Politie: ‘Verdronken vrouw leed zwerversbestaan en was depressief’

7

De vrouw die afgelopen dinsdag 17 augustus levenloos in een goot aan de Van Ommerenstraat werd aangetroffen, is de 49-jarige Iren Alli. Dat heeft het Korps Politie Suriname vrijdag bekend gemaakt.

Na de melding deed de politie van het ressort Uitvlugt de locatie aan voor onderzoek en heeft het ontzielde lichaam van de vrouw in verre staat van ontbinding aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat Iren die depressief was, in de goot moet zijn gevallen en enkele dagen daar moet hebben gelegen, meldt de politie.

Het lijk van Iren die vermoedelijk een zwerversbestaan leed en patiënt was van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) werd opgevist en vervolgens door de politie ter obductie in beslag genomen. Het obductierapport heeft uitgewezen dat de vrouw door verdrinking is komen te overlijden

Inmiddels is het ontzielde lichaam van Iren na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

7 REACTIES

 1. Sari sari tori dat je zo diep wegzakt en dat er geen voldoende opvang voor dit leven is.
  PCS doet kantoor werk .
  Je moet je familie komen brengen , wel eerst een verwijzing halen bij de huisarts en met je geestelijke gestoorde familie aan het handje bij PCS aanmelden HAHA.
  Mevr RIP .
  Street corner werk moet worden opgericht die laagdrempelig werkt en schrijnende gevallen gaat helpen.


  Maak melding

 2. Wat erg, het is precies zoals debby schreef, ze had ALTIJD d’r alcohol en drugs. Ze is verslaafd geraakt de afgelopen jaren en nu was het voorbij dat gratis drugs.
  Ik doe geen uitspraak baja, maar wie is schuldig aan deze verloedering
  de man die haar verslaafd heeft laten raken door haar altijd maar drugs en alcohol gratis te geven
  of
  de man die haar dit onthielt.
  is het bouters of chan schuld
  Ik weet het niet hor,
  jullie wel?


  Maak melding

 3. Debbie – alias Wendie – heeft een obsessie voor Santokhi. Vooral nu ze haar subsidies misloopt.
  RobG is helemaal zijn anker kwijt. Bij de NDP lusten ze hem niet meer, maar hij wil maar niet uit hun k.nt kruipen.


  Maak melding

 4. debby , deze zwerfster zal gestemd hebben op de ndp , want daar voor kreeg ze een voedsel pakket , de verkiezingen waren 25 mei 2020 he debby , de ndp heeft verloren en deze zwerfster werd aan haar lot overgelaten en als oud vuil weer terug gezet op straat , dus jij hebt nog steeds geloof in jou paarse boevenpartij , ben je ook al depressief , pas op , misschien kan robg je hier vanaf helpen , maar het zal niet helpen


  Maak melding

 5. Mahinderlijk , die debby vindt dat niet erg , zij zit niet te klagen daar in Nederland , alles wordt verzorgd voor haar , en jij zit wel te klagen , en wie is de schuldige , is het chan of is het bouta ,zoals jij dat zegt , je weet het niet he , wij ook niet , maar een verkeerde stem kan je dood zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.