor. ik weet dat je nu al begint te rukken bij deze gedachte
  btw aangezien jij schrijft
  over diverse rapporten van de internationale organisaties hoe de Covid aanpak per land verloopt. Suriname blinkt uit door incompetentie, slecht vakmanschap, geen coördinatie, enz.enz.enz.
  kan je ons precies zeggen welke rapporten en welke bladzijdes je dit gelezen hebt. jij als wetenschapper kan ons vasten zeker makkelijk zeggen waar het staat

  je weet toch, hehehe zou de fossiel zeggen


  Maak melding

 18. Weten jullie wat opvalt dat de paarse trollen tegen de VS zijn en ook tegen Nederland dat zij Suriname steunen op allerlei gebieden , zij die paarse trollen hebben liever die rotzooi uit china , uit cuba ,en al die andere schurkenstaten omdat hun afgod bouta niets te maken wil hebben met de VS en Nederland , ja robg , pony , debby , franco11 , alle luci’s , rbrown , schipper , en de rest van die paarse trollen
  zij zullen het wel ook goed keuren dat china de taliban steunt in afganistan , de chinezen azen op de grondstoffen daar en het gewone Afganistaanse volk is niets waard voor die chinezen , in hun eigen land moeten de Oergoeren het ongelden , en hier in Suriname stelen ze ook alles , over drie jaar ook de olie en gas , en wie aan de macht is in Suriname maakt niets uit


  Maak melding

 19. wij als klein landje met 700 duizend inwoners worden overgenomen door de chinezen met meer dan een miljard inwoners , ze zullen wel meer vaccins sturen , want ze vinden dat de VS hun onder de duiven schieten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.