VIDEO: Jaïr Tjon En Fa weer in Suriname en op bezoek bij president

7
VIDEO: Jaïr Tjon En Fa op bezoek bij Surinaamse president

De Surinaamse baanwielrenner Jaïr Tjon En Fa is weer in Suriname en heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan president Santokhi. Hij werd door een delegatie vanaf Zanderij onder politie begeleiding naar het kabinet van de president begeleid.

De 27-jarige Jaïr werd vorige week vierde op de Olympische Spelen in Tokio. Hij is daarmee de eerste Surinaamse baanwielrenner in een keirinfinale op de Olympische Spelen.

Hij gaf daarbij ook aan dat hij het liefst doorgaat tot de Olympische Spelen van Parijs in 2024, maar dat is onzeker vanwege het gebrek aan financiële middelen. Zijn ouders zorgen voor de financiële ondersteuning, maar dat wil hij ze niet nog drie jaar aandoen en moet daarom op zoek gaan naar sponsors.

Bij Fort Zeelandia onderweg naar het kabinet, werd Jaïr opgewacht door wielrenners en fietsfanaten. Onderaan een filmpje van de ontmoeting met de president.

7 REACTIES

 1. Binnen de ideologie van Santokhi en zijn Orange Movement past sport niet. Het is allemaal paisa, paisa en nogmaals paisa. Zolang men met sport geld kan maken heeft men wel een gewillig oor.


  Maak melding

 2. robje g , kun jij wel fietsen , kun jij wel genoegen nemen met een vierde plek , nadat die Nederlander derde werd , nou mislukkeling , baanwielrenner Jair Tjon en Fa heeft genoegen met de vierde plek en heeft zich laten zien dat over drie jaar hij wel kans heeft op een medaille en hij doet het niet voor de paarse boeven maar voor het overige volk , dus robje g probeer dat maar eens na te doen , baal gehakt.


  Maak melding

 3. Jair niet gewonnen en toch Suriname op de kaart gezet/ want je werd,toch nog 4e een goede prestatie hoor?volgende keer een medaille gado sa yepi brada/
  Succes jair. Trouwens jouw naam is van Portugese afkomst/ mooi volgende keer heel veel succes!!


  Maak melding

 4. Rob gay paisa paisa nou die boeven bende die jij vereerd/ die hebben 4 miljard dollar gestolen en meer dan een miljard Surinaamse dollar gestolen/ dat oranje partij niet gedaan en jair heeft dat ook niet gedaan maar boeven ndp bende heeft het land compleet leeggeroofd/ rob gay was je zeker vergeten stront dagoe


  Maak melding

 5. RobG 16 augustus 2021 At 00:52
  Binnen de ideologie van Santokhi en zijn Orange Movement past sport niet. Het is allemaal paisa, paisa en nogmaals paisa. Zolang men met sport geld kan maken heeft men wel een gewillig oor.
  ==============================================

  Het komt nooit meer goed met die smerige vieze vuile paarse rioolrat. Die kan niets positief zeggen over een andere regering. En omdat zijn lievelingspartij nooit meer in Suriname aan de bak komt zal hij voor eeuwig wegrotten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.