Vrouw dood door verkeersongeval nabij Bosjebrug

14
Vrouw dood na verkeersongeval bij rotonde Bosje brug
Het stoffelijk overschot van de vrouw ligt naast de opengeknipte auto.

Het stoffelijk overschot van een verkeersslachtoffer dat bekneld raakte in een personenwagen, ligt naast de door de brandweer opengeknipte auto aan de voet van de Wijdenboschbrug in Suriname. Daar vond vandaag een aanrijding plaats, waarbij een sleepauto tegen deze personenwagen zou zijn gebotst.

De sleepwagen kwam vanaf de brug vanuit Meerzorg richting Paramaribo. De personenauto reed over de rotonde. Volgens de eerste informatie weigerden de remmen van de sleepwagen het, waardoor deze met een vaart doordenderde komende vanaf de brug.

De personenwagen werd hard geraakt en een vrouw die als passagier in het voertuig zat, raakte bekneld. De Surinaamse brandweer werd ingeschakeld en knipte het voertuig helemaal open (foto). Voor de vrouw was het te laat, ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De beschadigde sleepwagen:

14 REACTIES

 1. Je moet het maar durven om asociaal hard te rijden in een auto die bijna 100 jr oud is op wegen die dat niet toelaten. Dit is dan het gevolg daarvan. Dagelijkse kom je deze cowboys tegen op de weg. De politie is komt pas in beeld bij aanrijdingen. Preventief op treden tegen deze cowboys die andere mensen dood rijden is er helaas niet bij.
  gemodereerd

 2. Beste Leden

  Zo Zie Je Maar He. Deelnemen Aan Het Verkeer In Ons Land Is X Malen Gevaarlijker Dan COVID 19 En De NDP Van Bouterse.

  Voortuigen Die Van Wegen Ouderdom Afgekeurd Moeten Worden Worden Op Een Houdini Achtig Manier Goed Gekeurd, In De Meeste Gevallen Voor Een Fles Black Lable


  Maak melding

 3. Vaker ontstaan er aanrijdingen in Suriname, omdat de remmen het laten afweten. Nagegaan moet worden of de APK keuring wel goed wordt uitgevoerd. Vooral bij de Wijdenbosch brug zijn er vaker rem problemen met zware auto’s. Mijns inziens zou bij zware auto”s extra gelet moeten worden bij een APK keuring of de remleiding. In Nederland wordt een auto afgekeurd bij twijfel over de conditie van de remleiding, ook al werken de remmen goed op het moment van de keuring.


  Maak melding

 4. QQQ.. AHE.

  Jou Algemeen Beschaafd Nederlands. De Manier Hoe Jij Jou Verhaal Altijd Neerzet
  Zo Diplomatiek En Politiek Correct Mogelijk Altijd Op Een Academisch Nivo,
  L. K


  Maak melding

 5. haaiii boiii…weer een vrouw dood…hoe voorzichtig moeten we nu zijn..gecondoleerd aan de fam
  gemodereerd

 6. franco 11 , weer de schuld van de minister van OW he , maar waren er gaten daar ??? , volgens bronnen weigerden de remmen van de sleepwagen en daarom geef je zeker ook hier door de minister van OW de schuld he

  triest ongeval


  Maak melding

 7. Erg dat een sleepbedtijf die met politie werkt figuren laten rijden die niet het juiste rijbewijs hebben om deze voertuigen te besturen. Ook eigenaar moet de bak in voor moord.
  Nu familie in rouw om hun geliefde.


  Maak melding

 8. Dit is duidelyk een ongeval, men doe alsof hier welke vorm van opzet ofonachtzaamheidt een rol in gespeeld ,laten we eerst het politie rapport afwachten alvoren van de toren teblazen .
  het is al triest genoeg, of niet .rest myn oprechte condoliance aan de nabestaanden te betuigen


  Maak melding

 9. Ik zeg je eerlijk,door dit soort domme ongelukken durf ik niet naar Suriname te gaan. Terwijl ik iedereen vertel ja je moet naar me land ga maar kijken hoe we met elkaar in harmonie leven. Als je naar dit soort situaties kijkt,waarbij er duidelijk wordt gespeculeerd op jou leven door hen die regels aan hun laars lappen? Dan wordt je bang. Dan blijf ik hier waar de ambulance binnen 15 minuten aanwezig is.

  Laten we elkaar niet voor de gek houden. Ik ben zelf ook vrachtwagenchauffeur. De basis principes zijn over heel de wereld het zelfde. De eerste 2 dingen waarmen oplet, luchtdruk en remmen. Heb je genoeg druk vertrek je,remtest gedaan,(Je moet maar een meter voorruit rijden en remmen)dan vertrekt je. Men zal zeggen zijn luchtdroger werkte niet waardoor er vocht in de leiding was. Inderdaad,maar bij twijfel moet je aftappen op de luchtketel en meteen naar de garage. Kan jij geen vrachtwagen onderhouden,koop het dan niet. Elke verkeersdode is een te veel.ook dat zijn kosten verliest voor de staat mr de president!
  Als Suriname de zelfde principe had ,eerste vrachtwagen 9000 euro borg en bijkomende wagen 5000€ borg exclusief eigen risico dan was dit bijna niet gebeurd,want voor het eerste moment ben je het geld kwijt tot het tegendeel bewezen is. Klopt in Suriname kan dat niet. No bajing of tik wang bankgarantie! No wang tjepotie!!! Ps. In de massa geheugen van de vrachtwagen is alles opgeslagen vanaf dag één. Dus rem begaf het. Lees de massa geheugen uit en het zal blijken hoelang men met dat gevaarte rond reed


  Maak melding

 10. @Delano: zijn het geen 3 zaken ipv 2? Ik hoor niemand over de profielarme banden die in Nederland niet meer voldoen en in Suriname grif van de hand gaan. En dan de remschoentjes die in de tropen aan een halve km genoeg hebben om niet meer te doen waarvoor ze er zitten. Ik heb vaak bestuurders meegemaakt in Suriname die met de handrem knoeien tijdens het rijden omdat reparatie of vervangingskosten te hoog zijn.
  Ik vraag me af wanneer de sleepwagen de laatste test heeft doorstaan want hij kwam wel als een thunderball van die helling af met een lading.
  RIP mevr en sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 11. Delano, de keuring van deze voertuigen gaat simpel. Geen controle op remmen , op luchten op niets. Keuring wordt in orde gemkt en het bewijs wordt gehaald. Keuringsinstantie ziet het voertuig niet eens. Als de chauffeur te pletter was gereden kon het me geen moer schelen. Onschuldige vermoord
  Hij had ook klein rijbewijs


  Maak melding

 12. Sammy en Debby, klopt jullie hebben gelijk ook dat is belangrijk. Wanneer gaan wij anders denken? Ik ben bij me zelf begonnen. Ik hoop dat het ons allemaal lukt om te denken van ai, anno mi wang de. De persoon die men dood rijdt is een moeder broer zus noem maar op van iemand! Niemand hoeft te racen,want is alleen maar vertraging en onkosten die je maakt voor je zelf en tegen partij. Ja toch dan gaan we vooruit komen. Alla Mang vaarlijk na sranang. Maar goed. Me pauze 3 kwartier is voorbij. Oe psa wang mooi Day.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.