Bergruimte Rossignol Jagernath Lachmonstraat in brand gevlogen

6
Bergruimte Rossignol Jagernath Lachmonstraat in brand gevlogen

Een brand heeft vanmorgen gewoed in de bergruimte van Rossignol Slagerij aan de Mr Jagernath Lachmonstraat in Suriname. De exacte oorzaak is niet duidelijk. Het vermoeden bestaat dat het vuur is begonnen toen in een andere ruimte werd gekookt.

In de bergruimte waren twee gascilinders gezet. Een van de gascilinders was gekoppeld aan een kooktoestel dat in een andere ruimte is geplaatst. De brandweer heeft beide gascilinders verwijderd.

Een vrouw was bezig te koken. Zij verliet de ruimte waar zij kookte en trof bij haar aankomst de brand in de bergruimte aan. De goederen in de bergruimte zijn verwoest door de brand, maar de muren staan overeind. De andere ruimtes hebben geen brandschade opgelopen.

De brandweer wist na de melding om 10.05 uur gauw uit te rukken en kon door haar kordaat optreden erger voorkomen. Niemand is gewond geraakt. In de bergruimte was verpakkingsmateriaal, twee gascilinders en andere goederen opgeslagen. 

6 REACTIES

  1. debby , jij lult uit je nek , de meeste Surinaamse woningen en ook bedrijven hebben geen rookmelders , laat staan vluchtwegen bij brand , en dievenijzers die kunnen openen en je een vluchtweg hebt , sommigen en wij ook hebben na die verschrikkelijke huisbranden waar bewoners als ratten in de val zaten en omkwamen , ja debby ook kleine kinderen omdat er geen rookmelders waren en ook geen vlucht wegen , , , en jij zit toch ook in de bijlmer dus jij kunt beter jou bek houden , en rookmelders naar Suriname sturen als donatie , mooier nog een schip vol met brandmelders en kom zelf mee om iedere huishouding een paar rookmelders te geven en de uitleg van de rookmelders , dan hebt je een hart voor Suriname , maar dat zal wel niet gebeuren he debby.


    Maak melding

  2. Nou, die kleine indiaan Kafowroe heeft helemaal geen rookmelder nodig hor, hij stuurt gewoon rooksignalen naar de brandweer en als die komt brand het weer…
    Vervolgens belt hij RobG, die komt en blaast van de toren met zijn lange snuit het vuurtje in no time uit.
    Team-work, bij de ndp mie boi…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.