Twee mannen vechten en verwonden elkaar om vrouw

16
politie Suriname

Twee mannen hebben woensdagavond op De Goede Verwachting in Suriname met elkaar gevochten om een vrouw. Zij hebben elkaar daarbij vewond. De mannen beweren elk een relatie met de vrouw te hebben.

Een van de mannen is de ander te lijf gegaan met een mes. Hij verwondde hem in de hals. De ander pakte een hard voorwerp en verwondde de man in de schouders met als gevolg dat die vermoedelijk een schouderfractuur heeft overgehouden.

Beide mannen liepen over straat. Toen zij elkaar tegenkwamen, kregen zij ruzie. Elk van hen vond dat zij een relatie met dezelfde vrouw hebben. De mannen daagden elkaar uit en raakten in een schermutseling. Zij hebben toen elkaar verwond.

De man die vermoedelijk een fractuur aan zijn schouders opliep, had zich aangemeld bij de politie.
 

16 REACTIES

 1. Hier zo,n voorbeeld waar de heren denken dat een vrouw een bezit is ,heren we zyn allemaal
  zelfstandige indivuduen ,een persoon kan geen bezit zyn van een ander.
  Laten wy toch bly zyn dat wy in ons land zo,n recht hebben, en laten wy dit met respect koesteren.


  Maak melding

 2. Als 2 honden vechten om een been gaat een 3e ermee heen.
  Als 2 mannen vechten om een vrouw gaat een 3e man met haar vandoor.

  Zoooooooo 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭


  Maak melding

 3. De heren wisten het dus van elkaar. De dame heeft geen duidelijkheid geschapen. Waarschijnlijk eentje die van 2 (of meer, wie weet) walletjes wilde eten? Driehoeksverhoudingen zijn vaak gevaarlijk.


  Maak melding

 4. RobG 20 augustus 2021 At 01:17
  Deze vrouw heeft een fundamentele management fout gemaakt. Zij ging ervan uit dat beide mannen het niet van elkaar zouden weten. Met time better….

  RobG
  Lees je echt wat je schrijft?
  Als pseudo econoom moet je toch beter weten wat een fundamentele management fout is?
  Ik zal er eentje aangeven dat hier van toepassing is:
  – bemoeit zich niet met alles maar delegeert en vertrouwt erop dat anderen de juiste keuzes maken / besluiten nemen.
  – een tweede die minder geldt in dit gevan is:
  Om het beste uit de mensen te halen creëert ze een goede en veilige werksfeer

  RobG
  Je toont weer de kwaliteiten van een pseudo econoom😀😀😀


  Maak melding

 5. Als je een echte surinaamse man bent vecht je niet om een vrouw. Heeft die vrouw een gouden pola? Er zijn nog 4 miljard andere vrouwen op de wereld.


  Maak melding

 6. @BigiSma, ik heb grote waardering voor deze vrouw die tracht te overleven in de ellende die de regering Santokhi – Brunswijk in het land heeft veroorzaakt. Alleen jij en de jouwen willen dit niet inzien. Jullie zijn gezegend met een block head. Deze vrouw zal zich het lot van mogelijk haar kinderen en eventueel andere familieleden sterk hebben aangetrokken. De mensen komen om van de armoede in de film van jouw goeroe of grootmeester Santokhi. Deze vrouw neemt haar verantwoordelijkheid. Als je dit leest en als het tot je doordringt zal er natuurlijk hete stoom uit je oren spuiten. Relax, kalm aan, niet opwinden, luister naar de baas.

  Mevrouw A heeft in den beginne in haar relatie met minnaar B en minnaar C het een en ander goed gescheiden kunnen houden. Minnaar B en minnaar C wisten niet dat zij beiden een relatie hadden met dezelfde vrouw. Ze heeft waarschijnlijk een fout gemaakt in haar planning of databeheer waardoor B en C van elkaars bestaan zijn komen te weten. Een goede manager weet goed te plannen en beheren. Ik ga ervan uit dat zij met het oog op de toekomst van deze fouten leert. Een leerschool voor andere vrouwen die in ellende moeten leven dankzij het beleid van Santokhi en Brunswijk.


  Maak melding

 7. RobG
  Jij hebt het over management fout!
  k heb jou erop gewezen en gevraagd hoe je eraan komt dat “Deze vrouw heeft een fundamentele management fout gemaakt. Zij ging ervan uit dat beide mannen het niet van elkaar zouden weten. Met time better….”
  Personen die werken voor een manager MOETEN het van elkaar weten.
  Hoe kom je erbij door te zeggen “Zij ging ervan uit dat beide mannen het niet van elkaar zouden weten. ”
  Zo een opmerking komt van de werkvloer waar er gekonkelt word en gelijk zeggen “laat het neite weten dat ik je het heb verteldt”.

  dat is de clou RobG en dus niet wat je aangeeft over je opmerking dat dit gaat over de huidige coalitie (Santokhi en Brunswijk)
  Don’t be that stupid


  Maak melding

 8. Bigi sma Robg deze motjo kan deze manen besmeten met het ergste wat er is of andersom wees gewarschuwd motjos.
  Robg schaafd jou nederlands bij. geen wy of my het is engels dombo.maar wij en jij ok.


  Maak melding

 9. @BigiSma, dat de vrouw met beide mannen een relatie heeft beschouw ik als een project van haar. Ze opereren namelijk op de markt van liefde en geluk. Maar………! Een project is tijd gebonden en is eenmalig.Binnen dit concreet project is die mevrouw, de projectmanager de alles bepalende factor. Zij bepaalt wie wel en wie niet het een en ander mag weten. Zij bepaalt immers ook wat dit project haar moet kosten en wat het haar moet opleveren. Zij gaat voor minimale kosten tegenover een behoorlijke opbrengst. Meneer B en meneer C maken ook hun eigen calculaties. Misschien willen beide heren dat het hen veel moet kosten. Maar als dit project mevrouw A niets oplevert dan heeft ze ook niets aan deze twee sukkels. Wat heeft een vrouw aan een man met met een lege portemonnee?

  @ariman, heb je niet geleerd om respect voor vrouwen op te brengen? Hed had ook jouw moeder, zus of partner kunnen zijn…..!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.