Monteur sloopt onderdelen van auto die ter reparatie aangeboden was

3
Politie auto in Suriname

De politie van het bureau Flora heeft op maandag 16 augustus de monteur Marvy S. op zijn woonadres in het ressort aangehouden. Deze verdachte werd aangehouden toen de wetsdienaren de melding kregen dat op dat adres een man tekeer ging. Deze man verkeerde op dat moment onder invloed van alcohol en werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau meldt het Korps Politie Suriname.

Naderhand bleek het te gaan om de monteur Marvy, tegen wie een benadeelde in de eerste week van augustus aangifte van oplichting en verduistering had gedaan. De aangever verklaarde aan de politie dat hij twee maanden geleden zijn auto ter reparatie had afgestaan aan Marvy.

Toen hij niets van de monteur vernam, deed hij het werkadres van de man aan en trof hem niet aan. De aangever merkte bij die gelegenheid op dat er nog niet op zijn auto was gewerkt die langs de weg geparkeerd stond. Tot zijn verbazing zag hij dat er juist een aantal onderdelen ter waarde van een groot geldbedrag in Surinaamse dollar van zijn auto waren gesloopt.

De verdachte werd door de politie opgespoord, maar werd niet aangetroffen. Marvy werd uiteindelijk in de kraag gevat, toen hij in beschonken toestand tekeer ging met huisgenoten. Twee andere benadeelden die het zelfde waren overkomen met hun auto’s, deden na de aanhouding van Marvy ook aangifte van oplichting en verduistering tegen hem.

Toen Marvy nuchter was, is hij voorgeleid. Hij hield de politie voor dat hij inderdaad enkele voertuigen ter reparatie had aangenomen, maar niet weet wie de voertuigen heeft gesloopt. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Marvy door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie.

3 REACTIES

 1. Marvy je kan beter open kaart spelen want achter de waarheid komt men toch wel. Dus luister goed en bied aan om de reparaties desnoods gratis te doen. Dan heb je je goede wil getoond Marvy en wordt jou veel ellende bespaard.
  Gaan we het zo afspreken?


  Maak melding

 2. Een goede naam voor dit monteursbedrijf zou zijn Garage DiDiBri.. De monteur vertoont namelijk typisch NDP gedrag; het Surinaamse volk bood het land Suriname, in rijdende staat gebracht door Venetian, ter upgrading aan aan DiDiBri en vervolgens werd het land helemaal gesloopt door het NDP tuig.


  Maak melding

 3. Tegenwoordig moet je eerst alle onderdelen van je auto tellen en fotograferen, voor je het naar een garage brengt.
  De regering moet ook een controledienst voor de reparatiebedrijven oprichten, zoals is gedaan met de controle van prijzen in de winkels.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.