Parbo leverancier overvallen bij levering aan winkel

14
Geld buitgemaakt bij overval op Parbo leverancier bij winkel
Foto gedeeld via Facebook.

In Suriname is een leverancier van Parbo Bier vanmorgen door twee mannen overvallen, kort nadat hij producten had geleverd aan een winkel te Sunny Point. De redactie verneemt dat de leverancier R.K. rond 09.30u werd overrompeld door twee mannen, waarvan een gewapend was met een houwer.

Het slachtoffer was bij winkel S. Ratan toen hij werd overvallen. De dieven hebben een bedrag van ruim 8.000 SRD buitgemaakt. Ze zijn daarna te voet gevlucht in onbekende richting. De leverancier heeft geen letsel aan de overval overgehouden.

De ingeschakelde Surinaamse politie zette meteen een zoekactie op en kamde de buurt uit, maar zonder resultaat. De mannen waren nergens meer te vinden. De politie van Santo Dorp heeft de zaak in onderzoek.

14 REACTIES

 1. ” Wo sit ing ” is uitgelopen op de zoveelste debacle. De debacles volgen elkaar snel op. Het land is nu overgeleverd aan wild-west taferelen. Uit armoede gaan mensen stelen, roven, prostitueren, enz. Santokhi en zijn ministers zitten met de handen in het haar. De misleiders, bedriegers valse profeten, enz hebben een vloek over het land laten komen. Zij zouden het regelen, alleen zij waren in staat om het land te besturen. Het is voor hen uitgelopen op een drama. Mensen die op hen hebben gestemd verlaten het land. Men voelt zich bedrogen. Men ziet geen toekomst meer in Suriname.


  Maak melding

 2. Sopi sjorrie, je afgod gotrofather opa D is de grootste vloek, verkrachter en drugsdealer van Suriname. Had die seniele aap niet gezegd, dan er géén diefijzer meer hoefde? Heeft hijs deze regering bij aanvang niet opgedragen om melvin linscheer aan te houden als adviseur nationale veiligheid? Dus lul niet slap vanuit ptata. Alsook er géén criminaliteit daar bij jullie gebeurt. Het lijkt Alsof je geniet, wanneer heb niet goed gaat in Suriname . Je hebt een slechte inborst en lek fa joe afgod ing ati takroe. So joe ati takroe, joe leba, sebrefata.


  Maak melding

 3. Heeeeeeeeeeeeee vieze vuile paarse milieu rioolratten, nergens in het artikel staat aangegeven dat het Hindoestanen betreft en de President van het land Suriname Chandrikapersad Santokhi heeft er al helemaal niets mee te maken. RobG jij zal je altijd op die vier vieze poten van je blijven voortbewegen.


  Maak melding

 4. robg staat te wankelen op zijn 5 rattenpootjes ( jullie weten toch wat het 5 de pootje is , alleen robg niet) , hij is altijd bezopen van barbo bier , en je ziet het aan al zijn reacties , stomdronken taal


  Maak melding

 5. Liever die gasten dan oudjes of arme moeders. Elke dag roof, aanrijding, moord of verwonding. Waarheen met Su. In je huis voel je je niet veilig, laat staan op je erf


  Maak melding

 6. debby , je vergeet erbij te vertellen , van wie deze mensen , het roven , het moorden , het intimiteren , de leugens en ophitsen van mensen hebben geleerd , jij zal het wel niet weten he , zullen we het jou zeggen , , het zijn jou paarse boevenpartij de ndp die in alle gevallen aangeven hoe je aan geld kunt komen , zonder te werken , en hoe je iemand vermoorden moet , zie december 1982 , maar dat zegt je natuurlijk ook niets he


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.