164 lockdown-overtreders afgelopen longweekend overgebracht naar AK-stadion

5
174 lockdown-overtreders aangehouden afgelopen weekend

164 lockdown-overtreders, waaronder 38 vrouwen, zijn in het afgelopen longweekend van vrijdagavond 6 augustus tot in de vroege ochtend van maandag 9 augustus door de politie, bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL) overgebracht naar het Andre Kamperveen stadion.

De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden. Verder hield de politie 13 autobestuurders staande. Van 9 bestuurders die op dat moment het rijbewijs niet konden tonen, zijn de voertuigen weggesleept.

Tijdens surveillance werden op verschillende locaties hangjongeren van de plaats verwijderd en verschillende feesten stopgezet. Bij de bruggen zijn er in totaal 685 voertuigen gecontroleerd en 149 voertuigen doorzocht.

De Surinaamse politie blijft de samenleving op het hart drukken om de maatregelen in acht te blijven nemen.

5 REACTIES

 1. Zoals gebruikelijk zal Debby hierop niet reageren, want ze heeft vaak hersenloze en zwakzinnig verhalen. Het zal wel de schuld van Chan zijn. Het volk heeft geen eten.


  Maak melding

 2. Is dit het werk van de politie?? Ga de criminelen pakken. Elke avond wordt er tijdens lockdown geroofd.
  Ik weet niet welke mensen ze naar AK brengen.
  Die hele lockdown is BS.
  Zijn bepaalde figuren hun leven zo zielig dat ze op mijn reactie wachten. Ik moet eerst aan mijn geld denken
  Als je op straat bent en de politie krijgt wat centjes mag je doorrijden. Corrupt korps. Maar die drugs ex minister is nu Pres.


  Maak melding

 3. Ik vraag me af of ze worden beboet, of krijgen ze gratis eten en drinken in die stadion net als bij de casino.

  Gezien het aantal wat door de politie wordt opgepakt moet er iets niet goed zijn


  Maak melding

 4. Achterlijke reacties van racisten die denken de wijheid in pacht te hebben…zoals Redskin en zijn holmaat Yor…Jullie hebben DOMHEID uitgevonden stelletje LUIZEN.


  Maak melding

 5. nou franco…….. , , wie is de aller domste en de grootste racist , en zich gedraagt als een luizenpiemeltje , dat ben jij franco….. , , was jij ook een van die 164 lockdown overtreders , en de minister van OW is weer de schuld van alles he , door al die paarse gaten in de weg kon niet iedereen op tijd thuis zijn , want rijdt je te hard en je rijdt door een paarse kuil , ja dan ga je over de kop , , dus luizenpiemeltje blijf toch thuis,
  maar iemand een slet noemen foei franco….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.