Vrouw gooit kokend water op vriend na woordenwisseling

13
Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

In Suriname heeft een vrouw deze week kokend water op haar vriend gegooid, nadat zij een woordenwisseling met elkaar kregen. De man heeft tweedegraadsbrandwonden opgelopen en moest medische behandeling ondergaan.

De vrouw woont samen met haar vriend aan de Catostraat. Zij was geweest om een vriendin die ietwat verderop in een auto in de omgeving was gestopt, te ontmoeten. Zij nam bij terugkeer voeding mee naar huis.

Bij thuiskomst wilde haar vriend niet geloven dat zij de voeding van de vriendin had meegekregen. Zij kregen ruzie waarbij de vrouw heet water op hem heeft gegooid.

Volgens de verdachte was haar vriend bewapend met een houwer, waarbij zij naar haar zeggen uit zelfverdediging het kokend water op hem heeft gegooid. De politie van Munder heeft de vrouw aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

13 REACTIES

 1. Ik ken trouwens ook zo een djompodjompo die zich nooit meer uit de vrije hand kan scheren zonder spiegel. Elke keer als hij zich scheert denkt hij aan zn ex en de rede waarom ze zn uiterlijk anders heeft gemaakt. Maar ook de buren vrienden kennissen en familie lachen in hun vuistje als hij langsloopt. Hij heeft nu een nieuwe vrouw en zelfs een stel kinderen en is de trouwste partner die je je kan wensen.


  Maak melding

 2. In Een Relatie Kan Je Het Beste Bij Je Partner Naar Boven Halen, Of Je kan Het Slechtste Bij Je Partner Naar Boven Halen. Als Je In Een Relatie Het Beste Bij Je Partner Naar Boven Haalt Krijg Je Ontzettend Veel Warmte En liefde Voor Terug. Als Je In Je Relatie Het Slechtste Bij Je Partner Naar Boven Haalt Is Het In De Meeste Gevallen Oorlog Met Alle Gevolgen Van Dien.


  Maak melding

 3. @ IVANOF LIMBURG,O so mooi geformuleerd, had U het niet eerder kunnen publiceren,dan had U dit voorval misschien niet hoeven mee te maken.wij ook niet en dan had die vrouw en man een ongeschonden leven kunnen lijden.Heb alle respect voor de mooie woorden.Na het lezen van Uw reactie zullen ze nu spijt van hebben.LOVE PEACE HAPPINES ,GOD BLESS.


  Maak melding

 4. Een ieder die zijn hersenen op de juiste manier gebruikt kan direct ontdekken dat er meer aan de hand is. Mensen binnen en buiten het gezin raken geïrriteerd op elkaar. De oorzaak is aanwijsbaar. De situatie in het land maakt het volk radeloos. Santokhi en Brunswijk hebben het volk in de afgrond gestort. De vrouw gaat op bezoek bij een vriendin en krijgt eten mee naar huis.De man is jaloers en denkt dat zij is uitgelopen. Er ontstaat vervolgens een stevige ruzie. De vrouw heeft haar emoties niet meer in bedwang en gooit kokend water op de man. Regering Santokhi bedankt.


  Maak melding

 5. Alweer de schuld van de regering.
  Het zit hem zo dat mannen van het volk van Robg hun verantwoording niet nemen. Ze willen wel vrouwen en kinderen overal, maar laten de zorg van de kinderen aan de vrouwen over. Als de man op de hoek van een straat met vrienden staat te kletsen ipv te gaan werken, gaat de vrouw op zoek naar geld in ruil voor seks bij andere mannen om eten voor voor haar kroost te kopen. Vernederend voor een vrouw. Zo krijg je in een gezin heel wat kinderen met verschillende vaders. Sommige kinderen weten niet eens wie hun vader is. Kinderen gaat stelen, omdat de honger hebben. Zo ontstaat diefstal onder het volk van ROBG. ROBG, heb je wel echte zussen en broers.
  Als je een fatsoenlijk mens bent en je je verantwoording neemt, hoef je anderen de schuld niet te geven. Dit soort mentaliteit heb je niet alleen en Sur , maar overal in de wereld waar mensen wonen die op ROBG lijken.


  Maak melding

 6. Die man was “bewapend” met een houwer, misschien was hij op dat moment onkruid aan het wieden. Logisch toch dat hij een houwer in zijn hand heeft.
  Rare mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.