22-jarige man aangehouden voor doodsteken tiener (17) op feest

8
Jongen doodgestoken bij vechtpartij op feest
Het stoffelijk overschot van het slachtoffer is afgedekt.

De Surinaamse politie heeft een 22-jarige man aangehouden, die ervan verdacht wordt een tiener op vrijdagavond 6 augustus op een feest aan de Bijlhoutweg te hebben doodgestoken. Het slachtoffer is geïdentificeerd als de 17-jarige Anfernee Sakko. Hij is met een scherp voorwerp neergestoken, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Rijsdijk deed na de melding van de steekpartij de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst op de locatie werd het slachtoffer met een steekverwonding in zijn linkerborst in bewusteloze toestand langs de weg aangetroffen. Het slachtoffer overleed voordat de ingeschakelde ambulance  arriveerde.

De dader was voortvluchtig, maar het lukte rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten om hem afgelopen zaterdag 14 augustus aan te houden. De verdachte twintiger geheten Elaton A. ontkent dat hij Anfernee heeft neergestoken meldt de politie.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte Elaton door de politie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van Anfernee is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

8 REACTIES

 1. ibaH halluB 17 augustus 2021 At 13:22
  Alle swarte tieners moeten opgenomen worden in een heropvoedingskamp.
  __________________________________________________________

  Je bedoelt toch wel de gladharigen als krullekoppen met deze huidskleur? Jij komt over als een lichter gekleurde uit het kastenstelsel die in kleur denkt.
  Jammer!


  Maak melding

 2. Nee. Ik kijk vnl naar de statistieken. Daaruit blijkt dat 99,99% van de misdaden door de swarten wordt gepleegd en 99,99% van de swarte jongeren geen opvoeding hebben gehad. Ze zijn net onkruid dat maar overal welig tiert en de gecultiveerde gewassen probeert te verdringen en vernietigen.
  Ik zie ook liever een swarte die mij helpt ipv mij besteelt zodat ik trots kan zijn op hem en mij veilig kan voelen. Maar helaas……de realiteit leert anders.


  Maak melding

 3. Het is heel gevaarlijk wat jullie hier roepen.
  Nieuwe trend zeker.
  Afghanistan zullen we het daar over hebben hoelang zijn ze elkaar daar de hersens aan het inslaan. Kastenstelsel waanzin , you name it
  De witten zijn regelrechte moordmachines kkk nazi enz al eeuwen en ga zo maar door.
  Genoeg brave burgers in elk volk.


  Maak melding

 4. Els
  17 augustus 2021 At 14:53
  Het is heel gevaarlijk wat jullie hier roepen.
  Nieuwe trend zeker.
  Afghanistan zullen we het daar over hebben hoelang zijn ze elkaar daar de hersens aan het inslaan. Kastenstelsel waanzin , you name it
  De witten zijn regelrechte moordmachines kkk nazi enz al eeuwen en ga zo maar door.
  Genoeg brave burgers in elk volk.

  Het Westen is zo arrogant geweest om te denken in Afghanistan een regering naar Westers model te brengen. De Afghanen hebben genadeloos met het misplaatste superieuriteitsgevoel van het Westen afgerekend. De ware moordenaars en terroristen kwamen uit de VS , UK, Frankrijk, Australie en ( ik wil bijna zeggen natuurlijk) Nederland; het schoothondje van de VS. Ondanks de overmacht aan mankracht en superieur wapentuig, heeft de Afghaan de agressie van het Westen weren te weren. Had de Surinamer maar zoveel trots en eergevoel als een Afghaan en of ze nou Pashtun of Dari zijn … het is mij om het even. De Surinamer kent geen trots want ze bestelen hun eigen landgenoten.


  Maak melding

 5. Popo Jantje, vooral de vrouwen en meisjes in Afghanistan zullen blij zijn dat de beschaafde Taliban het voor het zeggen krijgen waardoor ze nu niet meer naar school kunnen. De Taliban zijn namelijk even beschaafd als Boko Haram in Nigeria. Maar Popo Jantje kennende zal je vinden dat Boko Haram onbeschaafde wilden zijn.


  Maak melding

 6. Opo Jantje,

  Niemand heeft weerstand geboden aan de Taliban. Er is helemaal niet gevochten. De VS trekken zich terug en het Afghaanse leger heeft zich overgegeven of is gevlucht. De weg volkomen vrij makend voor de moordende Taliban.


  Maak melding

 7. Branco
  17 augustus 2021 At 22:39
  Opo Jantje,

  Niemand heeft weerstand geboden aan de Taliban. Er is helemaal niet gevochten. De VS trekken zich terug en het Afghaanse leger heeft zich overgegeven of is gevlucht. De weg volkomen vrij makend voor de moordende Taliban


  Toch vreemd dat landen als de VS, Qatar, India, China, Turkije, Duitsland, Engeland de Taliban als onderhandelingspartner zien. De bezetting doir het Westen was erger dan onder de Russen zeggen veel Afghanen en velen zien de Taliban als beschermer van de Afghaanse waarden en normen. In jouw ogen zijn het moordenaars terwijl het in andermans ze ogen bevrijders zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.