‘Bouterse vermoedt dat kleinzoon Walter wapens wegnam uit wapenkamer’

48
Lichaam Walter Bouterse in beslag genomen en afgevoerd naar mortuarium

Oud-president Bouterse heeft het vermoeden dat een van de sleutels van zijn wapenkamer door zijn kleinzoon Walter is weggenomen. De diefstal van wapens in zijn wapenkamer, zou daarna vermoedelijk door Walter zijn gepleegd.

Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws vandaag, op basis van het politieverhoor.

Nadat Walter op 22 juni zelfmoord had gepleegd, werden wapens en delen van wapens en munitie in het huis van Walter gevonden. Dat was reden voor Bouterse om te vermoeden dat die uit zijn wapenkamer zijn genomen.

Bouterse is toen zijn wapenkamer ingegaan en ontdekte dat wapens en munitie ontbraken. Daarom liet hij aangifte doen bij de Militaire Politie, schrijft Starnieuws.

Volgens het Openbaar Ministerie in Suriname gaat het om 46 wapens en wel drie Steyr-geweren, twee zware machinegeweren, twee granaatwerpers, 25 AK-47-geweren (kalasjnikovs), een mitrailleur, vijf karabijnen, zes Taurus-pistolen en een Browning-pistool.

In deze zaak zijn er vorige maand vijf mensen aangehouden, onder wie een politieman

48 REACTIES

 1. Dan heeft hij heel veel wapens dat de diefstal niet opviel zal sowieso een bekende zijn want wie gaat t in zijn hoofd halen een diefstal daar te plegen?


  Maak melding

 2. Dit is weer een bewijs dat deze familie Bouterse een vloek is voor Suriname. Opa is een moordenaar en drugscrimineel en hij heeft de Surinaamse maffia in Suriname geïntroduceerd. Zoon Dino is naast zijn stoute dingen de eerste Bouterse geweest om wapens te jatten. Hij probeerde een raketwerper te verkopen, wat mislukte. En niemand kwam op het idee dat deze raketwerper uit de wapenkamer van Bouterse kwam.Kleinzoon van Bouterse oftewel zoon van Dino dacht dat hij het beter kon dan zijn pappie en hij heeft de hele wapenkamer van opa leeggehaald. Vraag rijst nog steeds hoe hij dat zonder hulp heeft gedaan en dat verklaart ook niet waarom kleinzoon zelfmoord heeft gepleegd. Kortom: Suriname is beter af van deze (let op ik zeg deze) Familie Bouterse: De vloek voor Suriname.


  Maak melding

 3. De vraag, Mogen militaire wapens bij een president in een wapenkast in zijn privéwoning worden opgeslagen?

  Antwoord: Zo ja, nee! Waarom is dat gebeurd?
  wie gaf daarvoor toestemming?
  Wie is daarvoor verantwoordelijk? Wie is de persoon? Is die persoon een gewone burger of is het een bijzondere persoon die boven grondwet van de democratische rechtsstaat Suriname en recht van Suriname? Welke welke wet en welk recht, Internationaal van welk verdrag vd VN?

  Als het niet mag justitie en politie, OM DNA, regering, waarom wordt de persoon die daarvoor toestemming voor gaf dat het mocht gebeuren nog steeds niet gearresteerd?


  Maak melding

 4. Ongeloofwaardig verhaal. Dit soort wapens verplaatsen zonder dat ook iemand daar van huize DDB het ziet. Niet de familie, niet de beveiliging en helemaal niet de camera’s. Ze zullen de sleutel nu ook vinden in het huis van Walter. Deze man gebruikt de dood van zijn kleinzoon om zichzelf vrij te pleiten.


  Maak melding

 5. Men doet alsof ddb nooit een privé-leger op na hield en heeft. Waarom zou hij een privé-leger eigenlijk nodig moeten hebben? Waarom heeft hij een militaire wapens in een wapenkamer/wapenkast erin op zijn privé adres? Had hij dit gemeld bij de DNA, OM, Militaire politie, DNA. Wat is het doel van het privé-leger van ddb?

  Let op! Na Gon Put mi Dja en a gon moes poer mi.

  Waarom is het niet opgevallen dat tijdens zijn dictatuur of regeringen er militaire wapens en munitie voor drugs werden geruild met Columbiaanse drugshandelaren, Columbiaanse Linkse verzetsbewegingen tegen de regering in Columbia?

  Nu staat op 30 augustus 2021 de 8 december 1982 moorden zaak voor de rechtbank/krijgsraad aan de Wulfingstraat in Paramaribo.
  Als er een vonnis komt, prima! Er zal dan hoger beroep komen, met weer dat vonnis is voorheen. Maar dan is de rechterlijke macht/krijgsraad uitgespeeld.

  Wat volgt is gevangenisstraf.

  Maar zie of de kous af is. De politiek/regering uitvoerende macht bestaat nog steeds en volgens de grondwet kan ook gratie gegeven worden. ddb heeft al enkele keren ook gratie gegeven aan derden.

  De vraag kan er ook voor misdaden tegen de menselijkheid gratie gegeven worden? De 8 december 1982 moorden vallen daaronder. Volgens Mensenrechtenverdragen, die hoger zijn dan de grondwet van een land kunnen tegen misdaden geen gratie worden verleend. Dat is nergens in de world tegen misdaden tegen de menselijkheid gratie verleend, dus kan dat ook niet in Suriname. De politiek/ Uitvoerende Macht kan het dus niet doen.


  Maak melding

 6. Doden praten niet meer………….. Dit is de veroordeelde fossiele massamoordenaar DDB ten voeten uit. Deze misdadige pathologische leugenaar is een schandvlek en een gezwel in de samenleving. Sluit deze gevaarlijke gek meteen op en de sleutel omsmelten en in de Surinamerivier gooien.

  Zoontje Dino laten wegwerken voor lange tijd.
  Kleinzoon Waltertje laten omleggen door de drugsmaffia.
  De volgende is zijn eigen wijf die moet verdwijnen.

  LOCK HIM UP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 7. Zou de NDP, nu didibri himself dit bekend gemaakt heeft, Walter nog met evenveel eer, ‘grani’, pracht en praal, ten grave hebben gedragen?
  Deze bende kennende, zouden ze dat zeker hebben gedaan, nadat ze hem amnestie hadden gegeven natuurlijk.


  Maak melding

 8. serienummers?
  volgens mij heeft elk wapen er 1, dus waarom horen en zien we daar niets over?
  de wapens in bouta zijn kamer behoren geregistreerd te zijn, dus kan je zo checken of het wapen dat bij walter gevonden is uit die kamer komt.
  na weken is er nog niets bekend over iets wat binnen 5 minuten gecheckt kan worden.
  hoe bedoel je een falende regering en politiekorps


  Maak melding

 9. De appel valt niet vrij van de ………
  Wat Opa met het land en volk heeft geflikt, heeft kleinzoon bij hem uitgehaald. In dit geval gaat het om wapens. De vraag is wat moet hij met zoveel wapens??
  Robg, de anussnuffer kan dit misschien recht lullen.


  Maak melding

 10. Wat een walgelijk A NO MI verhaal!!
  Deze megalomane psychopaat heeft al vele malen de schuld geven aan mensen die niet meer instaat waren zich te verdedigen.
  En het onderzoek wordt nu door hem gedwarsboomd omdat er een zgn Covid geval is. Wel als hij of een ander zich buiten het hek wagen direct opsluiten wegens schending van de quarantaine.
  Ook moet het onderzoek gewoon doorgaan. Er zij genoeg maatregelen te treffen om dit veilig te doen. Ik neem ook aan dat de bewuste kamer/opslag sinds de ontdekking verzegeld zijn en als dat verbroken is de juiste strafmaatregelen toepassen.


  Maak melding

 11. @directeur zonder bedrijf 21 augustus 2021 At 14:08
  De serienrs zullen al lang bekend zijn en met interpol gedeeld zijn. Maar die informatie gaan ze niet aan de grote klokhangen want als ze dat doen zijn ze nooit te achterhalen.


  Maak melding

 12. Hij is Waltertje gewoon voor geweest want anders had waltertje hem geklaard de vraag is wat doet waltertje zijn vader met deze kennis?
  Er rest ddb maar 1 ding nl een wapen pijpen en de trekker overhalen want er is een implosie gaande in de wreedste familie van Suriname.


  Maak melding

 13. Passant waarom ga je niet bij bouterse met al je vragen hij kan al je vragen beantwoorden niemand hier is desie bouterse om je vragen te beantwoorden ik snap niet waarom je die vragen hier komt stellen ik denk dat je aandacht zoekt dwaas


  Maak melding

 14. grapjurk
  De vragen die ik stel kunnen ook in de grondwet van Suriname staan of dat wel kan of een president van een democratische rechtsstaat, cq Suriname, wel zware militaire wapens van het land in zijn/haar huis mag opslaan en waarom/waarvoor?

  Hebben voorgaande presidenten van Suriname in hun regeringsperiode militaire wapens in een wapenkast/wapenkamer in hun privé huis opgeslagen? Zie wie de sleutels hadden en kan dat mag dat?

  Grapjurk, hoe komt jij erbij dat mijn vragen aan ddb gericht zijn en jij verwacht dat ik een oprechte antwoord van hem verwacht? Wat zou jij met je intelligentie doen of jij in zijn plaats was en het zou beantwoorden en denkt dat ik het ook zou geloven? Ga met met … spelen.

  Waarom zou ik zo een onbetrouwbare, grote crimineel deze vraag moeten stellen? Laat hij maar voor de krijgsraad/rechtbank eerlijke/goed geargumenteerde antwoorden gaan geven.

  Zie de laatste alinea van een van mijn posting:
  Als het niet mag/mocht volgens de grondwet van Suriname, justitie en politie, OM DNA, regering, waarom wordt de persoon die daarvoor toestemming voor gaf dat het mocht gebeuren nog steeds niet gearresteerd zijn?


  Maak melding

 15. Je moet wel een ongelooflijke berg ka in je hoofd hebben als je deze man en zijn partij nog durft te verdedigen. Waar deze man z’n poot zet zie je verderf. Zwakzinnigen als robles/luciën, lucien met en zonder ka, rob/rbro wn,
  zullen uit hun tombe opstaan al is het overdag 😂😂😂😂 om met 1 zin hem te verdedigen en daarna zoals altijd, BORING!!!!!🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱
  🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱 en daarna zeggen dat het Santokhi schuld is dat het fossiel zijn wapens kwijt is.
  Wetenschappelijk onderbouwd,😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
  Deze saka saka moordenaar en dief schroomt niet om een dode diefstal in de schoenen te schuiven.
  Wat een hond. Je eigen kleinkind, hoe laag moet je dan wel niet zijn.


  Maak melding

 16. Trump is a master in throwing friends and comrades in arms like Pence, Epstein, Giuliani and Cohen under the bus. Maar Bouterse heeft er totaal.geen moeite mee om naast strijdmakkers Horb en Bahwandas ook zijn geliefde kleinzoon Walter onder de bus te smijten


  Maak melding

 17. @ frank de domste lul die er rondloopt
  het gaat er niet om of het bekend wordt…
  de desbetreffende instanties behoren die nummers te hebben en zodoende te weten of dat wapen van walter uit die kamer komt.
  geen idee wat je aan dat feit niet snapt en dan zegt dat ik dom bezig ben?
  zo werkt het in elk normaal land idioot.
  een wapen die gebruikt is in een misdrijf wordt altijd gechecked wie de eigenaar is en waar het vandaan komt.
  dat jij met je pindahersens de normale gang van zaken niet snap?
  tsjah…..zeker 1 paarse pinda in die domme kop van je?


  Maak melding

 18. Ook al zou het waar zijn. Opa toont weer eens zijn ware karakter. Ik was het niet. Mijn kleinzoon moet je eens gaan vragen.

  Lafaard.

  Wie kan een halve vrachtwagen aan wapens weg slepen uit het huis van z’n opa waar overal bewaking is zonder op te vallen/

  OM gaat u Brokobaka eens bezoeken met een metaaldetector en bomhonden.


  Maak melding

 19. Criminelen zorgen er meestal voor dat het serienummer is weggevijlt. wat ze niet kunnen veranderen is de zeg maar soort van vingerafdruk van elk schiettuig. Hiervoor worden de sporen die het projectiel oploopt in de loop en die voor elk wapen uniek is te onderzoeken.
  Nu is de vraag wie de tas van Waltertje heeft gejat uit de kast van de Kapitale Delicten. Je zou nu denken dat er een reserve sleutel in de kast bij Oma Inke zat. nog mooier zat bij de spullen ook de gejatte sleutel van Oma Inke die graag nog een paar van haar verdwenen eigendommen terug wilde?
  Soort zoekt soort zegt men weleens en als we Tante Dini mogen geloven dan is Oma Inke een wolf in schaapskleren die Opa Desi helemaal in haar macht heeft en aan de touwtjes trekt. Ze heeft hem zeer zeker geen nutilon gevoerd en hij heeft het met hart en ziel geslikt.
  Maar moet ik concluderen dat bijna iedereen die mee heeft gedaan nu bijna onder zeil is? Patty mag oppassen!


  Maak melding

 20. Ís het nou toeval of pech dat de familie Bouterse zoveel ellende meemaakt. Je zou denken dat deze familie niets gepaard wordt als het om ellende gaat. Wordt dit nou bedoeld met het veel gebezigd woord Karma?
  wie kan mij uitkomst bieden?


  Maak melding

 21. Is DDB nog in staat de e;;ende die op hem afkomt nog zonder kleerscheuren te ondergaan? Het boek over de ondergang van deze moordenaar is reeds geschreven. Hij alleen weet hoe het verhaal gaat aflopen hij zal de innige wens hebben om ook een eind aan zijn leven te maken. Er is maar een die hierover besliist en dat weten wi allemaal.


  Maak melding

 22. Het wachten is op een verklaring (of moet ik zeggen een verdraaiing) van de ndp propaganda mini-ster RobG(oebbels). De ndp is een criminele organisatie hoort u het tante Jenny.


  Maak melding

 23. Waar is RobGGGGG????
  Ik mis zijn diepgaande analyse.
  Hopelijk kan hij verklaren hoe Chan de wapens daar heeft gelegd zodat ze gestolen konden worden…..


  Maak melding

 24. Typisch de bekende tactiek van opa D. De schuld altijd bij een ander zoeken, die het niet meer kunnen navertellen. 8 december moorden in de schoenen schuiven van Bhagwandas en Horb. Nu je bloedeigen kleinzoon beschuldigen. Terwijl opa D moet verklaren, waarom hij zo’n groot wapenarsenaal bij hem thuis had. Dus OM extra aanklacht om opa D op te sluiten. Los van de december moorden.


  Maak melding

 25. Gatverdamme !
  Wat een gore lafaard is die kl##tzak, Bullshit Bouta !
  Zijn illegale wapenhandel in de schoenen schuiven van zijn bloed eigen kleinzoon !

  Jij bent geen mens als jij sympathie toont voor deze psychopaat !
  Desi de duivel Bouterse, heeft zijn eigen kleinzoon de dood ingejaagd en speelt nu de heilige !
  Gatverdamme !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 26. een tijdje geleden zei bouta toch openlijk dat de dood van zijn kleinzoon hem erg aangreep , nou nu zegt hij dat zijn kleinzoon de wapens vermoedelijk heeft gestolen uit zijn wapendepot dus hij begrijpt dat misschien de zelfmoord?? van zijn kleinzoon aan hem ligt , bouta als opa ben je een waardeloze opa om jou dode kleinzoon dit vermoeden hem in de schoenen te schuiven , robg ga je mee in die conclusie van jou bouta


  Maak melding

 27. WAT
  RobG zal aangeven dat dit alles de schuld is van Santokhi en Brunswijk dat er wapens zijn verdwenen omdat Bouterse zoveel honger lijdt en armoede kent.
  RobG zal beweren dat door de schuld van Santokhi en Brunswijk de kleinzoon zich van het leven heeft beroofd omdat hij in armoede heeft geleefd en niet te eten had.

  Maar zelf denk ik dat RobG even zijn koppie ziet zal laten waarnemen op WTK en wegblijft van dit artikel. Hij zal geen mening hebben en geven


  Maak melding

 28. @BigiSma, gedraag je niet als een onnozele geit uit de polders. Ik denk dat gezagdragers en gewezen gezagdragers van een bepaald statuur op hun privé woonadres wel moeten beschikken over een kleine wapenvoorraad. Ook op hun woonadres moeten deze mensen kunnen rekenen op een goede bescherming. Kijk maar naar Haïti wat de president is zijn privé woning is overkomen. Deze president genoot bescherming van beveiligers die bleken te zijn omgekocht. Toen de aanval werd ingezet op de privé residentie van de Haïtiaanse president waren de beveiligers ineens vertrokken. Die man was alleen thuis met zijn echtgenote. Had de man een eigen wapenvoorraad tot zijn beschikking dan was dit hem niet overkomen. Je moet ervan uitgaan dat Santokhi en Brunswijk ook een dergelijke voorziening hebben.


  Maak melding

 29. robg zuig jij dit uit je duim of uit de hol van je afgod, wat een lul verhaal , en de vraag aan jou was toch hoe je zou reageren op de uitspraak van je afgod dat hij vermoed dat zijn kleinzoon de wapens heeft gestolen en met een zelfmoord heeft gepleegd
  lijkt wel een copy wat er gebeurt is met zijn beste vriend Horp ook zelfmoord, alleen dan zonder kogel maar door ophanging


  Maak melding

 30. Op culturu is een voormalig militair die nu zwerver is heel duidelijk. Maar na de uitspraak van zijn voormalig opperbevelhebber vraag ik me af of hij behalve veel metaal in zn lijf ook nog ballen heeft of dat hij wacht tot na 20.00u wanneer de slaapmedicatie werkt zijn diepste wens zal vervullen. Barbamang en Nippertje kunnen hem aanklagen. Ik vrees eigenlijk dat hij nimmer zijn wens zal kunnen vervullen want de paarse bende zal hem voortijdig uitschakelen. Hij verdient in ieder geval alle medewerking en een lintje(maar niet te lang want anders zal hij zich verhangen aan een overjarig kanon. Mi boi skrifi wang boekoe fos deng klari joe.


  Maak melding

 31. Deze week is een bezoek van de forensische afdeling van de Surinaamse politie aan de woning van de oud-president Desi Bouterse niet door gegaan, zo schrijft de Surinaamse Sun. De opgegeven reden is een besmetting met Covid-19 in de woning. Het bezoek van de forensische dienst is al meerdere malen afgezegd. De politie zou woensdag onderzoek doen in de zaak van de bij Bouterse thuis gestolen wapens. Op 23 juni werd aangifte van diefstal gedaan bij de militaire politie.

  Raketwerpers
  Bouterse is in juli en augustus al twee keer thuis verhoord door het onderzoeksteam.

  Er zijn in de villa van Bouterse 46 wapens gestolen, waaronder 25 Kalasjnikovs, raketwerpers en een mitrailleur. De politie heeft vijf verdachten vastgezet voor de diefstal, onder hen is een politieagent. De wapens zijn nog spoorloos. Bouterse had thuis nog meer wapens; die zijn door politie in beslag genomen.

  Geld
  In Suriname gaat het gerucht dat de mysterieuze wapenzaak op één of andere manier te maken heeft met de zelfdoding (in juli) van Walter Bouterse, een kleinzoon van Desi Bouterse, en een zoon van Dino Bouterse. Bij Walter Bouterse werd een geldbedrag gevonden dat door de politie in beslag werd genomen. Vervolgens werd dat geld weer ontvreemd op het politiebureau.

  De Surinaamse president Chan Santokhi heeft benadrukt dat hij wil dat de wapenzaak tot op de bodem wordt uitgezocht.

  Goed zo President van het volk. Laat deze fascist nat zwerend in zijn bilnaad wakker worden van angst. Deze fascist moet achterna gezeten wirden net als door een labaria slang.


  Maak melding

 32. Sopi sjorrie, je blijft een onnozele geit op WTK . Heeft venetiaan ooit een klein wapenarsenaal op zijn prive adres? Je mekkert wang lo ka met je njang mofo, pseudonoom. Gewezen gezagsdragers met een bepaalde statuur zoals verkrachter, drugsdealer en moordenaar zoals jouw gotrofather opa D alias A No Mi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.