Neergeschoten verdachte in verband gebracht met roofmoord ex-politieman

8
Doodgeschoten ex-politieman kwam van de bank met groot geldbedrag

De 28-jarige vuurwapengevaarlijke voortvluchtige verdachte Cedric A., die op woensdagmorgen 11 augustus door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in de Floralaan werd neergeschoten, wordt in verband gebracht met twee levensberovingen. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

In het eerste geval gaat het om de 50-jarige ex-politieman Manodjkoemar Mohan, die op vrijdag 22 januari 2020, in de Welgedacht-A weg, tijdens een worsteling met twee rovers, werd neergeschoten (foto). In het tweede geval gaat het om het dood schieten van de 33-jarige Delano Tobito voor een woning in de Nieuwzorgweg.

Bij het zien van de politie woensdag maakte Cedric, meer bekend als ‘Bad Ranki’, zich uit de voeten waarna de politie gericht op hem schoot. Daarbij is hij in beide benen geraakt. Op Cedric is een illegaal vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen.

Cedric is onder politiebewaking opgenomen in een ziekeninrichting. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is deze verdachte in verzekering gesteld meldt de politie.

Man beroofd en doodgeschoten bij barbershop in Suriname

8 REACTIES

 1. Roman
  14 augustus 2021 At 08:25
  Politie mensen/ waarom niet dusdanig gericht schieten,dan zijn wij als burgers vanaf/ van dit soort kanker gezwel,welke ouders heeft dit soort duivel op de wereld gezet ‘had hem direct moeten neerknallen zodat dit geld verslindende ziekenhuis opname niet nodig was,niet te geloven ,politie voortaan netjes opruimen genoeg is genoeg?na mie taking.

  Een gewetensvraag. Zou he ook dit hebben voorgesteld als de dader jouw kind was of een directe familielid ?
  Emoties moet je altijd onder controle houden. Gelukkig hebben de zonen van de hermandad gedaan.


  Maak melding

 2. Popo Jantje 14 augustus 2021 At 08:50
  Roman
  14 augustus 2021 At 08:25
  politie voortaan netjes opruimen genoeg is genoeg?na mie taking.

  Een gewetensvraag. Zou he ook dit hebben voorgesteld als de dader jouw kind was of een directe familielid ?

  Popo Jantje
  Deze vraag zou ik heel snel hebben beantwoord met ja omdat dit zeker een betere oplossing zou zijn.
  1 – Als ouder wordt je steeds geconfronteerd bij ieder levensberoving die je zoon pleegt
  2 – De gene die je als ouder dagelijks moet ervaren omdat het je zoon is
  3 – Je zoon bezoeken in de gevangenis om te proberen hem op het rechte pad te krijgen zal stoppen zodat je meer kwaliteit in je tijd van jou leven en anderen kunt vinden / geven
  4 – Je eigen gezin verdient aandacht dat er geen 2e of meerdere dezelfde fout begaan als deze zoon.

  Ja ik zou hem liever een normaal leven en dood wensen maar hij koos voor een ander leven en dus ter voorkoming van meer leed en verdriet is het beter zo.
  Hetgeen niet wil zeggen dat ik dan een slechte vader ben verre van dat.


  Maak melding

 3. @ Bigi Sma
  14 augustus 2021 At 09:52

  Allereerst dank ik je voor je reactie. Ben het toch niet eens maar respecteer je antwoord.
  Ik ben van mening dat het principe “oog om oog tand om tand” niet meer van deze tijd is. Iemand bewust liquideren is voorbehouden aan (drugs) criminelen. De politie is juist opgeleid om zichzelf in toom te houden en eigenrichting te voorkomen.


  Maak melding

 4. Cedric, meer bekend als ‘Bad Ranki’, ka wang Boffroe.
  De gedachte dat jij Cedric onoverwonnen bent is jou fataal geworden. Laat dit een boodschap zijn voor al die Django figuren van Suriname.


  Maak melding

 5. dit soort tuig moeten ze opruimen , als een mensen leven niets waard is voor dat tuig , moeten ze echt een kogel door hun kop krijgen , , en geen gezeik over hun ouders , die zijn geen haar beter , lijkt wel de taliban in Suriname


  Maak melding

 6. Popo Jantje 14 augustus 2021 At 10:10
  @ Bigi Sma
  14 augustus 2021 At 09:52
  Ik kan mij niet geheel vinden met jou reactie. Maar een ieder zijn eigen mening, hoe verschillend dat ook is met die van anderen. Goed dat dit kan om een andere mening te hebben.
  Maar het antwoord dat ik heb gegeven op jou opmerking daar heb jij niet op gereageerd (Een gewetensvraag. Zou je ook dit hebben voorgesteld als de dader jouw kind was of een directe familielid ?)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.