Flinke stijging coronagevallen: 161 nieuwe besmettingen

13
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

Het aantal coronagevallen in Suriname is de afgelopen 24 uur flink gestegen. Volgens de update van de Surinaamse COVID-19 website dinsdagavond zijn er 161 nieuwe besmettingen geregistreerd na 604 keer testen. Een dag eerder was het aantal 48 na 181 keer testen.

Het afgelopen etmaal zijn ook 4 doden genoteerd. Verder zijn 76 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden nu 73 personen verpleegd. 19 patiënten worden verpleegd in de intensive care units.

Momenteel zijn 670 personen in isolatie. In totaal zijn 689 mensen gestorven als gevolg van besmetting met het gevreesde virus.

13 REACTIES

 1. Hoe alarmerend is de stijging als je maandag 181 Keer test en 48 besmettingen vindt …%
  Dinsdag 161 na 604 testen.
  Ruwe schatting beide nog geen 25% ongeveer even veel. Dus geen stijging. Of maak ik een denkfout?


  Maak melding

 2. Het OMT doet er goed aan om ook week en maandcijfers te publiceren. Daarmee is een stijgende of dalende trend beter te zien. Het lijkt erop dat de cijfers per district niet worden bijgehouden. Wellicht is dit wel het geval, maar zit er een foutje in de programmatuur die de cijfers moet weergeven.


  Maak melding

 3. Doodse stilte om die lapjes-verkoper uit Nickerie. De grootste puinhoop heeft hij achtergelaten, geen kaas gegeten van de gezondheidszorg. Gratis ziektekostenkaart voor fam & friends.
  Staatsziekenfonds uitgehold v jewelste en tientallen ndp’ers op kosten van de staat naar het buitenland gestuurd. Plus Cubaanse artsen binnengehaald.

  Medicijn- en buitenlandse ziekenhuisnota’s nooit betaald en afgesproken cao aan zorg nooit nagekomen. Deze persoon is het zoveelste voorbeeld van ndp fam & friends; broer staatsolie en link leger.
  En nu levenslang geld vd staat, terwijl hij de gezondheidszorg eigenhandig heeft vernietigd.

  Wat een farce.


  Maak melding

 4. Suriname say welcome to Delta. Nu de avondklok opheffen, de anti vaxers en anti face mask hun alle vrijheid geven en darwin zijn werk laten doen. PS vorig week hadden wij een feestje in de uitnodiging hadden wij met grote letters geschreven vanwege de pandemie AUB niet komen als u nog geen 2 shots heb gekregen en 2 weken gepasseerd zijn na uw 2de shot.


  Maak melding

 5. @EDs: Daaruit blijkt dat er maar wat gedaan en geroepen wordt, zowel bij het ministerie als in de pers! Wat een onkundige zakkenwassers!! Maar weet dat hier een repressieve strategie achter zit! Het volk mort vanwege de incompetentie van de regering, er wordt traangas ingeslagen, er wordt met veel bombarie met cijfers en leugens gesmeten! Als je durft weer op straat te komen, gooi IK als regering alles en iedereen plat!! Dat is de boodschap van deze landverraders!!


  Maak melding

 6. Dit is 8 december scenario. Het dreigen en daadwerkelijk uitvoeren van fysieke retoriek ala opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname, paarse djamoe ede


  Maak melding

 7. Ik vermoed dat de persoon die de registratie bijhoudt niet kan rekenen en ondeskundig is.
  Moeten is weten maar dat moet wel goed gedaan worden.
  We houden de nieuwe informatie in de gaten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.