VIDEO: SVB haalt hard uit naar Dean Gorré tijdens persconferentie

29
VIDEO: SVB haalt hard uit naar Dean Gorré tijdens persconferentie
SVB bestuurslid Roy Samuels aan het woord.

Vandaag heeft de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) een persconferentie gehouden om in te gaan op de ontbinding van de technische staf van het nationaal elftal van Suriname: Natio. Daarbij heeft men hard uitgehaald naar de gewezen bondscoach Dean Gorré.

Ondermeer zijn gedrag zou een doorn in het oog zijn van de SVB zei bestuurslid Roy Samuels (foto) in zijn hoedanigheid als voorzitter van de nationale selectie.

Volgens hem was Gorré meer in het buitenland dan in Suriname: in de periode 2020 tot aan augustus 2021 is hij 355 dagen weggebleven.

“Als het aan mij lag, was Dean allang weg vanwege zijn gedrag. Hij heeft een moeilijk gedrag. Hij kreeg alle ruimte om te werken, maar hij leefde in z’n eigen wereld en dacht dat hij boven het bestuur kon staan. En dat is zijn nekslag geweest. Maar om één man gaat dit project niet stoppen, want Natio gaat door!”, aldus Samuels.

29 REACTIES

 1. Ook Letitia Vriesde werd in Su gedwarsboomd. Nu zit ze dr euro tr verdienen. De bonden in Su zitten daar voor hun eigen zak
  Waardeloos.
  Jaïr zegt dt zn ouders bijna alles betalen vr zn wielren sport. Maar de bond bedankt de sponsers. Welke sponsoren?? Waar is dat geld?? Onderzoek moet komen naar de bonden en gelden dat ze ontvangen


  Maak melding

 2. Voetbalminnend

  Dat De SVB Zo Hard Uithaalt Richting Dean GORE Mag, Nix Staat Hun In De Weg, Maar Als Dean Gore Er Niet Bij Zit Is Er 1 Richting Verkeerd. Ik Hoop Dat Dean Binnenkort Op Zal Reageren.

  Ik Blijf Bij Mijn Standpunt Dean GORE Heeft Gefaald Het Voetbal Wereld Is Een Harde Wereld

  Dean Gore,. Zie Daar De Deur.


  Maak melding

 3. Er is meer aan de hand met dit bestuur. Het is een ” big money business “. De SVB krijgt zoals elke voetbalbond heel veel geld ( harde Euro’s en Dollars ) van de FIFA. Deze mannen hebben zijn een dichtgetimmerd clubje die geen buitenstaanders dulden. De tonnen Euro’s en dollars van de FIFA verdwijnen in hun eigen zak. Buitenstaanders zien zij als een groot gevaar Het zijn ook deze mannen die Clearance Seedorf hebben dwars gezeten met zijn voornemen om van het Seedorf stadion jong talent op professionele manier klaar te stomen. Niemand kan het ontkennen dat er in Suriname veel ruw talent rondloopt. Deze jongens en meisjes moeten goed begeleid worden. Zij kunnen het zelf niet.Maar deze figuren zagen het Seedorf stadion als een concurrent.


  Maak melding

 4. Dus de verzoeningspoging van de president heeft niet geholpen? Zoek het dan maar lekker zelf uit. De gevolgen zullen niet ten goede komen aan het surinaams voetbal.


  Maak melding

 5. Zou Suriname Zich Wel Voor De Wk 2022 Plaatsen Als Dit Clubje Geen Money Making Business Zou Zijn, Zou Suriname Wel De Gold Cup Winnen Als Dit Clubje Geen Money Making Business
  Zou Zijn.

  Ik Heb Nooit Iets Gelezen Dat De SVB Een M.M.Business Is Dus Ik Kan Geen Oordeel Vellen

  Dean Gore Heeft Als Trainer Gefaald Dat Is Een Feit


  Maak melding

 6. QQQ.. Na Mi

  Ik Denk Dat Dean Gore Een Half Broer Van Al Gore Is.

  SVB Ontvangt Jaarlijks 200.000 Us Dollar Van De FiFA Daar Moeten Ze Dames Voetbal Heren Voetbal.. Rang Districten.. Voetbal Velden..Arbitrage Enz Enz Mee Gezond Houden. Als Die 200.000 Us Dollar Genoeg Is Weet Ik Niet .


  Maak melding

 7. Aaai baya!! Daarom is het niet vreemd dat de Blakaman door de Hindoestaan als yap-yapi wordt geduid. Want die aap van een Roy Samuels heeft zich als zodanig laten misbruiken door het bestuur. Ze weten dat als je een Blakaman wil breken je het door een Blakaman moet laten doen! Dit is wat Julian With bedoelde toen hij zei dat het nooit meer goed komt met de Blakaman!! Wat een walgelijke man!!


  Maak melding

 8. De Nederlandse prof-voetballers zijn door Dean Gorré naar Suriname gekomen. Sommigen van hen hebben hun kansen voor Oranje daarvoor zelf op het spel gezet, omdat ze geloof hadden in hem en het Surinaamsvoetbal en Suriname/rs een positieve gezicht in de regio en de wereld wilden geven.

  Het spel wordt nu hard gespeeld en maakt hiermee deze uitdaging kapot. Men moest niet op de man spelen, maar op het doel/doelen en hierdoor scoren, WK-voetbal 2026. Er zijn alleen maar verliezers, omdat er individuen bij de SVB zijn die meer aan hun enige eigen belangen denken.

  Dean Gorré is prof-voetballer geweest en weet wat er speelt in het voetballen, Hij kon Suriname het Surinaams profvoetbal enkele treden hoger brengen met voordelen voor alle Surinamers, ook internationaal. Alle Surinamers zouden er beter van worden, de regering, bedrijven, konden hiermee hun voordeel mee doen.

  Wat zullen vooral de (jonge )Surineds-prof-voetballers doen, nu men ziet hoe deze mogelijkheid het niet heeft gehaald? Waar lag het aan? De Nederlandse way of life/omgang is niet de Surinaamse dat is een feit. Men had toch de lijn van Dean Gorré moeten kiezen. Als het een kron bakka bakra was dan zou de SVB die meer met respect behandelen, zo koloniaal zijn de Surinamers nog steeds. De SVB heeft Dean Gorré niet met respect willen behandelen en een mogelijkheid voor de Surinaamse voetbal (inter)nationaal om zeep geholpen.

  De volgende Surineds trainer die voor Natio dit wil gaan doen, moet zijn zaken heel goed voorbereiden en op papier zetten.

  Hopelijk dat Dean Gorré achter elke cent die hij nog te goed heeft van de SVB aangaat. Ook bepaalde Surineds prof-voetballers moeten hun eisen goed op papier zetten. Let op! jullie laten jullie kansen voor Oranje verloren gaan. Hier moet wel wat tegenover staan als jullie voor Suriname/Natio gaan spelen.

  In de jaren 70 vd vorige eeuw heb ik genoten vd wedstrijden van Robinhood, Transvaal tegen oa Ajax. Het waren gewoon amateurvoetballers die tegen Ajax en Feyenoord speelden, die in Europa, de wereld de toon zetten. Wat is ervan het Surinaamsvoetbal overgebleven? Nada, Notie, Neks, Nul, Nun Ka!, Negatief!

  Waar zowel de Surineds als de Surinamers in Suriname blij mee waren, wordt kapot gemaakt. De Suri-profvoetballers zullen niet meer voor Natio kiezen en zonder deze jongens zal Suriname het niet redden in de regio, laat staan in de wereld.

  Het algemeen is weer niet gehaald door het individueel belang.

  Het kan nooit goed zijn dat een bestuur zolang blijft zitten. Deze uitdaging van het voetbal is voor hun te veel. Laat ze de eer aan zichzelf houden en anderen die verstand vh moderne voetbal hebben de uitdaging laten aangaan.

  Heel Triest!


  Maak melding

 9. Deze Surineds profs hebben nooit kans gemaakt op Oranje, anders hadden ze nooit oor Su gekozen.
  Bovendien zijn het bijna allemaal 30plussers in de nadagen van hun carriere.
  Ook Dean Gorre, heeft nooit kans gemaakt om geselecteerd te worden voor oranje.

  Vind wel, dat het svb bestuur te lang aanzit….maar ja, ze worden gekozen door de lidbonden.


  Maak melding

 10. Dean noemt ddb OOM beiden hebben het ondermijnen van Suriname en Surinaamse zaken in hun bloed SVB bestaat 100 zoveel jaren waarvan 3 met Gorre als naam want hij was er meestal niet.


  Maak melding

 11. Oooh, als dibri zijn oom is, dan is hij inderdaad gerelateerd aan één vd zestien.
  Of is het “oom á la sranan stijl”.

  Goré, ben je nog niet gevraagd dan? Misschien wil van Gaal je als hulptrainer.


  Maak melding

 12. Wat een rotzooi zeg! Normaal communiceren zijn voor sommige niet meer bij. Ik hoor alleen maar verwijten, terwijl deze bestuurders hun eigen verantwoordelijkheid
  niet hebben genomen. Ik ben benieuwd wat Dean nu zijn reactie gaat zijn. DEAN… gelukkig ben je weg daar.. Wat een wespennest. Het is altijd zo geweest in Suriname en het gaat altijd zo blijven. Wie wordt het volgende slachtoffer van deze praatjesmakers groep?


  Maak melding

 13. @Piet Paulus
  YES
  Bewust kans verspeeld om voor oranje te spelen door voor natio te kiezen, BULL.
  Overgroot deel van de spelers is haast veteraan.
  Trouwens, waarom telkens enkel en alleen maar het bestuur van de SVB bekladden . Wat doen/zeggen de aangesloten verenigingen en lidbonden ?
  Is er geen controle op de door FIFA beschikbaar gestelde financiële middelen?


  Maak melding

 14. WEG met deze F@$%# losers!!!! WAARDELOOS werkelijk waar. het voetbal is een van de weinige dingen die goed ging. en dan verpesten deze IDIOTEN dat ook weer. dieptriest boi.


  Maak melding

 15. Om in het jargon te blijven; het natrappen is begonnen. De toekomst zal ons leren wie de nieuwe oefenmeester zal worden en welke resultaten het team zal behalen. Een lokale oefenmeester lijkt mij gezien de vele spelers die in buitenlandse dienst zijn een onmogelijke oplossing. Dus! Misschien weer terug naar de kelder positie.


  Maak melding

 16. Aan SVB – bestuur

  Ik heb het verkeerd gezien en biedt mij jullie excuses aan.

  Jullie hebben mij met jullie persconferentie overtuigd dat jullie waarheid spreken.

  Bedankt voor uw persconferentie en succes met jullie plan van aanpak.


  Maak melding

 17. SVB-bestuur, ik bied jullie mijn excuses aan.

  Succes met uw plan van aanpak van de Surinaamsvoetbal en Natio.

  Volk van Suriname, Sportliefhebbers steunt u het SVB-bestuur. Prof- Surineds gaan jullie door met de SVB.

  Een nieuwe termijn en nieuwe kansen.

  Leve:

  – SVB-bestuur,
  – De Surinaamsvoetbal,
  – Natio/ Surineds Prof- voetballers.
  – Suriname,

  Hoera, Hoera, Hoera!


  Maak melding

 18. OOk het voetballery zal binenkort gaan globaliseren, internationale prof voetbal clubs gaan hier internaten gaan exploiteren en zo voetballers opleiden, en dan hebben deze bazen het nakyken want deze clubs hebben goede advocaten ,dus SVB opgepast


  Maak melding

 19. Waarom vinden zoveel mensen het zo belangrijke dat 22 volwassen kerels op een veld achter een bal aanrennen om er tegenaan te trappen? Zou Suriname ophouden te bestaan als we geen nationaal voetbalelftal zouden hebben? Persoonlijk word ik er niet warm of koud van als we een nationaal team hebben of niet en het kan me niets schelen of ze wel of niet winnen, ik heb belangrijkere zaken waar ik me druk over kan maken of wil maken..


  Maak melding

 20. Wat tegen Goré spreekt:
  In 2 jaar zat Goré 355 dagen (1 jaar dus) buiten Suriname. Om wat te doen?
  Hij boekt zelf de ticket voor een doelman (op kosten van de bond) zonder de bond tijdig op de hoogte te stellen.
  Zijn geselecteerde diaspora voetballers hebben veel minder er van gebakken dan werd verwacht.
  Geen enkele Surinaamse speler is doorgebroken onder Goré.
  Het vertoonde spel was vaak niet goed.


  Maak melding

 21. Henkes

  Jij snap er geen moer van wat de betekenis van sport is voor de mens, financieel- economisch voor een land, pyschologisch, gevoel. de waarde ervan, wat het voor de politiek, het bedrijfsleven kan betekenen (inter)nationaal, de sporters, het nieuws, voor de Surinamers, enz.

  Tip: ga maar na als men de naam ve bekende sporter noemt en zegt dat uit je land komt, zie hoe het je een goed gevoel geeft, wat voor voordeel het je kan opleveren als je een onderneming hebt en men denkt, wow! Wat zijn is dat een top atleet, voetballer, basketballer, zwemmer, enz. Het gevoel van eigenwaarde, trots, enz.

  Kortom je bent oerdom?


  Maak melding

 22. Sport is goed voor je lichaam en je geest, ontspanning, gezondheid, gevoel. enz

  Hoe komt het dat je het niet weet? Zeg genoeg over wie je bent. Kruip maar lekker weer onder je steen en kom daar niet meer vandaan.

  Opzouten en laat je nooit meer op deze website zien. Je bent door de maand gevallen.


  Maak melding

 23. Het gaat slecht in het land en hoewel ik mij terdege bewust ben van de noodzaak van sport voor de mens, hebben Surinamers hun prioriteiten niet op orde. Ze willen zo snel mogelijk alles tegelijk en het liefs gratis hebben.
  Denk daar maar eens een keer goed over na.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.