Santokhi: “Sabaku Lounge moet Suriname uitnodigend maken voor toerisme”

46
Santokhi: “Sabaku Lounge moet Suriname uitnodigend maken voor toerisme”

“De Sabaku Lounge nieuwe stijl heeft als functie toerisme te bevorderen, maar ook om een uitstraling te geven van hoe Suriname is ingericht”. Met deze woorden gaf president Chandrikapersad Santokhi aan dat de faciliteit op de Johan Adolf Pengel International Airport Suriname uitnodigend zal moeten maken voor toerisme. Het staatshoofd viel op dinsdag 17 augustus de eer te beurt om deze nieuwe VIP Courtesy Room in gebruik te nemen. Dit geschiedde enkele momenten voor zijn vertrek aan het hoofd van een regeringsdelegatie naar de Coöperatieve Republiek Guyana.

De president toonde zich verheugd het lint te mogen doorknippen. Hij memoreerde dat er recentelijk een meeting is geweest met de leiding van de SLM, waar er over de positie van de maatschappij is gesproken. Het staatshoofd herhaalde dat de Surinaamse Airport een hub moet zijn voor vliegmaatschappijen. De SLM moet worden opgenomen in het internationaal netwerk van de luchtvaart, terwijl de airport tot het internationaal van luchthavens moet gaan behoren. Santokhi is ook ingenomen dat de SLM en de Luchthavenbeheer het geschil dat bestond over het beheer van de Sabaku Lounge duurzaam, in belang van het land en op basis van win-win hebben opgelost.

Vijay Chotkan, directeur van de NV Luchthavenbeheer, zegt dat het niet makkelijk is geweest, ook vanwege de Covid-19-pandemie. Echter is het gelukt in teamverband zaken zover te krijgen. “Wij gaan door om de luchthaven en de SLM op die niveaus te krijgen zoals wij dat willen.” De directeur noemt de Sabaku Lounge een onderdeel van de investeringen. De faciliteit zal volgens hem een bijzondere rol vervullen in het plezierig kunnen reizen van en naar Suriname.

Volgens minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) moet de Sabaku Lounge een symbool zijn van samenwerking. Hij sprak van “niet gewoon een mooi moment, maar een van samenwerking. “We moeten onze energie stoppen in samenwerken en het land opbouwen, dat is ook de boodschap geweest aan de bedrijven en de aandeelhouders”, aldus de bewindsman. Suriname moet volgens hem trots gemaakt worden en toeristen moeten die warmte geven worden. Minister Jubithana: “Het gaat om de ontwikkeling van de luchtvaartsector en in deze de SLM en Luchthavenbeheer.”

46 REACTIES

 1. Chotkan, exminister onder opa D. Nu directeur luchthavenbeheer nv. Benoemt vóór de regeringsoverdracht vorig jaar met een dubbele salaris (ook als exminister). Hoezo friends and family, paarse djamoe edes?


  Maak melding

 2. Ik Krijg Niet De Indruk Dat Santokie Ooit In Het Binnenstad Van Paramaribo Langs Gaat Of In De Volks Buurten Van Paramaribo Rond Rijd.. Gloria Botse Is Nu Bezig De Binnenstad Van Paramaribo Schoon Te Maken. It Zag Er Smerig Uit. Op Dit Moment Zie Ik Geen Reden Waarom Toeristen Ons Land Moeten Bezoeken.


  Maak melding

 3. De nieuwe sabaku lounge is zoiets als de deurmat voor je deur die er erg mooi uitziet.
  Je zou hierdoor verwachten dat de entree in de gang leidend naar de woonkamer (de stad Paramaribo) vergeleken kan worden met de deurmat (VIP lounge).
  Kom je binnen dan schrik jij je rot. Door alle rotzooi en geuren en kreten en alles door elkaar (wildgroei) wil je gelijk terug naar de ingang want zo een gebeuren maakt indruk op je van zo heb je me niet.


  Maak melding

 4. De lounge voor de business class in de landen waar ik ben geweest laten Suriname heel heel evr achter zich. Om dit als een uitnodiging voor een HUP luchthaven te zien is m.i. een regelrechte schande t.o.v. de ander lounge van de andere landen.
  manco’s die ik even vergelijk:
  – Service: Overal wordt je bedient door een hostess
  – Voeding: Overal heb je wat warms te eten
  – Fruit altijd aanwezig
  – keuze uit verschillende soorten drank
  – Keuze verschillende soorten voeding van meusli tot friet
  – Vriendelijk kijkende pames en heren (niet de Surinaamse zuurpruimen) die rondlopen en je graag te woord staan en de kopjes en borden etc opruimen
  – Goed uitziende niet stinken toiletten.

  De beste VIP lounge die ik tegen ben gekomen zijn in Dubai en Singapore :as Vegas en new York alsook Indonesië en Thailand


  Maak melding

 5. Oooh, de gemiddelde suri stewardess kijkt standaard zuur. Na á fesi tang so, behalve in de businessclass en het liefst als je een man met doekoe bent. Dan breken ze bijna hun nek om ze te bedienen.

  Directeur de Haan, doe maar héél véél gay stewards in de nieuwe selectie. Kun je nog een beetje lachen, zijn aardiger vind ik.


  Maak melding

 6. @Esmerald, je schrijft ” de gemiddelde SLM stewardess kijkt standaard zuur “. Ik kan tegen jou zeggen dat dit misschien nu maar vroeger niet te bespeuren was. Maar…….. Vanaf het moment dat de regering Santokhi aan het bewind kwam werd de toekomst van deze mensen onzeker. Voorheen was het een en al professionaliteit, vriendelijkheid en gastvrijheid. Diverse mensen uit mijn kennissenkring kunnen dit beamen. Voor twee jaren terug voerde de SLM vanuit Amsterdam vluchten uit voor TUI naar o.a. Turkije en Griekenland. Een ieder was enthousiast over de Surinaamse stuwardessen. Men kop en schouder staken zij uit in service gerichtheid, vriendelijkheid en professionaliteit. Passagiers die angstig waren konden zij simpel gerust stellen.De bediening was uitstekend. Passagiers wisten niet wat hen overkwam. Dat waren de mensen niet gewend van Europese stuwardessen. Maar…… vanaf het moment dat Santokhi de scepter zwaait gaat het bergafwaarts in bijna alle facetten van het hele land. Is er om verdrietig van te worden.


  Maak melding

 7. Veiligheid is ook een belangrijk aspect voor toeristen om een land te bezoeken en met de hoge criminaliteit in suriname bedenkt een toerist zich 10 maal eer die een reis boekt naar Suriname. Dus de regering moet als eerste daaraan wat gaan doen!!!


  Maak melding

 8. Sopi sjorrie, bergafwaarts in bijna alle facetten van het land? Behalve voor de drugshandel van jouw gotrofather opa D en zijn criminele drugsbende zeker hé?
  Je weet niks over Suriname en leeft onder een steen, paarse djamoe ede.


  Maak melding

 9. Stewardessen aub en geen stuwardessen.
  Hoe in hemelsnaam denkt men middels de Sabakulounge toerisme naar su te bevorderen ? Ook een meest moderne VIP lounge heeft daartoe geen enkele invloed. De passagiers zouden echt niet vanwege een super de luxe vip- room besluiten om naar su af te reizen. Kortzichtig.


  Maak melding

 10. Ongelofelijk, hoe verzin je het?
  Wáár staat SLM in mijn reactie?

  Dit is alweer een voorbeeld van iemand die zich in allerlei bochten wringt, om deze regering in een kwaad daglicht te stellen.

  Ik vermoed dat jij robg, sinds je vertrek met de boot, nooit meer terug bent geweest naar Suriname.

  Tsja, die vluchten gefocust op massa toerisme blijken jou ding te zijn. Lekker goedkoop, vroeg in de ochtend je strandlaken op een strandbed deponeren. Lange rijen voor het “diner” en je picknick mand vol douwen met gejatte ontbijtspullen voor je tour naar zielige bedoeïeningse schoolkinderen of tripje naar onbetaalbare tapijtverkopers en stranden waar plots bootvluchtelingen net als “Jesus” uit de zee lopen.

  Dus wat; baiwa ging voor het eerst vliegen en was in shok vanwege een beetje turbulentie en wordt getroost op zijn sranangs en dat vind jij geweldig?

  Nee hoor, voor topservice, frisse jonge meiden en jongens moet je zijn bij de alom bekende luchtvaartmaatschappijen. Zelf zoeken.

  By the way, suri stewardessen werken voor meerdere vliegmaatschappijen.


  Maak melding

 11. Stap eens een keertje in een SLM toestel. En zie de vrolijke gezichten van de stewardessen.
  Eerst een welkomst glimlach en hulp bij het bereiken van uw zitplaats.
  De rest gebeurt heel vriendelijk en meedenkend.

  Of u moet zich gedragen als een slonzig, irritante, onbeschofte en hoge dunk laten horen en zien.

  En de stewardessen minderwaardig betitelen. Vinden dat ze voor u op de knieën gaan.
  En zeker na èèn borrel zich gedragen, alsof u thuis bent.


  Maak melding

 12. Broeia, je hebt gelijk het zet geen zoden aan de dijk. Het is voor eigen vertier.

  In het hedendaagse Suriname kijkt men zo tegen deze zaken aan, ze vertellen het ook op een manier of doen alsof het iets geweldig is, hier doen ze alles anders. Als je vele jaren in het buitenland hebt gewoond en je remigreert dan merk je elke dag het verschil in doen en laten, het is alsof je in een vreemd land woont. Je spreekt dezelfde taal maar begrijpen elkaar niet. Je vervalt en eindigt steeds weer in discussie. Het went nooit. Maar het blijf prettig wonen in Su. ondanks de vele sores van alledag.
  Dit is geen standaard reactie, anderen hebben misschien een andere ervaring.


  Maak melding

 13. Ben net terug uit SU met een KLM Business ticket maar helaas GEEN toegang tot Sabaku Lounge. Reden KLM heeft geen overeenkomst met Luchthavenbeheer en/of SLM. Je moet 50 euro of usd betalen voor toegang tot de lounge.
  Wat een JOKE een van de grootste gebruikers KLM heeft geen toegang tot de lounge voor zijn business class passagiers. Dit kan alleen in SU. De domme directeur van luchthavenbeheer Chotkan zal wel de reden zijn.
  SLM bedelt bij KLM dus die zullen het wel niet blokkeren. KLM geeft Chotkan een KLM speelgoed vliegtuigje en een aai over zijn bolle hoofd dan komt het goed.


  Maak melding

 14. RobG 18 augustus 2021 At 14:45
  @Esmerald, je schrijft ” de gemiddelde SLM stewardess kijkt standaard zuur “. Ik kan tegen jou zeggen dat dit misschien nu maar vroeger niet te bespeuren was. Maar…….. Vanaf het moment dat de regering Santokhi aan het bewind kwam werd de toekomst van deze mensen onzeker. Voorheen was het een en al professionaliteit, vriendelijkheid en gastvrijheid. Diverse mensen uit mijn kennissenkring kunnen dit beamen. Voor twee jaren terug voerde de SLM vanuit Amsterdam vluchten uit voor TUI naar o.a. Turkije en Griekenland. Een ieder was enthousiast over de Surinaamse stuwardessen. Men kop en schouder staken zij uit in service gerichtheid, vriendelijkheid en professionaliteit. Passagiers die angstig waren konden zij simpel gerust stellen.De bediening was uitstekend. Passagiers wisten niet wat hen overkwam. Dat waren de mensen niet gewend van Europese stuwardessen. Maar…… vanaf het moment dat Santokhi de scepter zwaait gaat het bergafwaarts in bijna alle facetten van het hele land. Is er om verdrietig van te worden.
  =========================================

  RobG, je bent een smerige vieze vuile paarse rioolrat die elke keer weer probeert de wandaden van je NDP vrienden op anderen te projecteren. Je wil gewoon niet snappen dat de NDP met haar voorzitter en zijn family en friends de grootste verraders zijn van het Surinaamse volk. Wij willen natuurlijk ook een keer stoppen met vingerwijzen, maar zolang jij probeert anderen voor de chaos en ellende die jou kornuiten hebben veroorzaakt te laten opdraaien, zal ik het niet laten om je op je stommiteiten te blijven aanspreken.
  Het is niet vanaf Santokhi aan het bewind kwam dat het mis is gegaan in Suriname. Het gaat mis in het land vanaf een stelletje idioten op 25 februari 1980 hadden besloten een gekozen regering naar huis te sturen en voor eigen gewin het volk te onderdrukken. De chaos en ellende die ze uiteindelijk in 2020 achterlieten is meer dan bekend. Wat je ook doet en hoe je het ook probeert, jullie zullen voor altijd de geschiedenis ingaan als onderdrukkers, moordenaars en lieden die met leugen en bedrog graaien in de spaarcentjes van het volk. Kortom de verraders van het volk van Suriname.
  Je bent echt een smerige NDP trol die gewoon niet wil inzien waar het fout is gegaan in het land.


  Maak melding

 15. Vip is voor zakenmensen, rijke mensen, diplomaten enzo.
  Dit soort luxe stunts is niet aan de doorsnee tourist besteedt. Een budget tourist gaat sowieso moeilijker naar Suriname komen.

  De overheid kan beter in samenwerking met reisbureaus, vliegmaatschappijen en hotels groepsreizen promoten. Een geheel verzorgd pakket is beter, desnoods met beveiliging erbij. Voor 1 of 2 mensen is een reis naar Su eigenlijk te duur. Dan kiezen ze liever voor goedkopere oorden met meer mogelijkheden.


  Maak melding

 16. QQQ..

  Die Mensen Die Lopen Te Klagen Over De SLM Vrouwlijk Stewardessen. Zijn Die Mensen Die Alleen Maar De Route Amsterdam Paramaribo Kennen..

  Als Je Een Keer Met Air France, American Airlines OF Us Airways Vliegt Ga Je Nooit Meer Klagen Over Die Stewardessen Van De SLM.. Hou Het Makkelijk, Vlieg Ns Met Air France Zal Je Gelijk Zachter Piepen..

  Ik Heb Alleen Maar Goeie Ervaring Met De SLM Stewardessen. Aardige Mensen Niet Gierig


  Maak melding

 17. Wat is er uniform aan het plaatje? Of moet ik zegen, zoek de overeenkomsten, want verschil in de personen op het plaatje zie ik niet. Jullie wel? Zie daar de “bromki djari” van de VHP!….let maar niet op die bobo met die rode das, ze noemen hem VP, maar hij telt niet, doet mee voor spek en bonen, is slechts een gedoogd aanhangsel maar is verder onzichtbaar, zal wel aan zijn gebrek aan intellect liggen!


  Maak melding

 18. Esmerald
  Wedden dat RobG nog nooit via VIP lounge van een vlieghaven heeft bezocht. Hij zal beweren van wel.
  Deze pseudo econoom is wederom bezig de huidige regering van alles de schuld te geven.
  Dus hier vraagt hij de ruimte dus krijgt hij de ruimte om in de rumset zins des woords onzin uit te kraaien.


  Maak melding

 19. Leek
  Tenzij ik mij vergis kom ik nergens tegen dat er iets wordt gezegd van stewardessen. Het gaat om de VIP lounge en niet om een zitplaats in het vliegtuig.
  Standaard is dat over de hele wereld stewardessen je met een glimlach ontvangen.
  Maar niet standaard is dat de hostess van de VIP lounge je glimlachend tegemoet treedt.

  Dus vind ik jou opmerking kant noch wal raakt


  Maak melding

 20. Pony
  Maar het blijf prettig wonen in Su. ondanks de vele sores van alledag.

  Pony,
  Je hebt volkomen gelijkhet is prettig wonen in Suriname tenzij je, zoals je het zelf aangeeft, er niet tegen kunt hoe er daar wordt geleefd.

  Voorbeeld
  Ik heb er een 5 tal jarenmogen werken. Op een ochtend kom in de afdeling oplopen en zag dat de interieurverzorgster bezig was met de stofzuiger.
  Bij de meeste bureau’s moest ze vragen dat de mensen haar de ruimte moesten geven om haar werk te doen.
  Boos en teleurgesteld heb ik de afdeling aangezegd dat dit niet kan. Deze movrouw is niets meer of minder dan een ander, ze werkt ook even keihard voor haar centen.
  Ik merkte wel op dat mijn gesprek wel heeft geholpen.
  Ik heb het dan over de jaren 1981 – 1986.

  Trouwens niet alleen in Suriname zag ik dit gebeuren. Vaak de landen met een hoge werkeloosheid


  Maak melding

 21. Menno
  Vreemd want dit is mij nooit overkomen. De KLM heeft een overeenkomst met de SLM (heb ik begrepen).
  In 2019 ben ik het laatst geweest en kon gewoon in de nood lounge (trap naar boven), alhoewel het weinig zitplaatsen had, plaatsnemen.
  Indien je de lounge wilt bezoeken en geen business class ticket bezit kun je aan de kassa, bij het inchecken, betalen om naar de lounge naar binnen te gaan.
  Heel vaak wordt er gezegd dat het vol is en dat je naar de lounge kunt en daar moet vragen.
  Daar kun je wel tegen betaling de lounge bezoeken maar ontvangt geen kwitantie (heb dit zelf mogen aanschouwen)


  Maak melding

 22. @Latour Posse: Natuurlijk vat je mijn opmerking niet, te gevat voor je! Maar ach, van zulks niveau kan ik ook niet anders verwachten. Leonsberg en Bouterse blijken een ziekelijke obsessie voor jou en je madetrollen te zijn. Ik zal je helpen: Kijk nog eens naar het plaatje! Zie je de samenstelling van de groep? Hoeveel niet Hindoestanen zie je daar?….Juist,…dit is de VHP, met zijn lastezel!


  Maak melding

 23. Lucien, ik hou niet van racisten .en mijn niveau begint waar de jouwe eindigt. Gevat of niet, paarse djamoe ede. En nogmaals feiten:opa D is de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname. Spreek dit eens tegen. Feit en géén obsessie.


  Maak melding

 24. al even niet gevlogen met slm…… maar viel me wel altijd op dat de stewardessen van de slm redelijk op leeftijd waren altijd.
  ach elke maatschappij heeft wel eens wat mindere mensen aan het werk
  kan ook wezen dat die mensen ook weleens hun dag niet hebben.
  leef en laat leven hoor zolang ze maar beschaafd blijven doen

  betreffende de lounge??
  zanderij is een grote smerige luchthaven die slecht onderhouden wordt
  waarom steken ze geld in een lounge als de rest aan het verrotten is?
  alweer het verkwisten van gelden om schone schijn te maken
  die vetnek leert het ook nooit


  Maak melding

 25. Bigi sma vergelijk Sur niet met de rijke landen wiens airport tot de beste 15 behoren please.

  En Esmerald de crew members van SLM zijn de laatste 6 jrn heel vriendelijk. Ooh by the way Gloria verwacht niks terug van niemand u moet de haar lives beter volgen. Sinds wanneer bevorderd een lounge toeristen? Volgens mij is dat de taak van de min v toerisme om het produkt(Su) zodanig te promoten dat de toerist naar Su gaat.


  Maak melding

 26. Rob Gek,
  Word je nou niet moe van de steeds terugkerende mantra om steeds Santokhi als schuldige aan te wijzen voor de ellende waarin Suriname zich op dit moment in bevindt. Er komt werkelijk geen onderwerp voorbij of Rob Gek, zelfbenoemde econoom, weet het antwoord en een oplossing te bedenken. Jaaaaaa gekke Rob, daar aan de haven in Nederland heb je makkelijk praatjes maar als je echt iets voor Suriname wil betekenen kom hier naartoe en bied je oplossingen aan de president. Hij zal dan twee dingen doen; of hij zal jou met een grote warme brasa omhelzen of hij weet waar de G voor in de plaats staat.
  Surinamers hebben er altijd een handje van om de eigen mensen af te kraken maar wel altijd een veer in de baka sani van blanken te steken.


  Maak melding

 27. Lucien
  18 augustus 2021 At 20:52
  @Latour Posse: Natuurlijk vat je mijn opmerking niet, te gevat voor je! Maar ach, van zulks niveau kan ik ook niet anders verwachten. Leonsberg en Bouterse blijken een ziekelijke obsessie voor jou en je madetrollen te zijn. Ik zal je helpen: Kijk nog eens naar het plaatje! Zie je de samenstelling van de groep? Hoeveel niet Hindoestanen zie je daar?….Juist,…dit is de VHP, met zijn lastezel!

  Inderdaad Hindoestanen … zij die met bloed en zweet dit land vooruit gaan brengen zodat jullie luie zwartjes weer naar lucht kunnen happen.


  Maak melding

 28. Ik luister hoe je praat en ik zeg je wie je bent,
  Ik luister hoe je praat en ik zeg je wat voor werk je doet
  Ik kijk hoe jouw gedrag is en ik zeg je wis je bent, enz.

  Surinamers maken hun eigen land en Stad, Paramaribo en plaatsen vies en vuil en leggen de schuld hiervan bij anderen.

  Het is zo erg met Surinamers dat ze niet eens door hebben dat zij de veroorzakers zijn van al dat afval en troep, vuil in de straten.

  Surinamers zijn bang om anderen aan te spreken als die vuil en afval op straat en overal gooien/ dumpen.

  Grote groepen Surinamers zijn smerige mensen.

  Surinamers kijken jullie eens goed naar jezelf en kijk heel goed hoe u met uw vuil thuis en op straat, enz om gaat.

  Surinamers gooien overal hun afval dat ze niet meer door hebben, dat ze dit gedrag als normaal beschouwen. Arme Surinamers hebben nog een lange weg om te gaan als het om hun afval en hun straat, plaats, omgeving, enz schoon te houden gaat.

  Probeer een Surinamer te vertellen dat hij/ zij geen afval op straat moet gooien. Je zult wel merken hoe snel je uit zijn omgeving rent als het om joe MMP gaat of tegen je te roepen of je een paar stevige vuisen van zijn handen in je gezicht wil krijgen.


  Maak melding

 29. @Latour Posse en Poepe Jantje: Kijk dat bedoel ik. Ik hoef jullie maar te triggeren en je ware racistische aard komt boven drijven. Het is duidelijk maar een dun laagje die jouw inborst bedekt Poepe Jantje, maar dat weten wel al lang. En LP, jij vat het beneveld door jouw ziekelijke obsessie nog steeds niet! We zullen het dus maar niet over jouw “feiten” hebben, want ik ga niet mee in jouw obsessie! Overigens wat niveau betreft weten we wel dat velen van jullie titels en diploma’s dragen die je intellectueel niet kan staven en zo hebben jullie die bobo er ook in meegenomen. En trots als hij is op de gekregen papiertjes, heeft hij zich met handen en voeten aan jullie gebonden. In ons land lopen er teveel titelgeile mensen rond die de lading van die titels niet kunnen dragen!


  Maak melding

 30. Aha, betrapt domme kafowroe. Onder verschillende nicknames hier op WTK reageren. Gewogen en te licht bevonden . Vandaar dat jouw gotrofather opa D ook te licht bevonden was en is en ga maar zijn luier afvegen op leonsberg ,wonnabe indiaan. Want 30 augustus is zo, okene . Zoek van dale op weten FEITEN zijn, paarse djamoe ede.


  Maak melding

 31. Luciën Karwofodi 19 augustus 2021 At 11:04
  @Latour Posse en Poepe Jantje: Kijk dat bedoel ik. Ik hoef jullie maar te triggeren en je ware racistische aard komt boven drijven. Het is duidelijk maar een dun laagje die jouw inborst bedekt Poepe Jantje, maar dat weten wel al lang. En LP, jij vat het beneveld door jouw ziekelijke obsessie nog steeds niet! We zullen het dus maar niet over jouw “feiten” hebben, want ik ga niet mee in jouw obsessie! Overigens wat niveau betreft weten we wel dat velen van jullie titels en diploma’s dragen die je intellectueel niet kan staven en zo hebben jullie die bobo er ook in meegenomen. En trots als hij is op de gekregen papiertjes, heeft hij zich met handen en voeten aan jullie gebonden. In ons land lopen er teveel titelgeile mensen rond die de lading van die titels niet kunnen dragen!
  ============================================

  Met je hele trigger zie je zelf niet in dat jij de grootste racist hier bent op WTK. Je bent gewoon van nul en generlei waarde, ook doe jij jezelf beter voor dan je in werkelijkheid bent. Je blijft zoals je holmatje RobG, een smerige vieze vuile racistische paarse rioolrat.


  Maak melding

 32. Watte haar “lives”? @ Makayah.
  Ik volg niks, appje ontvangen.

  Afén, wat ze doet is haar lookout, maar ga alsjeblief niet een niet-praktiserende dierenarts interviewen, die in één of andere sekte zit en die uitlegt waarom ze anti-vaccin is.

  Jullie zijn geen dieren toch!


  Maak melding

 33. Popo Jantje, zwartjes!!!!! ju no weri fu taki soso flauwekul. Wees een keertje opbouwend naar iedereen toe. Denk je dat jouw ‘Hindoestanen’ al die tijd onder een steen hebben gewoond dat ze nu pas wakker zijn en ineens behept zijn met, wi o set a kondre. Met z’n allen hebben wij een rotzooi gemaakt de afgelopen veertig jaren.
  Dwars uit alle bevolkingsgroepen hebben mensen lopen stelen uit de ruif en nog stelen om het plat te zeggen. Njang man no abi kleur, njang man na njang man.
  Kijk maar wie er allemaal aan de touwtjes trekken, ben je ziende blind of zit je gewoon je dag door te komen op WKT.
  Mogelijk is Santokhi een “goeie”, de tijd zal het leren, over 4 jaar weten we als we met hem in de roos hebben geschoten.
  Btw,
  Popo, wordt jij op jou beurt niet moe om steeds de Afro Surinaamse broeders en zusters te beledigen analoog aan je vraag aan RobG.


  Maak melding

 34. Ach Pony, Poepe Jantje is een van de vele nicknames van wellicht het domste en meest racistische holmaatje hier op WK.net. Hij kan zijn racistische inborst niet langer bedwingen sinds er een Hindoestaan aan de macht is en bedient zich vrijwel enkel van racistische uitingen, denkend dat hij daarmee zijn inferieure geest kan opkrikken. Zijn natste droom is uitgekomen, een Hindoestaan als President en dan maakt het voor hem verder niet uit wie het is of als die gast het wel of niet goed doet, als die maar op hem lijkt qua uiterlijk en cultuur!


  Maak melding

 35. Surinamers moeten leren om met mensen om te gaan en niet iedere keer de vinger wijzen naar anderen en oordelen, negatief doen. Gewoon de werkers leren om om te gaan met anderen, klantvriendelijk te zijn, en ook leren regels te volgen, en organiseren, het voelt fijn aan als men je land complimenteert het voelt goed aan, dan een ander naar beneden te halen en heel negatief en giftig te doen. Hoe willen jullie een mooi land zien. Ik zeg Surinamers, geen bevolkingsgroepen, want jullie zijn 1.


  Maak melding

 36. @Lucien

  Voor jou geldt de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.
  Jij bent net zo racistisch mogelijk zelfs racistischer dan Popo Jantje.
  Je noemt hindustanen varkens, leugenaars, bedriegers, boeven, chamaars. Moet ik verder gaan? Hou eerst jezelf een spiegel voor eer je dat bij een ander doet.
  De creool is niet beter dan de hindustaan en de hindustaan niet beter dan de creool.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.