Veroorzaker verkeersongeval uit voertuig geslingerd en overreden

11
Veroorzaker verkeersongeval uit voertuig geslingerd en overreden

De autobestuurders Denny Dary (53) en Kevin Adwang, van wie de leeftijd nog onbekend is, zijn op zondagavond 15 augustus na een verkeersongeval aan de Nieuw Weergevondenweg komen te overlijden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De politie van het bureau Santodorp kreeg omstreeks 22.10u de melding van een zware aanrijding aan de Nieuw Weergevondenweg. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren een man die later Denny bleek te zijn op het wegdek aan. Aan de andere kant van de weg lag het roerloos lichaam van Kevin. Zowel Denny als Kevin vertoonden geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van Denny en Kevin vast.

Onderzoek wees uit dat Denny vanuit een inrit achteruit de Nieuw Weergevondenweg opreed, zonder rekening te houden met het rechtdoorgaand verkeer. Hij kwam daarbij in botsing met het voertuig dat door Kevin werd bestuurd en vanuit de richting van de Magentakanaal kwam en richting de Coesewijnestraat ging. Kevin kwam vervolgens in botsing met een stilstaand voertuig dat aan de andere kant van de weg geparkeerd stond.

Na de botsing slingerde Denny uit het voertuig en werd na enkele minuten door een ander voertuig overreden. Dit voertuig is doorgereden. Kevin reed met twee mede inzittenden in het voertuig. Deze twee, D.K (18) en B.K (22) hebben letsels opgelopen en werden voor medische behandeling met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De ontzielde lichamen van Denny en Kevin zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. Alle drie voertuigen die betrokken zijn bij de aanrijding zijn eveneens ter herkeuring in beslag genomen. De Verkeersunit van regio Midden is belast met het verder onderzoek meldt de politie.

Dode en gewonden bij zware aanrijding Nieuw Weergevondenweg
Een persoon ligt op het wegdek. Vermoedelijk een persoon die overleden is.

11 REACTIES

 1. iets klopt er niet aan het verhaal?
  hij reed achteruit de weg op? en toch uit de auto geslingerd?
  dat kan alleen als hij via het portier gelanceerd is? dan was zijn auto toch ver op de weg toen het ongeluk gebeurde?
  raar verhaal


  Maak melding

 2. Ik garandeer je dat zodra ze rechts rijden in Suriname introduceren, het aantal verkeersongelukken met 75% zal dalen. Het heeft nl te maken met de hersenhelften. De Surinaamse hersenen kunnen beter omgaan wanneer de tegenliggers van links komen ipv rechts.


  Maak melding

 3. Directeur zonder natuurkinde diploma, het maakt niets uit of hoj over de weg reed of dat hij.uit een inrit.kwan, als je een klap krijgt, kan je gelanceerd worden, want de natuurkundige wetmatigheden.zijn.overal hetzelfde.


  Maak melding

 4. Alle drie voertuigen die betrokken zijn bij de aanrijding zijn eveneens ter herkeuring in beslag genomen.

  En wat is er aan de hand met degene die is doorgereden? Wordt die zeker opgespoord hoop ik.
  Trouwens niet vreemd want bij de lockdown overtreders is zin aangehouden waren er 11 zonder rijbewijs.

  Eerder bericht
  In totaal zijn 138 lockdown-overtreders afgelopen weekend beboet van wie 95 mannen en 43 vrouwen. De politie heeft 11 personen betrapt die zonder rijbewijs achter het stuur hadden plaatsgenomen.


  Maak melding

 5. Taurus
  18 augustus 2021 At 02:12
  Zeer opmerkelijk wat er alml dagelijks gaande is in su.
  Het hft te maken met de opkomende generatie met de westerse opvoeding@@

  jij spoort echt niet dat jij zo achterlijk loopt te kraaien is jou opvoeding ook niet zo gezond geweest


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.