President ontvangt Dean Gorrè en bestuur SVB

12
John Krishnadath opnieuw gekozen tot voorzitter SVB
Waterkant archieffoto: SVB voorzitter John Krishnadath en bondscoach Gorré.

De president van Suriname heeft deze week een gesprek gehad met gewezen NATIO bondscoach Dean Gorrè en het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dit om aan te horen waar de schoen knelt en nadere informatie tot zich te nemen.

In een verklaring zegt de regering over ditSport is altijd een goed bindmiddel geweest voor natie building en dat merken wij ook met ¨Natio¨. President Santokhi geeft aan dat hij

Volgens een verklaring van de Communicatie Dienst Suriname (CDS) is de president vanaf het begin betrokken geweest bij de nieuwe richting die het Surinaams voetbal opgaat. De SVB was één van de eerste counterparts die hun toekomstplannen heeft gedeeld met deze regering.

“Op basis van voorgaande info is het niet meer dan billijk dat de regering aanhoort waar de schoen knelt. Als goede huisvader heeft de President gemeend zowel de Surinaamse Voetbalbond als Dhr. Dean Gorrè te ontvangen om nadere informatie tot zich te nemen”, aldus de CDS.

Samen met zijn college van adviseurs zal de president deze informatie op de balans leggen en vooral partijen aansporen al hetgeen te doen dat ertoe kan leiden dat het nationaal belang steeds terdege gediend wordt.

Gezien het hier om een autonome instantie (SVB) gaat, geeft het kabinet aan dat het geenszins de bedoeling is dat er interventies komen vanuit het kabinet van de President, anders dan partijen aanmoedigen het pad van dialoog altijd op te zoeken en team Suriname altijd voorop te stellen.

12 REACTIES

 1. Goed initiatief van onze president!
  In eerder berichtgeving heeft ook de spelersgroep aangegeven dat de werkwijze van de bond geen schoonheidsprijs verdient. Sommige Suries hebben grote ego’s en missen daardoor het Nationaal Belang bij topsport.


  Maak melding

 2. Het gaat om valuta en daar zal de regering ook een bijdrage aan moeten leveren.

  De SVB doet er goed aan om sponsors te vinden, ik denk dan aan IAMGOLD, NEWMONT, STAATSOLIE SURINAME, KALOTI Suriname Mint House, I. FERNANDES & SON, COCA COLA, HEINEKEN, RONDHOUT EXPORTTEURS, Scalians op de Surinaamse rivieren, kleine goudpoknokkers, Zwarte Diamant van Suriname, enz.

  Het doet mij deugt dat Z.E. president Chandrikaperkash Santohki zijn stem hierin heeft laten horen. Ook de DNA moet dit doen, want het gaat om een (inter)nationale zaak.

  Leve:
  – Natio,
  – Coach Dean Gorré,
  – Technische Staf ,
  – Surinaams Voetbal, (inter)nationaal
  – Alle Surinamers, sportliefhebbers, voetballers, profvoetballers uit Nederland en Suriname,
  – SVB,
  – profvoetbal Hoofdklasse van de SVB,
  – Suriname, Nederland,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Samen Werken, Samen Sterker


  Maak melding

 3. Wijze woorden van onze president,, ik had het niet anders verwacht.
  De president heeft een drukke agenda, hij is daar waar men hem verwacht.

  Deze president, laat niet verstek gaan.
  Ik wens hem en zijn regering, gezondheid en vrede op heel de wereld.


  Maak melding

 4. Straks zal blijken dat de ‘brafu’ niet zo heet gegeten wordt als het werd opgediend. En vooral als het een ‘okro brafu’ met veel slijm is; de bond slijmt een beetje bij Gorré en Gorré zegt een paar lieve woordjes terug en alles is vergeven en vergeten.


  Maak melding

 5. Regering Santokhi , U moet zich niet bemoeien met dat voetbal , die svb wil alleen geld van U , trap daar niet in , kijk in de wereld het voetbal wordt beheerst door sponsoren en tv rechten als regering moet men langs de zijlijn staan.

  Regering U moet meer trappen nemen om het gestolen geld terug te krijgen , en de veroorzakers achter slot en grendel krijgen , dat was ook U belofte met U intrede op 19 juli 2020 , maar wij als volk zien nog steeds die veroorzakers vrij rondlopen , of zijn gevlucht.


  Maak melding

 6. Een mooi 1-2tje tussen Chan en het bestuur van de SVB! Iedereen weet dat die gasten al jaren wanbeleid voeren en de gelden van de FIFA ten eigen bate hebben aangewend. Iedreen weet dat er een beerput zal open gaan als er een accountantsonderzoek wordt gepleegd naar de finaciele zaken van de afgelopen 10 jaar en langer! Hij weet dat het boeven zijn, maar zij lijken nu eenmaal op hem, qua uiterlijk, ras en karakter! Kortom de bedriegers hebben elkaar gevonden en houden elkaar stevig vast. DIT BESTUUR MOET WEG EN VERANTWOORDING AFLEGGEN VOOR HET GEVOERDE FINANCIEEL BELEID IN HUN ZITTINGSPERIODE! Dan gaan we zien wie de rovers zijn en in dit geval is Waldo de AliBaba


  Maak melding

 7. Is die stampvoetende gorré er nog. Hij stond toch op vertrek? Het is heerlijk toeven in Marriott op kosten vd staat.

  Nogmaals: toen de SVB gorré en aanhang binnenhaalde, toen bezaten ze wel de kennis en kunde. Het is ook de SVB die de surineds voetballers heeft gecontracteerd. Vandaag worden ze verguisd.
  Trouwens die usd 500.000 was bestemd voor gorré en de 3 anderen. De rest vd usd 500.000 voor het hele voetbalteam: circa 6 weken hotel, tickets etc. Peanuts money.

  Wie is deze gorré, broer v één vd de zestien killers. Jonge je durft, dwing niet om acceptatie het is over. Go Home!

  Ooh ja Messi heeft binnen een week een andere baan. Zeer slechte vergelijking ik weet dit, maar het punt is; niemand is onmisbaar ook gorré niet.

  Bye bye!


  Maak melding

 8. Esmerald , die peanuts zijn toch wel van Calve , want het mocht toch wat kosten , maar dat de resultaten minder waren dan de svb gedacht had , ja dan kan je als hoofdtrainer oprotten , voorbeelden genoeg met het afgelopen EK toernooi toch.
  Wat Messi betreft , ja hij huilde dat hij zijn loopbaan bij Barcelona niet mocht afmaken , maar eigen schuld , hij had zijn eerste contract aanbieding direct moeten aanvaarden, maar hij wilde meer , dus na maanden later kon Barcelona hem niet meer betalen en is hij naar een andere club gegaan , met zijn 34 jaar zou hij nog wel iets kunnen betekenen voor een Franse ploeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.