Omstanders houden jeugdige roofverdachte kort na overval aan

4
Politie-eenheden ter plaatse
Archieffoto

Omstanders hebben dinsdagavond de 16-jarige N.R. kort na een beroving aan de Vierkinderenweg aangehouden. Zij droegen hem over aan de politie. De tiener zou samen met drie anderen een 26-jarige vrouw hebben beroofd van haar telefoon.
 
De vrouw liep over de Vierkinderenweg samen met een ander. Toen zij de kruising van de Vierkinderen- en de Vidijaweg was genaderd, werd haar telefoon afhandig gemaakt door een jongeman. Er stonden vier jongens langs de straat. Een van hen pleegde de daad maar zij renden na de beroving gezamenlijk weg.

De vrouw liet het niet daarbij. Zij riep hulp van omstanders in waardoor zij een van de jongens hebben aangehouden. De telefoon is niet teruggevonden op hem. De drie anderen zijn nog voortvluchtig. Het slachtoffer liep geen verwondingen op. 

De politie heeft de verdachte na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken. Het onderzoek duurt voort.

4 REACTIES

  1. Prachtig omstanders wat jullie gedaan hebben met risico voor eigen leven. De berover hard aanpakken, als je dat niet doet maak hij straks de hele toerisme kapot. Iedereen die het idee hebben om alleen met een wapen snel aan geld kan komen hard aanpakken. Krijgen ze een straf van een jaar laat ze dan heel hard werken dan kunnen ze zelf ondervinden dat je moet zweten voor je geld. Mijn complimenten omstanders.


    Maak melding

  2. Jammer dat jullie de rover het niet voor eens en altijd hebben afgtuigd om te stelen. Want hij gaat nu leren stelen van de pro’s en voor het leven een doorloop crimineel.


    Maak melding

  3. Geef hem een gigantische pak op z’n donder, en verplicht hem naar school te gaan en anders de gevangenis in. Hij is nog te redden, als het goed aangepakt wordt. Zal wel geen vader in beeld zijn, zoals meestal het geval is met zulke figuren. En een moeder die geen tijd heeft om haar kinderen op te voeden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.