Vrouw op bromfiets op slag dood na aanrijding door pick-up

3
Vrouw op bromfiets op slag dood na aanrijding door pick-up

Aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, ter hoogte van de Dwarkaweg, vond er zondagavond na 19.30u een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een Ford Ranger pick-up. Daarbij is een vrouw om het leven gekomen.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Ook werd een ambulance ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren. Bij aankomst van de ambulance constateerde het ambulancepersoneel echter dat de vrouw geen teken van leven vertoonde.

Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn ingeschakeld en gestart met een onderzoek naar de oorzaak van dit verkeersongeval.

Het is het tweede dodelijke verkeersongeval dit weekend met een bromfiets op bovengenoemde weg. De 55-jarige bromfietser Sewjagath Sital is zaterdagavond omgekomen bij een frontale aanrijding met een andere bromfietser.

3 REACTIES

  1. franco 11 , weer de schuld van de OW minister he , zaten er wel kuilen in de weg , reden ze te hard , zou ons benieuwen hoe jij zal reageren

    natuurlijk een hele triest ongeluk


    Maak melding

  2. Een land met zo weinig inwoners en toch vallen elke dag doden in het verkeer. Het is de hoogste tijd voor een landelijke campagne op radio, tv en borden langs de weg. Amoksie, kom uit je luie stoel en doewet!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.