Afgelopen 24 uur 2 coronadoden en 119 nieuwe besmettingen

3

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 2 coronadoden en 119 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 504 swabs. Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Afgelopen etmaal zijn ook 91 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden nu 65 patiënten verpleegd. 24 personen zijn in de intensive care units.

Bekijk ook:

3 REACTIES

 1. covid gaat gewoon door en vind het fijn dat mensen hem niet serieus nemen , en covid heeft ook lak aan de covid protocollen en gaat juist met die lui die zich nergens iets van aantrekken mee in zee en zo blijft hij lang leven


  Maak melding

 2. Wanneer veranderd de code??
  Is nu niet meer zo erg.
  Nu kunnen ze IC afdeling in wanica ziekenhuis zetten.. al de covid afd in andere ziekenhuizen zijn dicht.
  Wanneer veranderd de avondklok??


  Maak melding

 3. Debby als jou soort is klaar is met feesten tijdens Corona tijd.ik lees dat je erg veel verstand heb van hoe je Corona moet aanpakken en een land regeren. Misschien kan je via abop een kans maken. En je opmerking het is nu niet zo erg whahahaha dat zegt genoeg over je paarse hersens.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.