RBTP schiet moordverdachte in beide benen bij aanhouding

8
ambulance en politie zwaar in actie suriname

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft de moordverdachte C.A. vandaag in zijn beide benen beschoten toen hij bij zijn aanhouding te Flora op de vlucht sloeg. Hij negeerde waarschuwingsschoten die werden gelost. RBTP was toen genoodzaakt gericht te schieten.

C.A. wordt gezocht voor de moord op ex-politieman Manodjkoemar Mohan aan de Welgedacht A-weg. Ook zou hij vermoedelijk betrokkenheid hebben bij de moord op Delano Tobito aan de Nieuw Zorgweg.

Verder wordt de man verdacht van meerdere diefstallen middels geweld in Suriname. Bij zijn arrestatie had hij een revolver bij zich die in beslag is genomen. C.A. werd vandaag na goed speurwerk gesignaleerd aan de Floralaan.

8 REACTIES

 1. Redactie:
  Je wordt beschoten en je hebt geschoten🤔🤔🤔
  Dus
  Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft de moordverdachte C.A. vandaag in zijn beide benen ( niet beschoten) geschoten toen hij bij zijn aanhouding op de vlucht sloeg.

  of
  De moordverdachte C.A. is vandaag beschoten door Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP).


  Maak melding

 2. Iedereen die vindt dat die man doodgeschoten had moeten worden is geen haar beter. Alleen God bepaalt wanneer het jouw tijd is. Voor de rest moet de rechter zijn straf bepalen. Zo hoort dat in een democratische rechtstaat. Of geldt in Suriname het oerwoud recht?


  Maak melding

 3. van mij mag hij over 3 jaren meedoen aan de Olympische spelen voor gehandicapten op het onderdeel hardlopen
  De tijd die hij nu moet uitzitten kan hij goed besteden door het zelf maken van 2 blades.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.