26-jarige vrouw van Guyanese afkomst sedert zondag vermist

12
26-jarige vrouw van Guyanese afkomst sedert zondag vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van de vermiste 26-jarige Devi Khan Ganga gehuwd Ragobar.

De in Guyana geboren vrouw is op zondag 15 augustus 2021 van huis vertrokken te Bakapasi (Meerzorg) met een onbekende bestemming. Ze is sedertdien niet huiswaarts gekeerd meldt de Surinaamse politie.

Devi Khan was voor het laatst gekleed in een groene drie kwart broek en rode blouse en heeft een tatoeage op haar linker onderbeen (een vlinder en bloem figuur), linkerschouder en linkerarm (kruis figuur).

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Meerzorg op het telefoonnummer 0354045, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

12 REACTIES

 1. Twee tot 3 Taliban strijders is al genoeg. Maak geen grap met die strijders hoor. USA, Ned. Engeland, Turkije, Frankrijk en noem maar op weten het.


  Maak melding

 2. Kom op Popo: 300.000 Goed getrainde en Goed bewapende en ook in het bezit van F16 straaljagers gaan op de loop zonder slag of stoot voor slechts 75.000 Talibanstrijders. Iets klopt niet. Het is dus niet de schuld van buitenland. Waarom moet het buitenland voor Afghanistan de oorlog overnemen en gaan uitvechten. Het werd tijd op eens op eigen benen te staan. Ik ken een land dat nog steeds niet op eigen benen staat en nog steeds wacht op buitenlandse hulp. Je zou dus ook dezelfde waarom vraag kunnen stellen.


  Maak melding

 3. Beste John,
  Ken jij de geschiedenis van de Afghanen? Beter is om die vraag specifieker te richten op de Pasjtuns? Nooit is het een indringer gelukt om hen te onderwerpen. Niet Alexander de Grote, niet de Perzen van Darius, niet de Mongolen van Timur Lenk, niet de Britten ( tot 3x volledig verslagen bij de Hindoe Koesj gebergte) niet de Russen ( gingen op de vlucht met de staart tussen de benen) en nu de VS met NAVO bondgenoten; ondanks hun superieur overwicht aan militair materieel , 20 jaar lang dag en nacht gebombardeerd te zijn, komen zij toch als militaire overwinnaars uit de bus. Het huidige Afghaans leger is vooral gevormd uit mensen die tijdens de inval van de Russen werkzaam zijn geweest voor de Geheime dienst. Ze hebben er alle recht om op trots te zijn.


  Maak melding

 4. Ik ken een land dat nog steeds niet op eigen benen staat en nog steeds wacht op buitenlandse hulp. Je zou dus ook dezelfde waarom vraag kunnen stellen.

  Aldus John,
  Vergeet een belangrijk item niet, ervan uitgaande dat je hiermee Suriname bedoelt. Suriname heeft nooit om zijn vrijheid en onafhankelijkheid hoeven te vechten. Het land is nooit platgebombardeerd terwijl Afghanistan door de eeuwen heen steeds met westerse en oosterse terroristen heeft moeten afrekenen! Daar zit toch een héééél groot verschil in.


  Maak melding

 5. Wat heeft de vermissing van deze jonge vrouw te maken met de vrouwonvriendelijke idioten die zich Taliban noemen? Als jullie over de Taliban en hun Sharia wet willen mekkeren , moeten jullie het maar ergens anders doen, op de website van Mekka b.v.


  Maak melding

 6. Ai, zou ook comment geven maar Henkes is me voor geweest.
  Daarom comment ik bijna niet meer op WTK. Soso lawlaw sani sma e poti. Alleen maar ongefundeerde en vaak gestoorde meningen.
  Degenen die het “luidst” typen die zijn bijna 24/7 op de site terwijl ze vinden Surinamers zijn lui en moeten gaan werken….

  En dat heen en weer gemekker en gebekvecht onder commenters houdt ook nooit op. Dat is het enige waar men consistent is op WTK…


  Maak melding

 7. Sorry jongens, mijn verontschuldigingen. ik ben niet begonnen, maar ik word getriggerd door onjuiste berichtgevingen en ik liet me gaan. Overigens was het niet alleen off the topic , maar ook een los lossie, Bor borrie discussie; oftewel appels en peren vergelijken a la Hooghart (de man die altijd gelijk wil hebben door nooit antwoord op de gestelde vraag te geven) en voor zulke discussies geef ik niet thuis.


  Maak melding

 8. Die Popi Jantje is blijkbaar een grote fan van de Taliban.
  De Taliba zijn geitenneukende moordenaars. Maar nu gaat China ze flink misbruiken. De Chinezen gaan het veel slimmer aanpakken dan de Amerikanen en de Sovjets.

  Over de vermiste dame. Misschien heeft deze Devi Khan zich aangesloten bij de Taliban, samen met Popi Jantje.


  Maak melding

 9. Pietje
  20 augustus 2021 At 04:02

  Goedenacht Pietje,

  Even mijn bericht goed lezen. Het gaat mij meer om de historie van de Pasjtuns die door de eeuwen heen altijd voor hun vrijheid hebben moeten vechten. Daar moeten ze trots op zijn.
  Keer ok keer weten deze “geitenneukers” hun vijanden te verslaan.
  Over China kan ik kort zijn. Laten de Chinezen eerst de apenneukers van de Boko Harami maar eerst onder controle zien te krijgen. Die zwarte apen van de Boko Haram zijn gewoon criminelen en terroristen. Hebben geen eergevoel itt de Pashtuns. Dus die apen zijn makkelijk te verdelgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.