2 coronadoden en 57 nieuwe besmettingen na 189 keer testen

3
COVID-19 Suriname

In Suriname zijn dinsdag 10 augustus weer 2 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Het totaal aantal coronadoden in het land is hierdoor gestegen naar 669.

Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat er de afgelopen 24 uur 57 nieuwe gevallen zijn genoteerd na 189 keer testen (30,1%).

Het aantal personen in ziekenhuizen is weer iets gedaald en wel van 70 naar 62. Ook op de intensive care is er sprake van een lichte daling van 25 naar 22.

Dinsdag werd ook bekend dat de Surinaamse president Santokhi benadrukt heeft dat vaccineren noodzakelijk is voor het voortbestaan van Surinamers. Tot op dit moment zijn er in totaal 263.886 prikken gezet: 117.262 personen hebben 1 prik gehad en 73.312 hebben 2 prikken gehad.

De cijfers van dinsdag 10 augustus 2021:

3 REACTIES

 1. Het prudente beleid van Ramadin werpt elke dag zijn dode vruchten af! Chan durft hem niet te ontheffen, want dan heeft hij een probleem met de VMS en die hebben hun macht getoond!!


  Maak melding

 2. Dus de code kan tetuggesteld worden???
  Niemand stelt dat soort vragen. Zijn mensen die na ht vaccin zijn overleden ook coviddoden??
  En waarom is de avondklok nog 9 u?? Ook al werkt het niet


  Maak melding

 3. Het probleem van die amoebes boven mij is, dat ze het dagelijks nieuws niet lezen. Er sterven elke dag meer mensen aan Covid-19 dan aan het vaccin.
  En die avondklok is er nog altijd vanwege die deltavariant die al geruime tijd in Suriname dood en verderf veroorzaakt. Daarnaast zijn er nog een hoop onnozelen die weigeren zich te laten vaccineren. Covid-19 vindt dat fijn en slaat zijn slag, getuige de besmettingscijfers elke dag.
  Die minister is zelf arts, verstaat zijn vak en doet zijn werk prima.
  En als jullie problemen hebben met de kleur paars, moeten jullie bij Opa D. gaan klagen en niet hier op wtk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.