Afgelopen 24 uur 4 coronadoden en 106 nieuwe besmettingen

6
corona-covid-19-suriname

Afgelopen 24 uur zijn er 4 coronadoden en 106 nieuwe besmettingen genoteerd in Suriname. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 463 swabs. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

6 REACTIES

 1. Wat is de schuld van minister van volksgezondheid in deze. Zegt hij dat je je niet moeten laten vaccineren of de Covid regels moet overtreden. Heeft hij het virus op de mensheid losgelaten. Daar hebben de vrienden van de dievenpartij meer mee te maken. Er is maar een houding gebruik je verstand en geloof geen onzin verteld door onwetende grootbekken en kwakzalvers. Laat je vaccineren en houdt je aan de eenvoudige regels. Masker op, hoesten in je elleboog, geen handjes geven, handen wassen afstand houden.


  Maak melding

 2. luci….k… , hebt jij al een spuitje gehad ,zo ja dan natuurlijk die Chinees troep met een kort naaldje zeker, als jij dood gaat zeggen wij minister Ramadin het is niet U schuld maar die chinezen, en daar is covid 19 geboren, en die chinezen willen niet hebben dat er weer een onderzoekteam naar china komt , dus die chinezen verbergen de oorzaak van al die ellende, luci…k…. dat noemen ze wegmoffelen, de paarse boevenpartij ndp heeft er ook een handje van


  Maak melding

 3. @WAT en A3: Stelletje WC-wormen zonder hersencellen. Een professional zal de eerste dag al dat hij/zij een vaccinatiespuit voor intramusculaire toediening in handen heeft, controleren of de naald daarvoor geschikt is! Dat het op zo grote schaal, zo vaak mis is gegaan ligt dus aan incompetentie van zij die verantwoordelijk zijn voor het vaccineren van het volk. Dit begint bij het in ontvangstnemen van het spul, de president. Het ministerie dat de zaak moet uitrollen, Ramadin en daarna de uitvoerders! Wat is er nou zo moeilijk aan te begrijpen? Voor elke handeling/fout op deze schaal is de hoogste in rang verantwoordelijk. O ja, daar doen wij niet aan, niemand is verantwoordelijk. Wat dat betreft kunnen jullie wat leren van Bouterse, die zich zelf verantwoordelijk heeft gesteld voor de gebeurtenissen in 1982 omdat, zoals hij dat verwoorde, de hoogste autoriteit in het land was op dat moment! We zitten al heel lang in een pandemie en het loopt aardig uit de hand, ook daar hoort de hoogst verantwoordelijke verantwoording voor te nemen,….. o ja, dat is bij ons geen traditie, dan maar de schuld bij het volk leggen en de vorige regering die alles in place had om covid het hoofd te bieden maar is vervangen door een stel incompetente vriendjes en familie en partijloyalisten!


  Maak melding

 4. Lucia K dat was een sterke repliek, ik sta helemaal op mijn benen te trillen.
  En wat de sergeant majoor betreft: als hij zo de verantwoording op zich nam voor de moorden in 1982, waarom liet hij dan de ontgrondwettelijke amnestiewet aannemen en blijft hij zijn veroordeling tot in de hoogste instantie aanvechten (overigens zijn recht) en gaat hij niet gewoon naar santa Boma of komt hij even naar Curaçao of Nederland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.