Man slaat buurvrouw na woordenwisseling over aanrijding

10
politie-op-locatie-suriname

Een man (49) heeft zijn buurvrouw (50) zaterdagmiddag in het district Wanica geslagen nadat er een woordenwisseling ontstond over een aanrijding. De vrouw verklaarde dat zij vuistslagen moest incasseren en dat haar bloes gescheurd is door de man.
 
De schoonzoon van de vrouw zou de wagen van hun buurman hebben aangereden maar stopte niet. Hij reed meteen naar zijn woning. De man is hem toen rekenschap gaan vragen. Op dat moment kwam de schoonmoeder (buurvrouw) van de veroorzaker naar buiten en begon de buurman uit te schelden.

Er ontstond een woordenwisseling die is uitgemond in een schermutseling. Daarbij is de bloes van de vrouw gescheurd en moest zij vuistslagen incasseren waarbij zij zwellingen in haar gezicht heeft overgehouden.

De politie heeft de buurman aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De man verklaarde dat hij de vrouw slechts geduwd heeft. Hij ontkent het toebrengen van vuistslagen.Ā 

10 REACTIES

 1. Dus schoonmoeder gaat als een viswijf tekeer en moet klappen incasserenšŸ™„, wat dacht ze als ik maar hard genoeg ga schelden gaat hij wel weg. Mond gesnoerd met een paar rake vuistslagenšŸ‘Š, dat is wel heftig, ze moet wel erg tekeer gegaan zijnšŸ¤”.
  ā˜Maar waar was die schijtluis van een schoonzoon gebleven, had hij zich verstopt? zat hij achter de gordijntjes te loeren? Flinke vent om je schoonmoeder jou ellende te laten oplossen en de klappen te laten incasseren. Ook een flinke vent om een vrouw met zijn vuisten te bewerken. Top mannen hebben we in Su, moeders mogen trots zijn op hun waardeloze zonen.


  Maak melding

 2. het slaan is nog niet bewezen
  en wie zegt dat de vrouw niet begonnen is met slaan?
  dus tot zover? hele verhaaltje onvolledig en de oorzaak van het verhaal? de schoonzoon
  daar hoor je niets van in het hele verhaal
  is die schoonzoon aangehouden? en in verzekering gesteld voor het doorrijden na een ongeluk?
  dat lees je hier weer niet


  Maak melding

 3. Is het zo moeilijk om het formulier van de verzekering in te vullen en in te dienen. Schade wordt hersteld en klaar is Kees. Niet nodig te schelden ..vloeken en tieren…Het is maar BLIK dat je vroeg of laat naar de sloperij moet brengen..maar nu ga je brommen om niets.

  THINK !!!


  Maak melding

 4. De oorzaak dat zaken zodanig escaleren in Suriname ligt ook aan de laks gedrag van de politie. In zo’n geval zal de politie de case zeer ongeinteresseerd aanpakken en als schoonzoon een politie maat heeft, gaat het na een tijdje in de doofpot. Dit zeg ik uit ervaring. Dus als iemand na een aanrijding veroorzaakt met blikschade alleen wegrijd, gaat je als benaalde sowieso tekeer omdat je weet wat er daarna zal gebeuren


  Maak melding

 5. Men verdraagt niets van elkaar meer. Je hebt een aanrijding gemaakt dan dien je uit te stappen en het probleem oplossen.
  Waarom moet schoonmoeder zich ermee bemoeien??
  Dit is het begin van grotere ruzie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.