Doden en gewonden bij zware aanrijding Nieuw Weergevondenweg

6
Dode en gewonden bij zware aanrijding Nieuw Weergevondenweg
Een persoon ligt op het wegdek. Vermoedelijk een persoon die overleden is.

Bij een zwaar verkeersongeval aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname, waren zondagavond drie auto’s betrokken. Volgens de eerste informatie is er sprake van 2 doden en meerdere gewonden.

Direct na het ongeval was er sprake van een chaotische situatie, waarbij één lichaam midden op het wegdek lag (foto boven). Op onderstaande beelden is de ravage goed te zien. Twee auto’s zijn compleet verwoest.

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plaats bezig met het onderzoek.

De gewonden zijn inmiddels afgevoerd naar de SEH.

6 REACTIES

 1. Triest Triest Triest/ in Suriname is rijden de bestuurders zo hard/ soms vraag je je zelf af/ waar moeten de mensen naar toe, zo gehaast/ vooral de jongeren denken dat zij coureur zijn
  Daar zal de 1 geen voorrang of onverantwoord ingehald hebben/ zo een kleine wagen park, en toch zoveel ellende in het verkeer/ haast haast haast om in de doodskist te belanden?


  Maak melding

 2. En dan is de veilughridsmasnd begonnen. I.p.v actie houden en letten op het naleven van verkeersregels kletst de politie met covid mensen die met 1 of 2 op straat zijn. Maar feesten en overdrukke eettenten zie ik ze niet. Coffee box is dagelijks helemaal vol. Tafels op 1 meter afstand.
  Schuif die avondklok nr 00.00 u.
  Waarom is covid code nog paars??
  Road blok moet politie houden op alcohol/drugsgebruik en hard rijden in het verkeer


  Maak melding

 3. Er wordt veel te hard gereden in Suriname, getuige de schade..
  Bijkomend probleem is dat de wegen levensgevaarlijk zijn (slecht verlicht, gaten in de weg of wegverzakkingen) Het is voor de politie onmogelijk om op alle wegen te controleren op hardrijders, misschien in de toekomst (als het economisch beter gaat) meer camera’s langs wegen plaatsen. En als je 50 km. te hard rijd is het rijbewijs kwijt!


  Maak melding

 4. Zonde van een mensenleven.
  Je overleeft covid en dan dit.

  Zelf denk ik dat de automaat, de suri’s de das omdoet. Snel handelen bij een plotselinge verandering bestaat uit paniek, hard op de rem trappen, met alle gevolgen v dien. Bij een auto met koppeling leer je om anders te reageren. Plus drank en drugs en zonder gordel. Auto’s v nu blijft het alarm afgaan als je geen gordel om hebt, dus veel oude auto’s vermoed ik.

  Dat is mijn eigen conclusie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.