Drie verdachten zaak verkoolde lijken in pick-up weer vrij

8
lijken-aangetroffen-in-auto

De drie personen, die vorige week aangehouden waren in de spraakmakende zaak waarbij drie verkoolde lijken in een uitgebrande pick-up werden aangetroffen aan de Noordpolderdam, zijn weer vrij. Dat meldt de Unit Public Relations Openbaar Ministerie Suriname (OM).

Tijdens het politioneel onderzoek in die zaak zijn die drie personen in beeld gekomen. Uit het onderzoek is er op basis van feiten en omstandigheden een redelijk vermoeden van schuld ontstaan om deze drie personen als verdachte aan te merken.

In het belang van het onderzoek en vanwege de ernst van het feit werden voormelde verdachten aangehouden en in verzekering gesteld op donderdag 5 augustus 2021.

Het onderzoek werd na de inverzekeringstelling voortgezet en uit het verkregen feitenmateriaal is gebleken dat de detentie van de drie verdachten thans niet langer noodzakelijk wordt geacht. Het onderzoek wordt onverkort voortgezet meldt het OM.

8 REACTIES

 1. Het voorval had veel weg van de wijze waarop de maffia te werk gaat. Deze is al jaren actief in Suriname. De capo di tutti capi is te vinden op Leonsberg of buitenverblijf brokobakka en blijft altijd buiten schot omdat het vuile werk altijd door loopjongens gedaan wordt.
  En als deze gepakt worden gaan ze nooit fluiten omdat hun familie gevaar loopt.
  Om binnen te komen bij deze club van zware jongens, moet Justitie gebruik gaan maken van infiltranten. Pas dan kunnen hoofdrolspelers in beeld worden gebracht.
  Moks-aleisi,… heb je dat gelezen??


  Maak melding

 2. Boesskowtoe 11 augustus 2021 At 10:57
  Het voorval had veel weg van de wijze waarop de maffia te werk gaat. Deze is al jaren actief in Suriname. De capo di tutti capi is te vinden op Leonsberg of buitenverblijf brokobakka en blijft altijd buiten schot omdat het vuile werk altijd door loopjongens gedaan wordt.

  En wordt altijd gepleegd met wapens die niet te achterhalen zijn dus kun je niet bewijzen wie de moorden heeft gepleegd tenzij er een snitcher dit doorgeeft.
  Zouden de wapens die de afrekening hebben uitgevoerd uit de Leonsberg magazijn zijn gekomen?


  Maak melding

 3. Daniel 11 augustus 2021 At 16:40
  Doofpot!
  Kruimeldieven gaan wel de bak in
  Speurdiensten moeten zich schamen.

  Hoefdraad is dus geen kruimeldief😀😀😀😀


  Maak melding

 4. Wat een aanfluiting weer van justitie , eerst zeggen we hebben ze en nu weer nee we laten ze vrij , door al dat gedoe van justitie kun je ook zien dat alle recht zaken bijna eeuwen lang duurt hier , en vaak geven ze covid de schuld , als de covid regels nageleefd worden in de rechtszaal , kan toch elk proces alla minuta uitgesproken worden .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.