Voortvluchtige doksendief door politie Latour ingesloten

18
doks-suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen donderdag de 44-jarige doksendief Devanand D. meer bekend als ‘Tankoe’ op een woonadres te Ephraimzegen opgespoord en aangehouden. Dit nadat hij twee keer doksen van een 69-jarige vrouw had gestolen, meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde E.N. deed beide keren aangifte tegen de verdachte Devanand, ter zake diefstal van vijf doksen. Ze verklaarde bij de politie dat Devanand in de vroege ochtend van zondag 13 juni kans zag om vanuit haar kippenren twee doksen weg te nemen.

Verder gaf zij aan dat zij door het aanhoudend geblaf van haar honden vanuit haar woning naar buiten keek wat er gaande was. Bij die gelegenheid zag zij de verdachte in haar kippenren, waarbij hij er vandoor ging met twee doksen die hij in een witte rijst zak had geplaatst.

Devanand begaf zich precies tien dagen daarna en wel in de vroege ochtend van woensdag 23 juni wederom op het adres en stal drie doksen uit de kippenren van de vrouw. Aangezien de eigenares slecht ter been is, heeft zij op geen van beide momenten actie kunnen ondernemen. Zij besloot toen voor de tweede keer aangifte tegen de doksendief te doen bij de politie.

De verdachte werd vanaf die dag op verschillende dagen en tijdstippen opgespoord, maar hij werd niet aangetroffen. Tijdens opsporingswerkzaamheden gelukte het de wetsdienaren Devanand op donderdag 12 augustus op het woonadres van zijn werkgever aan te houden. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte bekende de vijf doksen te hebben gestolen en deze te hebben verkocht aan ene T.H. (34). De heler werd vervolgens opgespoord en aangehouden en hield de politie voor dat Devanand hem een doks als cadeau had gegeven. Vanwege gezondheidsredenen wenste de heler niet opgesloten te worden en besloot de benadeelde te vergoeden.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Devanand ter zake diefstal door de politie in verzekering gesteld, terwijl de heler na verhoor is heengezonden meldt de politie.

18 REACTIES

 1. Devanand moet extra bijklussen in de kippenhok van de buren omdat hij niet rond kan komen met zijn geld. Zijn bazo kaart hebben ze afgepakt, hij moet meer betalen voor elektriciteit, de prijzen in de winkels zijn niet te betalen en ook de brandstofkosten voor zijn Zundapp zijn moeilijk op te brengen. Jammer dat de buurvrouw mede het slachtoffer is van het beleid van Santokhi en de meeloper Brunswijk.


  Maak melding

 2. @RobG

  Doe eens wat goeds dan alleen maar de huidige regering af te kraken.
  Stuur Devanand een donatie, want zijn situatie is veroorzaakt door jouw geliefde en zeer beminde roversbende van DDB.

  Ave Sranan.


  Maak melding

 3. GrietjeBie
  19 augustus 2021 At 09:29
  @RobG

  Rob Gek is ziekelijk jaloers op deze geweldige regering. Bu the way als het een Haïtiaan lukt om overleven waarom lukt het de Surinamer niet ?


  Maak melding

 4. @@@ Rob G….
  De erfenis van Bouterse hangt als een strop om nieuwe regering Suriname: ‘Door de zure appel bijten’
  Ruim een jaar geleden nam Chan Santokhi de macht in Suriname over van Desi Bouterse. Hij werd president van een land met een lege staatskas, dat in diepe crisis verkeert. Corona heeft de toestand verder verslechterd.


  Maak melding

 5. Nemen jullie sopi sjorrie niet kwalijk. Hij is erfelijk belast met het paarse virus, die pseudo econoom. Komt hij met oplossingen? Nee, net als zijn afgod gotrofather opa D afbraak en afkraakbelijd. Maar ja, verberde siki na dresi.


  Maak melding

 6. RobG 19 augustus 2021 At 09:24
  Devanand moet extra bijklussen in de kippenhok van de buren omdat hij niet rond kan komen met zijn geld. Zijn bazo kaart hebben ze afgepakt, hij moet meer betalen voor elektriciteit, de prijzen in de winkels zijn niet te betalen en ook de brandstofkosten voor zijn Zundapp zijn moeilijk op te brengen. Jammer dat de buurvrouw mede het slachtoffer is van het beleid van Santokhi en de meeloper Brunswijk.
  =======================================

  Iedereen in Suriname heeft het moeilijk door de chaos en ellende die door de NDP kornuiten is achtergelaten. Gelukkig zie je niet dat elke Suriname doksen gaat stelen of in de criminaliteit beland.
  Alleen iemand als die smerige vieze vuile paarse rioolrat RobG kan als geen ander weer iemand anders de schuld geven voor de huidige malaise.


  Maak melding

 7. RobG, ik ben het met je eens dat Dewanand het in deze tijd moeilijk zal hebben en dat hij daarom moet gaan bijklussen. Ik ben het er niet mee eens dat hij dat bijklussen gaat doen in de kippenren van.iemand die het even moeilijk heeft als hij. Hij moet gaan bijklussen op het adres van DiDiBri te Leonsberg, die de grootste oorzaak.is van de ellende waarin zoveel.Surinamers nu verkeren


  Maak melding

 8. Reeds dertig en veertig en zelfs wel vijftig jaren geleden, had je personen die kippen of doksen stalen. Ook vroeger had je van die gasbomdieven. Je had ene waslijn-Joyce. Die vond het een waar genoegen kleren te stelen van de waslijn. Met andere woorden ,bij welke regering ligt de fout?


  Maak melding

 9. Hij haf een schot hagel in z,n donderdag moeten krijgen.
  Als hij ging klussen voor de buurvrouw had hij mogelijk wekelijks een doka als beloning. Neen, nu is hij zijn baan ook kwijt alsook zijn vrijheid. Komt ervan, grijpgrage tengels in de kippenhok.


  Maak melding

 10. pakiratigri
  19 augustus 2021 At 12:05
  Reeds dertig en veertig en zelfs wel vijftig jaren geleden, had je personen die kippen of doksen stalen. Ook vroeger had je van die gasbomdieven. Je had ene waslijn-Joyce. Die vond het een waar genoegen kleren te stelen van de waslijn. Met andere woorden ,bij welke regering ligt de

  Bij gebrek aan argumenten of als men over een racistische inborst beschikt
  , wordt de schuld altijd gelegd van iemand ban een ander ras.


  Maak melding

 11. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Voortvluchtige Doksendief door politie Latour ingesloten.

  De Surinaamse politie heeft afgelopen donderdag de 44-jarige doksendief Devanand D. meer bekend als ‘Tankoe’ op een woonadres te Ephraimzegen opgespoord en aangehouden.
  Dit nadat hij twee keer doksen van een 69-jarige vrouw had gestolen, meldt het Korps Politie Suriname.

  Dus vandaag is het DOKSEN DAG met onze reacties.

  De aangehouden ‘Tankoe’, was gedurende 10 jaar onder het bewind van BAAS BOUTA een Kippendief en Kippenneuker geweest.

  En nu dacht hij onder het bewind van Chan en Ronny, zijn praktijken voor te zetten met het toe eigenen van wat DOKSEN.
  Gelukkig dat de 69-jarige mevrouw niets is overkomen.

  Ik zou haar bij deze adviseren om de overige DOKSEN door een dierenarts te laten nakijken.
  Want misschien was ‘Tankoe’ voorheen een KIPPENNEUKER.
  En je weet nooit wat hij met die overige DOKSEN heeft uitgespookt.


  Maak melding

 12. @GrietjeBie, maak dat je grootmoeder en over-over-grootmoeder wijs dat Bouterse de ellende heeft veroorzaakt. Santokhi heeft zijn eigen beleidskeuzes gemaakt en pakt het aan op de manier die hij met zijn adviseurs hebben bedacht. Het argument dat het de schuld is van de vorige regering is zeer zwak. Het is een bewijs van onvermogen en onkunde van Santokhi en zijn team. Hij wilde gaan experimenteren met zijn aanpak. De gevolgen zijn duidelijk.

  Voorheen hoefde ik familie, vrienden en kennissen niet te steunen met pakketten en financiën. Nu moet datbwel. Santokhi heeft de situatie in het land verergerd met zijn leugens en bedrog. Santokhi houdt van geld en dat maakt hem de zijnen zeer onbetrouwbaar. Lees maar het rapport van Oppenheimer. Zij willen geen zaken doen met de regering Santokhi omdat ze onbetrouwbaar zijn.Ze liegen en bedriegen, komen opdagen met valse informatie in de hoop er voordelen mee binnen te halen. Dat de staatskas leeg was is een grove leugen. De bevolking gaat het hen betaald zetten. Bordo krijgt hoge bloeddruk van de verbale aanvallen die vanuit de bevolking naar hem worden geslingerd. Het volk is boos, zeer boos.Kan Brunswijk nog de druk weerstaan?


  Maak melding

 13. Sterker nog ,kippen en doksen waren niet genoeg. Kkkkkrabita werd er gestotterd en gehakkeld. Eerst werd de geit gebruikt (of was het misbruikt). Later ging de geit de pan in. Op een goede dag ging men van krrrabita over op de kkkkkoe. Een koe is best wel groot, maar met een of ander krukje kon het voorname werk wel geschieden.


  Maak melding

 14. pakiratigri 19 augustus 2021 At 12:05
  Reeds dertig en veertig en zelfs wel vijftig jaren geleden, had je personen die kippen of doksen stalen. Ook vroeger had je van die gasbomdieven. Je had ene waslijn-Joyce. Die vond het een waar genoegen kleren te stelen van de waslijn. Met andere woorden ,bij welke regering ligt de fout?
  ========================================

  Leuk geprobeerd, maar de verloedering is toch echt begonnen na de beruchte nacht van 25februari 1980


  Maak melding

 15. Sabaku, dat kan je die paarse djamoe edes niet wijsmaken. Sopi sjorrie lult een eind weg en vergeet dat de pakkettendienst en moni overmaken begonnen is in de jaren 80 olv gotrofather opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname. Ik zal dat blijven zeggen om die paarse doksen en geiten eraan te herinneren tot vervelens toe. Want dat zijn FEITEN.


  Maak melding

 16. Dit heeft neks te maken met de regering.
  Sedert 1980, hebben ze geleerd om illegaal aan hun inkomen te komen.
  De ouders, kinderen en dierbaren van deze dief hebben, misschien ook geprofiteerd.

  Wie weet?
  Om het af te leren, kunnen ze mogelijk naar Noord-Korea gestuurd worden.
  Maar Silvana en Biervliet, zullen daar tegen demonsteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.