Strategic Recruitment Suriname aanwezig op belangrijke Offshore Oil & Gas conferentie

12
Strategic Recruitment Suriname aanwezig op belangrijke Offshore Oil & Gas conferentie

Suriname bevindt zich momenteel in een transitie fase in de Olie & Gas Industrie. Met het oog op de ontwikkelingen, draagt Strategic Recruitment Suriname N.V. haar steentje bij door aanwezig te zijn op ‘s werelds belangrijkste Olie & Gas conferentie. Met deze deelname staat Demis Johnn, Chief Operations Officer van dit Surinaamse bedrijf op de Offshore Technology Conference (OTC) in Houston, Texas. Een enorme kans om te netwerken en kennis te delen met bezoekers en bedrijven uit meer dan 100 landen.

De OTC is ’s werelds belangrijkste evenement voor de ontwikkeling van offshore-hulpbronnen en toont toonaangevende technologie voor offshore boren, exploratie, productie en milieubescherming. Het is een jaarlijks terugkerend evenement wat sinds 1969 georganiseerd wordt en is de plek waar energieprofessionals elkaar ontmoeten om ideeën en meningen uit te wisselen om wetenschappelijke en technische kennis voor offshore hulpbronnen en milieukwesties te vergroten. Aan dit evenement participeren 2.200+ bedrijven uit 40+ landen (inclusief divisies en dochterondernemingen) en 23 internationale paviljoens. Het evenement trekt 59.000+ bezoekers uit 100+ landen, waaronder Suriname. Dit jaar vindt OTC plaats van 16 tot 19 augustus in Houston, Texas, USA.

Kennisdeling over onder andere de vereisten voor transparante regelgevingskaders, beleid op rechtvaardige lokale inhoud en het verstrekken van STEM-onderwijs voor huidige en toekomstige werkgeneraties zijn enkele onderwerpen die aan de orde zullen komen tijdens deze conferentie. Ook zullen de hoogtepunten en het toekomstbeeld van het Guyana-Suriname-bekken worden belicht. De sprekers vanuit Suriname zijn Tim Chisholm, Vice President, Guyana & Suriname – Hess Corporation, en Patrick Brunings, Manager Exploratie en Ondergrond, Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. Zij zullen o.a. ingaan op de successen die tot nu toe zijn geboekt in de Olie & Gas Industrie voor Suriname en Guyana en vooruitblikken naar het veerkrachtig en het duurzaam ontwikkelen van deze cruciale hulpbronnen.

Strategic Recruitment Suriname N.V. is de one-stop-shop voor recruiters en kandidaten in Suriname. Het doel is om het grenzeloze talent van Suriname via een online platform te helpen in contact te komen met recruiters, zowel lokaal als wereldwijd. De kandidaten krijgen een gedetailleerde beschrijving van de beschikbare vacatures in de Olie & Gas industrie, zodat ze kunnen solliciteren op banen die het beste bij hun professionele potentieel passen. Daarnaast worden de kandidaten begeleid in het behalen van de juiste trainingen en certificaten. Door middel van een “Ethics First”-benadering is het de missie van Strategic Recruitment Suriname om erkend te worden als de marktleider in alle facetten van personeelsoplossingen, van tijdelijk personeel, permanente plaatsingen tot het beheren van oplossingsgerichte opdrachten.

12 REACTIES

 1. Aangezien Suriname geen industrie van enige importantie heeft (men kan niet eens spijkers produceren) zal alle exploitatie van grondstoffen peperduur worden. Immers, alle technologie en apparatuur en vaak ook know-how moet worden geïmporteerd, gekocht, naast ook mankracht.
  Resultaat: je krijgt slechts een kruimeltje van de opbrengst van je grondstoffen. Misschien is het dan maar beter om voorlopig je grondstoffen te bewaren tot je wel zelf over bepaalde bovengenoemde zaken beschikt. Dan maak je nl veel meer winst. Nu is het gewoon uitverkoop.


  Maak melding

 2. Goed initiatief!

  Ik zie al enkele vacatures op jullie site.
  Misschien ook focussen op traineeships bij multinationals en internationale trainers rekruteren. Trainingen kunnen natuurlijk ook online.

  Doorgaan en suc6!


  Maak melding

 3. Er moet eind van de dag betaald worden of hooguit eind van de week.Als er anders is dan krijg je de Suri’s niet warm voor werk.Elk uur dat ze hebben gewerkt,moet de kassa voor ze rinkelen.De hosselmentaliteit.Anders komen ze elke eind van de dag de baas een voorschot vragen.


  Maak melding

 4. Ronald, je hebt gelijk als je zegt dat landen als Suriname niet optimaal van hun olierijkdom op zee kunnen genieten, door gebrek aan kapitaal en kennis. Maar als wij, met een bevolking van nog geen 1 miljoen inwoners, moeten wachten met het ontginnen van die voorraden, totdat we zelf genoeg kapitaal en know how in eigen huis hebben. Kunnen we een nieuw spreekwoord aan de Nederlandse taal toevoegen; ’terwijl het gras oogstrijp is, sterven de ezels’. Je moet als land zonder kennis en kapitaal, door goed te onderhandelen, het onderste uit de kan zien te halen. En als ik de berichten in de media mag geloven, heeft Suriname een veel betere deal gesloten met de oliemaatschappijen in vergelijking met Guyana.


  Maak melding

 5. Jacobus, dit verschijnsel dat je beschrijft (bother bij de vis) is niet alleen in Suriname gangbaar. Het komt voor in die landen waar arbeiders te weinig betaald worden door de werkgevers en de arbeiders geen sociale zekerheid hebben. Waarom moeten de arbeiders de werkgevers vertrouwen als uit alles blijkt dat de werkgevers k@ hebben met de belangen van hun arbeiders en alleen aan hun eigen zak denken?


  Maak melding

 6. Op een foto valt altijd direct de lichaamstaal op die bepaald wordt door het beeld. Hier kijken we naar een gezelschap van vijf prominente mannen en het verschil tussen de man in het midden en de rest valt direct op. De man had kennelijk geen geld voor een das en is zeker ook de mening toegedaan dat een mondkapje absoluut overbodig is. Dat straalt hij uit. Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, zal hij een poosje aan het woord zijn de komende periode. Maar dan wel om heel wat onzin uit te kramen. De tijd zal mij ontegenzeggelijk gelijk geven. Wacht maar af.


  Maak melding

 7. Santhoki doe je best/ in 5 jaar wil ik zien/ wat je hebt bereikt?na 5 jaar ga dan pas argumenteren?
  Bouta heeft het land naar de afgrond gebracht *ik geloof in vhp abop en nps/ die boeven ndp vertrouw ik voor geen cent?


  Maak melding

 8. Roman, ik geloof in Klaasvaak, Sinterklaas, de Paashaas en ik wil het leger van dergelijke figuren uitbreiden met Jorka’s, Bakroes en Leba’s. Vooral van de laatse groep schijnt er een heel leger rond te lopen in Suriname. En niet sinds kort, maar al tientallen jaren. Wat hebben ze gebracht? Sla de kranten maar open of luister naar het Surinaams nieuws. Maar ik gun je je geloof in VHP, ABOP en NPS. Suriname gun ik iets heel anders, waar het land werkelijk mee vooruit komt.


  Maak melding

 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Strategic Recruitment Suriname aanwezig op belangrijke Offshore Oil & Gas conferentie.

  @Ronald 17 augustus 2021 At 14:18
  En hoe lang moet Suriname al zijn GRONDSTOFFEN bewaren?

  Want volgens mij zijn ze reeds jaren bezig GRONDSTOFFEN uit Suriname op een heel goedkope en (illegale) manier uit Suriname te laten weghalen.
  Weinig inkomsten voor de Surinaamse staat.

  En er wordt ook geen BELASTING hierover afgedragen aan de Surinaamse staat.
  Alleen enkele figuren (profiteren) en verrijken zich hiermee.

  @Henkes!
  Je had het in jouw reactie over: Suriname heeft een betere (deal) gesloten in deze Olie-Gas sector dan Guyana.
  Ik denk dat je in deze een beetje gelijk hebt.
  Exxon beslist wanneer en hoeveel oliegeld Guyana krijgt.
  Is volledig te lezen via ( (kaieteurnewsonline.com) 17-8-2021

  Want ik had het reeds eerder aangehaald en ook verwezen naar diverse artikelen op diverse Guyanese (sites).
  Ik zal het nogmaals vermelden.

  Bron: (americasmi.com/insights/key-lessons-suriname-learn-guyanas-oil-boom)
  Door Arthur Deakin Geplaatst op 16 juli 2021 in energie.

  American Market Intelligence Co-Director, Arthur Deakin.
  3 BELANGRIJKE LESSEN DIE SURINAME MOET LEREN VAN GUYANA’S OLIEBOOM.

  En het vervolg van het artikel is op 13-8-2021 door dezelfde American Market Intelligence Co-Director, Arthur Deakin, verschenen op (stabroeknews.com).

  Culture of bribes, patronage, nepotism could strangle Guyana, Suriname oil wealth dream
  -American Market Intelligence Co-Director, Arthur Deakin.

  Ik heb vandaag wederom een artikel over ons buurland Guyana gelezen.
  En deze heeft echt betrekking met het bovengenoemd artikel.

  Suriname bevindt zich momenteel in een transitie fase in de Olie & Gas Industrie. Met het oog op de ontwikkelingen, draagt Strategic Recruitment Suriname N.V. haar steentje bij door aanwezig te zijn op ‘s werelds belangrijkste Olie & Gas conferentie.
  Met deze deelname staat Demis Johnn, Chief Operations Officer van dit Surinaamse bedrijf op de Offshore Technology Conference (OTC) in Houston, Texas.
  Een enorme kans om te netwerken en kennis te delen met bezoekers en bedrijven uit meer dan 100 landen.

  Ik zeg: Heel goed.

  Want in het artikel dat ik vandaag over Guyana heb gelezen, moet Suriname ook tijdig de mensen laten opleiden.

  Bron: (kaieteurnewsonline.com) 17-8-2021
  Guyana finally puts locals to monitor oil production.
  Guyana zet de lokale bevolking eindelijk aan om de olieproductie te controleren.

  Kaieteur News – Guyana als natie zet eindelijk de lokale bevolking op hun plaats om de olieproductie van het Liza Destiny, Floating, Production, Storage and Offloading (FPSO)-schip in het Stabroek-blok te controleren.

  Het volledig artikel is verder te lezen via (kaieteurnewsonline.com)


  Maak melding

 10. Fer/e bouta heeft de de goud consessies te grabbel gegooid met de Amerikanen en Canadezen/ om de grondstoffen goedkoop te delven en mee te nemen/ er is voor miljarden goud geëxporteerd/ en wat krijg Suriname een schijntje/ voor het verkiezing wilde ongeschoolde bouta de olie put ook goedkoop weg doen/ de zelfde santhoki heeft het openbaar gemaakt/ en zag toen de hond bouta vanaf/ moet je eens nagaan 4 miljard gestolen en nog eens 1 miljard Surinaamse dollar gestolen/ en hij moet meer en meer hebben/ man man man toch/ wat deze dief geld honger/ duw het in koullo go ollo/ die lieg beest/ de grootste foefoermang bouta en kliek?
  Dit is de waarheid????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.