Verpleegkundige kapt vriend na vermoeden dat hij vreemd gaat

10
Jongeman (29) schiet per ongeluk op jongen van 7 in Suriname

De politie in Suriname heeft dinsdag een 28-jarige verpleegkundige aangehouden voor het toebrengen van kapverwondingen aan haar vriend met een scherp voorwerp in Paramaribo. De vrouw zou uit jaloezie hebben gehandeld.

Zij vermoedde dat de man voor haar uitliep. Dat was de aanleiding dat zij hem met een scherp voorwerp in de rechterarm heeft verwond. De vriend moest medisch worden behandeld. Hij was voor observatie opgenomen maar werd nadien heengezonden.

De politie werd gealarmeerd over het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij heeft de vrouw na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

10 REACTIES

 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  28-jarige verpleegkundige kapt vriend na vermoeden dat hij vreemd gaat.

  En nu wordt ze tijdelijk in het CELLENCOMPLEX van de politie zelf verpleegd.

  Wat een toestand de laatste tijd met het KAPPEN.


  Maak melding

 2. Mocht deze relatie nu niet meer goedkomen, zal de macho uitloper voor de rest van zijn leven een herinnering aan zijn uitloperigheid overhouden en de verrpleegkundige nooit meer vergeten.

  misschien wordt hij hierdoor een trouwe partner


  Maak melding

 3. Koos Banti, geen enkele vrouw of man.heeft het recht haar of zijn partner’s mindrie futu te kappen als die partner wil uitlopen, het is zijn of haar mindri futu en iedereen is baas van zijn eigen mindri futu. Als je als partner de mindri futu van je partner niet wil delen met anderen, moet je de relatie beëindigen, verder heb je niets te vertellen, te willen of te kappen.


  Maak melding

 4. Bij Vermoeding heeft ze hem verwond cq gekapt,? Gestoken ai baya ben benieuwd wat op het proces-verbaal staat, met een Mes kun je niet kappen daar heb je een houwer voor nodig desalniettemin ff terug, dus bij vermoeden heeft ze hem verwond wat about als ze het persoonlijk gezien zou hebben, Jongeman als je meer dan één liefje wilt hebben dan begeef jij jezelve op Di moment op verboden terein verhuis voorgoed uit Suriname ze gaat je Opsporen en dan gaat ze jou zakkie hakkie hakkie doen als Omoe Chineesie


  Maak melding

 5. Jaloers is ook een soort ziekte/ en uiteraard boos geworden ,waar is zij nou beland/ juist ja in de gevangenis?
  Wat een drama om stuk bana,het kon ook die meneer zijn dood betekenen,
  Mie gado om 2 pies metie weh fetie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.