Aangereden bromfietster sloeg hoofd tegen elektrische mast

8
Vrouw op bromfiets op slag dood na aanrijding door pick-up

De bromfietster die zondagavond 15 augustus om het leven kwam, na door een personenauto aan de Martin Luther Kingweg te zijn aangereden, is de 48-jarige Suriyani Persaud. De automobilist beschreef een rechtse bocht naar de Dwarkaweg zonder voorrang te hebben verleend aan het doorgaand verkeer. Hierdoor werd de de vrouw op het bromfietspad aangereden.

De politie van Houttuin kreeg omstreeks 19.15 uur een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op de kruising van de MLK- en de Dwarkaweg, waarbij er sprake was van zwaar lichamelijk letsels. De politieambtenaren begaven zich naar de locatie en troffen de bromfietser in bewusteloze situatie op het wegdek aan. Bij aankomst van de ambulance vertoonde Suriyani geen teken van leven meer. Een arts stelde formeel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Onderzoek wees uit dat zowel de bromfietser Suriyani als de 50-jarige autobestuurder A.R. in de zelfde richting reden over de MLK-weg. Beide bestuurders kwamen vanuit de richting van Paranam gaande in de richting van Latour. Op de kruising gevormd door de MLK- en de Dwarkaweg, beschreef A.R. een rechtse bocht naar de Dwarkaweg zonder voorrang te hebben verleend aan het rechtdoorgaand verkeer.

Hierdoor werd de bromfietser op het bromfietspad aangereden. Door de slag vloog het slachtoffer van de bromfiets en kwam met haar hoofd tegen een elektrische mast. Suriyani liet kort daarna ter plaatse het leven.

A.R. die niet onder invloed van alcohol bleek te zijn, kwam met de schrik vrij. Zijn geldig Surinaams rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. De autobestuurder werd voorgeleid en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl het ontzielde lichaam van Suriyani ter obductie in beslag is genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden, meldt de politie.

8 REACTIES

 1. Ze had dr valhelm niet goed aan, of niet een behoorlijke.
  Autobestuurders hun ogen zijn niet op juiste plaats en vaak met mobiel bezig achter het stuur.
  Laat hem betalen voor alles en als er kinderen zijn maandelijks ook behoorlijk bedrag. Het moet een keer ophouden


  Maak melding

 2. Hij zal niets betalen, dat zal de verzekering doen. Hij zal zeker, ja, zijn hele leven boeten voor het doodrijden van iemand door zijn schuld.
  Het betalen, verzacht het leed nooit. Hij zal dagelijks bij het passeren van de plaats van de aanrijding, de beelden van zijn stommiteit herbeleven.
  Sterkte aan de nabestaanden nu en in de toekomst.


  Maak melding

 3. Hij moet betalen of de familie ruimt hem op. Dat gedonder dat onschuldigen komen te overlijden of verlamd raken door debielen achter het stuur moet ophouden.
  Je zal de kinderen gaan verzorgen als deze moordenaar niet moet betalen.


  Maak melding

 4. Beide zelfde rijrichting. Bromfietser op rijwielpad dus links van de auto. Autobestuurder maakt bocht naar rechts en veroorzaakt de asnrijding??? Please explain.


  Maak melding

 5. @Frank ,door mensen te beledigen en naar beneden te halen, verbloem je een trauma die jij waarschijnlijk heb opgelopen in je jeugd. Niet iedereen is een ongeschoolde stommerik hier op deze forum. Het is nog niet te laat om psychische hulp te zoeken. Nu ken ik je beperking. Ik zal voortaan rekening met je houden.


  Maak melding

 6. @Redskin je commentaar super ziek en dement ga liever groenten planten dan anderen lastig valken met je zieke commentaars. Roven en coruptie zit in jouw genen daarom schrijf je zulke dingen jouw soort ken ik of je ben een gigolo. Ga wat nuttigs doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.