VIDEO: Launch van deelname Suriname aan Expo 2020 Dubai

7
Launch van deelname Suriname aan Expo 2020 Dubai

Vandaag, maandag 16 augustus 2021, zal de launch van de deelname van Suriname aan de Expo 2020 Dubai plaatsvinden. Expo 2020 is de naam van de geplande 35ᵉ universele wereldtentoonstelling.

Oorspronkelijk zou de Dubai Expo in 2020 plaatsvinden maar door de pandemie is in mei 2020 besloten om de Expo met een jaar uit te stellen.

De startdatum van de Dubai Expo 2021 is nu aangepast naar vrijdag 1 oktober 2021 en de wereldtentoonstelling loopt tot en met donderdag 31 maart 2022. Tijdens de Dubai Expo kunnen de deelnemende landen en bedrijven uit de publieke en private sector zich profileren op het gebied van techniek, economie en sociaal-cultureel.

Het thema van de Expo 2020 in Dubai is ‘Connecting minds, creating the future’ waarbij veel landen de aandacht volledig op duurzaamheid, schone energie en circulariteit zullen richten.

7 REACTIES

 1. deelname van Suriname aan de Expo 2020 Dubai plaatsvinden
  Dus bedoelen jullie dat je naar Leonsberg moet om toegang te krijgen tot deze expo.
  Soso lafoe tori


  Maak melding

 2. deelname van Suriname aan de Expo 2020 Dubai plaatsvinden
  Dus bedoelen jullie dat je naar Leonsberg moet om toegang te krijgen tot deze expo.
  Soso lafoe tori


  Maak melding

 3. Als jullie het gestolen Surinaams goud van Suriname van Kaloti Mint House Suriname en de zwarte diamanten van Suriname daar zien, nemen jullie ze weer mee terug naar Suriname.

  Er zijn in Dubai grote hoeveelheden van allerlei soorten kleuren diamanten van Suriname onterecht gekomen.

  Suriname let op uw diamant- en goudvoorraden en laat u het kaas niet van uw boterham eten.

  Let ook goed op uw aardolie-en gasvoorraden, rondhoutvoorraden, oerwoud/ontbossing, kwaliteit vh oppervlakte water in stand blijft, (zee)visserijvoorraad, bodemerosie, enz.


  Maak melding

 4. Idioten…Dubai heeft Sur niet nodig; eerder andersom… vandaag id krant dat DP World $100 mio in commewijne wilt investeren. Het is een Emirati bedrijf….


  Maak melding

 5. Jongens jongens we leven in 2021 ik zie Expo 2020 hoe is dit mogelijk. Dubai daar zitten veel marrokaanse criminelen mannen en vrouwen en turken vooral uit nederland gevaarlijk lui die gasten laat miskiekaba uitkijken met zijn gouden tand. Zijn goudentand wordt eruit getrokken waar hij bij zal staan. Dubai wil gouden tand van missiekaba hebben nou ik niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.