Onderneemster die ook drank verkoopt aangehouden voor verduistering bij Tjan’s Slijterij

6
Tjan’s Slijterij

De Surinaamse politie heeft vandaag meer informatie naar buiten gebracht over de verduistering van drank door werknemers bij Tjan’s Slijterij. In deze zaak is de 47-jarige verdachte Patricia V. aangehouden, meldt het Korps Politie Suriname

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de werknemers van de aangever dranken, waarvoor niet betaald was, gaven aan Patricia. Volgens de politie is zijn een kleine onderneemster die ook dranken verkoopt.

De verdachte kwam met haar voertuig bij de slijterij, waarna werknemers van de slijterij dranken in het voertuig plaatsten zonder dat daarvoor betaald was. 

In de zaak zijn inmiddels 8 mensen aangehouden. Behalve Patricia zijn dat ook: Demelzo B., Rouchen D. ( beiden 23 jaar ), Andrew B. (21), Puja A. (27), John W. (20), Nelissi A. (26) en Denzo P. (24).

Alle acht verdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen plaatsvinden in deze strafzaak.

6 REACTIES

 1. Ze willen alles gratis, ndp mentaliteit.Na hun straf in de gevangenis nog een jaar lang cassave laten planten in Para onder dwang voor de cassave fabriek.


  Maak melding

 2. Patty had de jeugd goed in dr tang maar een bekende slogan zegt DRANK MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS!!
  Hopelijk mag ze naast haar slachtoffers ook nog de verschuldigde Accijns gaan betalen. Ik ben ook vwb Suriname voor een PLUKSEWET.


  Maak melding

 3. IVANOF LIMBURG
  12 augustus 2021 At 13:51
  Ik Ken Deze Winkel Heel Goed Er Werken Helemaal Geen Creolen Daar.
  Vanaf Het Begin Had De Organisatie Voor Gekozen Om Alleen Maar Hindoestanen In Dienst Te Nemen.

  Ik Kan Je Nog Drie Bedrijven Op Noemen Waar Men Geen Creolen In Dienst Wilde Nemen.
  Ze Hadden Toen Besloten Om Alleen Maar Hindoestanen En Javanen In Dienst Te Nemen.

  1 Georganiseerde Chaos Qua Diefstal

  Ik Geef De 2 Bedrijven Nog Anderhalf Tot 2 Jaar Worden Ze Failliet Verklaart
  ////////////

  @Invanof Limburg,

  Het is duidelijk dat jou ogen door haat in je achterwerk zit idioot. Het waren volgens jou toch alleen maar Hindoestanen die daar aan het werk waren mongool.


  Maak melding

 4. Klopt Ivanof want jouw soort is te lui om uit de ogen te kijken. Als foetus leren ze al te stelen en roven.
  Zag je niet wat er in Zuid Afrika geplunderd werd door zwartjes? Luxe goederen aks breedbeeld tv en cell phones werden gestolen. De zwartjes daar lijden geen honger toch ?


  Maak melding

 5. Je zou zweren dat hindustanen eerlijk aan hun geld komen. Sardjoe hft inklaarders geld gestolen, Ballesar van het land, chan door zn coke leven, Jogi hft gestolen en gaat nog door, zo kunnen we de lijst vullen. Waar komt Badjalala met zn geld vandaan???
  De rijstboeren, groente exporteurs. Allemaal drugs. Dus kom niet met zwarten willen niet werken. Oplichterij staat op hind hun naam. Die stelen van hun ouders. Schromen niet om ze te vermoorden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.